asiyla ilgili bilgileri ben nette okumustum ama doktorum hic birsey bahsetmedi neden acaba benimde aklima gelip sormadim bir dahaki gittigimde mutlaka soriyim cok tesekkur ederim
Sevgili Bahar doktorundan öğrendiklerini lütfen bize aktarmayı ihmal etme.
Bu arada sanırım Amerika'da yaşıyorsunuz. Eğer öyleyse, bildiğim kadarıyla orada bu aşı zorunlu aşılar listesinde olmalı.
Amerika'daki uygulamayı da bizimle paylaşır mısınız?
genital herpes uçuk var bende arkadaşlar. bekarım ama evliliğimi ne derece etkiliycek mutsuz mu olucam benağlamak istiyorum ya
genital herpes uçuk var bende arkadaşlar. bekarım ama evliliğimi ne derece etkiliycek mutsuz mu olucam benağlamak istiyorum ya
Canım öncelikle geçmiş olsun.
Bence ilk yapman gereken şey bir hekime başvurarak tedaviye başlaman. HEmen ardından da bir daha bu tarz bir sorunla karşılaşmamak için rahim ağzı kanseri aşısı yaptırmalısın.
Sn masumgül,
Lütfen HPV virüsünün sadece cinsel ilişkiyle bulaşacağı yönündeki genel YANLIŞ kanıya siz de kapılmayın.
Bence sorularınızı bir doktora danışmalısınız. O da büyük ihtimalle aşılanmanın öneminden bahsedecektir.
merhaba rgnphlng
tanışmak ve muhabbet etmek istiyorum sizinle ?
slm kızlar ben tesadufen hpv tasıdıgımı oğrendım.smear sonucum kotu cıktı.hemen kolposkopı yapıldı.ardından bıopsı yaptılar.coook zor anlardı.daha sonra rahım agzımı yaktılar. ılk kontrol smearım temız geldı.sımdı 2. sı yapılcak ama ben yınede cok korkuyorum...cok endıselıyım.benımle yakın seyler yasayanlar varsa lutfen yazın...kımse ıhmal etmesın saglıgını.tesekkurler
HPV sigil, HSV uçuk. HSV daha tehlikeli bebeğe bulaşma riski var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?