- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
-
- Konu Sahibi femmepetal
Kızlar ben mazeretli oldum kusura bakmayın internetim de problem vardi yazamadım daha önce
femmepetal . Cilekkokusu12345 okudu Hasretim bebiko mazeretli Cemrenaz3 - S Selcenay .
- Z zencefiltarcin
- M melissamelis
gulbera okudu tubatesbih okudu - G guzbahar
melisamelisss için okunuyor
Bu mesajdan alıntı yaparak
femmepetal . Cilekkokusu12345 okudu Hasretim bebiko mazeretli Cemrenaz3 - S Selcenay oludu
- Z zencefiltarcin
- M melissamelis
gulbera okudu tubatesbih okudu - G guzbahar
melisamelisss için okudum Allah kabul etsin
benim için gerek kenzül arşla gerek türkçe duasıyla okuyan herkese tşk ediyorum kızlar ,inşallah Rabbim dualarımızla hepimizi sevindirsin :)Kızlar cemrenazı okudu sayacaktık herhalde dimi?
femmepetal . Okudum Cilekkokusu12345 okudu Hasretim bebiko mazeretli Cemrenaz3 . Okudu - S Selcenay okudu
- Z zencefiltarcin . Okudu
- M melissamelis okudu
gulbera okudu tubatesbih okudu - G guzbahar mazeretli
melisamelisss son liste böyle istersen sen mazeretlilerin yerine de oku,benim şimdi 104 ayetel kürsim var yoksa okurdum,Allah kabul etsin canım
duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN
duam ; Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle AMİN
rica ederim Canm :))tubatesbih sağ ol tatlım,aynı anda güncellemişiz listeyi :)))
Selcenay geç de olsa okuyacağım demiş,onu ve cemrenaz köyden de olsa okurum demiş
onu da okudu yazdım.
Eeeeewet canım yeni okuyabildimtubatesbih sağ ol tatlım,aynı anda güncellemişiz listeyi :)))
Selcenay geç de olsa okuyacağım demiş,onu ve cemrenaz köyden de olsa okurum demiş
onu da okudu yazdım.
Canımtubatesbih sağ ol tatlım,aynı anda güncellemişiz listeyi :)))
onu da okudu yazdım.