İntaniye - Bulaşıcı Hastalıklar Kendisi veya eşi Herpes ya da HPV olan var mı..?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben 20 yaşındayım hpv vurusu var ama rahim içinde doktorlar tedavi etmiyo hersey bağışıklık sistemini kalmış diyorlar stres ten uzak dur diyo alıncak büyük ihtimal

ataklarınız aç çıkmış şanslısınız. peki bu atakları azaltmak için kullandığınız herhangi bir şey var mı ne tavsiye edersiniz?

arkadaşlar hpv için şöyle bir önerim var: eskişehirde yaşıyorum ve burada bir hamam var. hpv olmuş ve oldukça yayılmış olan bir tanıdığım adam haftada 2-3 kere buraya gitti 1-2 saatliğine. çamurunda süründü havuzunda kaldı ve 1 ay içerisinde tamamen geçtiğini söylemişti. Yer gümüşkonak köyü-Eskişehir (polatlıya yakın). Deneyin derim. Geçerse dua edersiniz artık bana) bende herpes var şu an herpes için deniyorum bu yöntemi inşallah geçer. ama genital siğili geçirdiği kesin. zaten hpv iyileştiğiniz takdirde ve bağışıklığınızı yüksek tutarsanız 1-2 sene içerisinde vücudunuzdan atılıyormuş bile. malesef herpesin vücuttan atılması ile ilgili olumlu bir şey okumadım araştırıyorum.

Konunun üzerinden zaman geçmiş ama sormak istedim belki görürsünüz. Yeni bir aşıdan bahsediliyor ama bunu gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…