E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
hepatit b de tehlikeli bi hastalık tabi ya..
saol paylaştıın için..
merhaba arkadaşlar,
aramızda herpes veya hpv olan var mı? veya eşi/sevgilisinde bu hastalık olan var mı? teorik bilgiyi çok edindim de yaşayanlardan öğrenmek istiyorum.. bu hastalıklarla aktif bi cinsel hayat nasıl oluyor? yardımmmmm :1no2:
evet bende mayis ayinda ameleyat oldumsigil cikdi cok kötü bi ameleyatti sonrasinda gelen acilar agrilar..ve su an yine cikdi ne yapicami bilmiyorum tekrar ameleyat ve o acilari cekmekden korkdugum icin hastaneye bile gitmedim ! doktorum bana bu ömür boyu böyle süre bilir demisdi,cunku benim hic bagisiklik sistemim yoK ufaklikdan beri oyuzden hep cika bilirmis bende
kizlar konu eski ama bilen lutfen yardim etsin bu aksamdan beri kafayi yiyiyorum doktorum aradi 2-3 hafta once rutin kontrollerim icin doktora gittigimde smear testi de yapilmisti ve sonucta hpv virusu bulunmus bir kac cesidi varmis sanirim benim ki hem yuksek risk hemde dusuk risk denenmis ne yapicagimi sasirdim internetten arastirdim kimisinin rahim agzi kanserine bile yol acabilecegi yaziyor doktorda haftaya sali gunue randevu verdi lutfen bilen yazsin cok uzgunum
canim cevap verdigin icin saol ve gecmis olsun ben 10 gun oldu doktora gittim biyopsi aldi 1 hafta sonra belli olucak sonuclari ama benim gorunurde hic bir yerimde sigil yok senin sigiller rahimin icindemiydi yoksa disarda miydi benimde disarda olmadigina gore icerdeler demek ki seninkiler cok ileri boyuttamiydi da ameliyat oldun birde birsey daha doktorun bu virusun illaki cinsel yolla bulastigini soyledi mi yoksa baska yerlerden de gecebiliyormuymus?
Devgili bahar,
Acaba rahatsızlığınız ne durumda? Deneyimlerinizi bizimle de paylaşır mısınız?
Baharcım mutlu habere çok sevindim, tekrar geçmiş olsun.
Aman bu HPV denilen illete karşı aşılanmayıda ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?