Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

Kızlarcım lütfen saat 23:00 a kadar okuyalım mümkünse,geçe kalacaksanız,önceden bildirim yapıp,okuyacağım,okundu sayın gibi söyleyin ki,listeyi güncelleyeyim ben de bazen 11 den sonraya kalamıyorum,ertesi güne kalmasın,karışmasın

benim için gerek kenzül arşla gerek türkçe duasıyla okuyan herkese tşk ediyorum kızlar ,inşallah Rabbim dualarımızla hepimizi sevindirsin :)

duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN

femmepetal okudum cnm
gulbera Rabbim dualarını hayirlisi ile kabul buyurur inşallah. .

1. femmepetal .
  2. Cilekkokusu12345
  3. Hasretim bebiko mazeretli
  4. Cemrenaz3 .
  5. S Selcenay
  6. Z zencefiltarcin . okudu
  7. M melissamelis
  8. gulbera 2 tane okudu
  9. tubatesbih okudu
  10. G guzbahar mazeretli

1. duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN

1. femmepetal .
  2. Cilekkokusu12345 okudu
  4. Cemrenaz3 .
  5. S Selcenay
  6. Z zencefiltarcin . okudu
  7. M melissamelis
  8. gulbera 2 tane okudu
  9. tubatesbih okudu
  10. G guzbahar mazeretli

1. duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN

1. femmepetal . Okudum
  2. Cilekkokusu12345 okudu
  4. Cemrenaz3 . Okudu
  5. S Selcenay okudu
  6. Z zencefiltarcin . Okudu
  7. M melissamelis
  8. gulbera 2 okudu
  9. tubatesbih okudu
  10. G guzbahar mazeretli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…