- 18 Eylül 2014
- 1.103
- 1.566
- 35
-
- Konu Sahibi femmepetal
Canim bende katılmak istiyorum listeye girebilir miyim. Birde günde kaç tane okuyoruz.Kızlar ben biraz listeden koptum ilgilenemedim pek. Kusura bakmayin yarin okumama basliyorum yeni listeye insallah.
Allah razı olsun cnm rabbim seninde dualarini kabul etsin insallahInsallah bebisinizi sag salim mutlulukla kucaginiza alirsiniz . Sayisiz ya safi çektim.
Canım o şekilde takip edilemiyor,kim okudu kim okumadı bilemiyorum,herkes kiste sırasını takip edip geceden duasını yazacak,ertesi gece ben girip okudu diye güncellerim zaten.herkes düzenli bildirim yapsa ben takip etmeye razıyım,her ismin karşısına okudu yazarım zevkle.femmepetal canım herkesin duasını yazıp liste yapsan nasıl olur vaktimiz olduğu zaman sıradaki arkadaşlar için okuyabiliriz o şekilde ne dersnz
Tamam canım geçmiş olsun,seni listeden çıkarıyorum o Zaman iyileşinceye gel inşallah olur mu?Canlar ben ameliyat oldum o yüzden okuyamıyorum kimseye hak geçmesin
Tamam canım tşk ederimTamam canım geçmiş olsun,seni listeden çıkarıyorum o Zaman iyileşinceye gel inşallah olur mu?
YarınCemrenaz3 için okuyoruz
Bu geceden dualarını yazmazsa atlayalım Z zencefiltarcin ve M melissamelis E geçelim kızlar
Bu kişilerden yarın sabaha kadar duasını yazanlar için başlayalım,yazmayanları listeden çıkarıcam.
Tamam tatlım,ben de geç vakit bakabiliyorum ancak 11 den sonra ben okuyorum Allah kabul etsin duanıcanım benim duam
tüm dualarımın El Muktedir,El Mucib isimleriyle kabul olması.
ben hafta içi geç geliyorum haberin olsun femmepetalcim. düzenli okuyacağm inşallah
cnm ben ilk 2 arkadas icin okudum kızmazsanız ayrılmak istiyorum cok fazla gruptayım artık yetiştiremiyorum zaten mazeretim de başlıyor.Tamam tatlım,ben de geç vakit bakabiliyorum ancak 11 den sonra ben okuyorum Allah kabul etsin duanı