- 7 Aralık 2018
- 6.807
- 17.708
- 27
-
- Konu Sahibi birderdimvartutamamicimde
Yedek yapmış olabilir seni.Kiskancligi da şovdan ibaret olabilir.Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Yani insan kullanmayı iyi biliyor. İşini gördürüyor. Ona hizmet ettiğin kadar varsın, hizmet ettiğin sürece iyisin. İlgiyi alırken çok iyi, vermeye gelince pintidir. Sevgili iken en azından gönül alır, bi kaza olur evlenirsen onu da göremezsin. Böyleleri bırakmaz bırakmaz, sonra çattt diye bi siler seni, başını döndürür dengeni şaşarsın.Onun sana yaptığını sen ona yaparsan seni cezalandırır. İlişki boyunca yaptığın hiçbir hatayı unutmayacak. Hata bulamazsa çevrendeki herhangi bir erkeğe kafayı takıp seni suçlu hissettirecek ya da başka bir şey bulup yine seni suçlayacak oltaya sakın gelme. Sen ona ilgi kaynağı olduğun sürece ilişki devam edecek bu tipler hayatlarına aldığı insandan uzun süre kopmaz öldürmez ama süründürürler. Eğer deşelersen çok yalanını yakalarsın. İlişkinin başında mükemmel bir insandır ama emin ol kendi hakkında anlattığı çoğu şey palavra. Biraz daha deşelersen arkadaşlık ilişkilerinin çoğunun çıkara dayalı olduğunu aslında çoğunu sevmediğini göreceksin. Plan yaparsın aa unutmuşum der. Ama kendi yaptığı bir plansa ve o plandan çıkarı varsa asla unutmaz. Bu kişiyle evlilik falan düşünme hayatını mahvedersin. Kontrolcülüğü sana azap olur.
ay bunun akreple yengeçle balıkla ne ilgisi var Allasen.Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Allahtan belasını istiyor benceAkrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Akrep'lere b*k atmayalım, bu klasik bi erkek tipi.Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Üzgünüm adam sizi sevmiyor sadece amacı cinsellik, lütfen uzaklaşın hem de sessiz bir şekilde.Evet var ama ben fb olduğumuzu düşünmüyorum yakın çevresiyle tanışıyorum özel şeylerini paylaşıyor ve de en önemlisi bunu zaten şevkatinden anlayabilirim ama uzaklaşınca şeytana dönüyo
Çapkın çok kızla görüşüyor.Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Akrep erkeği normaldir yanında iken ilgili olması da tam da burcunun en belirgin ve meşhur özelliğinden kaynaklanıyor düşkünlük :) :) :)Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Benim bahsettiğim kişi de İstanbul'da yaşıyor. Konu sahibinin bahsettiği bir kişi benimde kısa süreliğine hayatıma girdi. Evet Burcu ve tekniği aynı.Bu kişi istanbulda mı yaşıyor? Çok tanıdık geldi tekniklerden tutun burcuna kadar.
O kdar haklısın ki gün geçtikçe görüyorum yüzünü bi de narsist manyakOnun sana yaptığını sen ona yaparsan seni cezalandırır. İlişki boyunca yaptığın hiçbir hatayı unutmayacak. Hata bulamazsa çevrendeki herhangi bir erkeğe kafayı takıp seni suçlu hissettirecek ya da başka bir şey bulup yine seni suçlayacak oltaya sakın gelme. Sen ona ilgi kaynağı olduğun sürece ilişki devam edecek bu tipler hayatlarına aldığı insandan uzun süre kopmaz öldürmez ama süründürürler. Eğer deşelersen çok yalanını yakalarsın. İlişkinin başında mükemmel bir insandır ama emin ol kendi hakkında anlattığı çoğu şey palavra. Biraz daha deşelersen arkadaşlık ilişkilerinin çoğunun çıkara dayalı olduğunu aslında çoğunu sevmediğini göreceksin. Plan yaparsın aa unutmuşum der. Ama kendi yaptığı bir plansa ve o plandan çıkarı varsa asla unutmaz. Bu kişiyle evlilik falan düşünme hayatını mahvedersin. Kontrolcülüğü sana azap olur.
Hepsi manyak demek kiBenim bahsettiğim kişi de İstanbul'da yaşıyor. Konu sahibinin bahsettiği bir kişi benimde kısa süreliğine hayatıma girdi. Evet Burcu ve tekniği aynı.
Evet ben de böyle düşünüyorum ama sevmese niye geri dönsün ve uğraşsın ikna etmek için diye de düşünüyorum kafam karışık …
İyi ki vermişsiniz akrep detayını, yoksa diğer bilgilerden anlayamazdık sizi sevmediğini.
Öyle yaptım umarım ulaşmaya çalışmaz onjnlayken bile mutsuzum artık bir parmak bal çalıp sonra ghosting yapmasından yoruldum narsist köpekSize bir şey diyeyim bu yazdığın kişiyi birebir aynısını yaşadım. Benim ki cinsellik yoktu ve kısa sürdü.Adamın amacı telefonda bel altı konuşmaktı. Aslında sevgili falan da değildik. Anlamıyor diyorsunuz ya bir şey açıklamayın, birden yok olun. Ulaşabileceği tüm yolları kapatın. Kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik olur. Ben böyle yaptım. Evet ulaşmaya çalıştı ama nafile.
Aynı şeyi yazacaktımDayak istiyo
Hayatımdan böyle biri geçti. Bu kişiyle aranın çok iyi olduğu bir zaman diliminde ilişkini bitir sonra otur izle halini.