- 18 Nisan 2011
- 604
- 99
-
- Konu Sahibi femmepetal
Canım okudum Allah tez zamanda kendi katından salih kullarından nasip eylesinbenim duam : Rabbim Tuba kuluna hayirli , saglikli , eli ayağı düzgün evlatlar nasip et . Rabbim tez zamanda ona ve tum isteyenlere anneliği tattır .
dunya ahiret mutluluğu ver. Amin
benim duam : Rabbim Tuba kuluna hayirli , saglikli , eli ayağı düzgün evlatlar nasip et . Rabbim tez zamanda ona ve tum isteyenlere anneliği tattır .
tuba duamı ettim inşallah en hayırlı zamanda dileklerin kabul olur,bizle paylaşırsın cnm:)benim duam : Rabbim Tuba kuluna hayirli , saglikli , eli ayağı düzgün evlatlar nasip et . Rabbim tez zamanda ona ve tum isteyenlere anneliği tattır .
femmepetal . Okudum Cilekkokusu12345 Hasretim bebiko Cemrenaz3 . - S Selcenay . Okudu
- Z zencefiltarcin . okudu
- M melissamelis
gulbera okudu tubatesbih okudu - G guzbahar mazeretli
okudum cnm ama ben geç okuyabiliyorum , dün bildirimi unutmuşum bugün zaten önceki sayfada okuduğumu eklemiştimmelisamelisss okuyor müsün canım? 2 gündür bildirim yapmadın
amin cnm Allah razı olsuntuba duamı ettim inşallah en hayırlı zamanda dileklerin kabul olur,bizle paylaşırsın cnm:)
femmepetal . Okudum Cilekkokusu12345 okudu Hasretim bebiko . Okudu (köyde) Cemrenaz3 . Okudu - S Selcenay . Okudu
- Z zencefiltarcin . okudu
- M melissamelis okudu
gulbera okudu tubatesbih okudu - G guzbahar mazeretli
tubatesbih içindi
Bugün G guzbahar için okunuyırm