Kenzül Arş duası faziletlerinden nasiplenelim.Buyrun

Kızlar benim duam: allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.allahım sen dua sahibi arkadaşımıza hayırlı kolay doğum nasip eyle. Bebeğini sağ salim saglikli bir şekilde kucağına almasini ve sağlıklı bir şekilde buyutmesini nasip eyle. Evladına esine kardeşine annesine babasına sağlıklı huzurlu bir hayat nasip eyle. Yuvasından huzur mutluluk sağlık eksik olmasın inşallah. Amin.

Evet tabiki femmepetal için de okuyalim

Allah razı olsun kızlar:
Duam:
allahım bu duaları Gül kulun için okuyorum,sen gül kulunun evine sağlık,muhabbet,afiyet ver,çocuklarını dört gözle büyütmeyi nasip et,gönlünden geçirdiği duasını kabul et,gerçeği yap.amin

iki tane okudum arkadaşlarım sizin için..
msgulerr Rabbim tum dualarini kabul buyursun kolay saglikli doğum nasip etsin insallah. Yavrunuzu hayirla buyutun insallah hayirli saglikli uzun omru olsun..
femmepetal gönlünden geçen tüm dualarina canı gönülden aminnn canim insallah yuvanizda huzurunuz sağlığınız daim olsun.

iki tane okudumm bende
allah razı olsun kızlar, ne muradınız ne dileğiniz varsa versin yüce rabbim inşallah.

Kızlar listeyi takip etmedim ne durumda bittimi bilmiyorum
Bittiyse yada bitince başka bi duayami başlayalım yeniden mi yapcaz napalim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…