Kendisi arayan görüşünce harika davranan aşkından ölüyor gibi hissettiren ama sonrasında aramaları açmayan mesajlara dönmeyen akrep erkeği ne istiyor

Yaşınız 31 mi gerçekten böyle davranışların burçla alakalı olduğunu düşünmeyecek kadar olgun olmanız gerekiyor aslında ama
sevilmeyip beklediği ilgiyi göremeyen kadınlar bunu ya burca bağlıyor ya da adamın narsist olmasına. foruma bakarsak türkiye’de narsist olmayan burcu sıkıntısız erkek yok

Burç yazdı diye bi dövmediğiniz kalmış. Ne meraklısınız yardımcı olmaya değil de açık aramaya. Kadın sağlıklı düşünebilse gelip buraya yazmazdı zaten değil mi?
aslında ben bu tepkileri yerinde buluyorum yukarıda bir yoruma daha cevaben yazdım. kadınlarımız dümdüz sevilmiyorlar ama buna kılıf bulmak için adama ya narsist diyorlar ya da burca b.k atıyorlar. halbuki sevmiyor cinsellik ilgi peşinde koşan klasik dümdüz y.vşak erkek yani. bunu süsleyip kör olmaya gerek yok ki. bu tarz konular ve yorumlar vesile olur da kadınlarımız olayı objektif olarak değerlendirebilir belki

Yani bu bedduaya girecek biraz ama umarım yaşarsın ve bu körlüğün senin elinde olmadığını bazen anlarsın diyorum iyi günler diliyorum teşekkürler fikirlerin için

Aynen canım aynen inşallah sen sevilirsin biz sevilmedik ne yapalım herkese bok atıyoruz o yüzden
yoo sevilirsin niye sevilmeyesin. ama bence yorumları acımasız olarak algılama. gencecik kadınsın niye hergelenin birinin elinde oyuncak olasın. insanlar diyor ki adam pisliğin teki aracına uygun olarak manipüle ediyor seni bunu burca vs bağlayıp adamı bilinç dışında aklama. uzaklaş. daha iyisine layıksın sen de her kadın gibi. bu aslında acıtsa da iyi niyetli bir yaklaşım doğru yerden bakarsan

Yani bu bedduaya girecek biraz ama umarım yaşarsın ve bu körlüğün senin elinde olmadığını bazen anlarsın diyorum iyi günler diliyorum teşekkürler fikirlerin için
yani benim de klasik türk erkeği öküzden hallice bi kocam var. bu kadar olmasa da mükemmel de değil üzülme ama cidden gerçekler acıtır ama acısın diye yazmadım

Son düzenleme:
Doğru bir yaklaşım olabilir asla fikirlerine yorum yapmıyorum ama benim sorduğum soru hakkında fikir vermek yerine burç yazılmasına takıldılar tamam burcu görmeyin yorum yapın benim olgunluğum yaşım vs bu eleştirilebilecek şeyler değil ki zaten yaptığımın veya yaşadığımın farkında olsam kendim çözüm bulabilsem buraya gelip hiç tanımadığım bir sürü insana akıl danışmam heralde

burca vs bağlayarak bilinç dışında adamı aklıyorsun. farkında bile değilsin. insanlar bunu fark ettikleri için acımasız gelse de silkeliyorlar aslında. ama hepimizin canını kabul etmek istemediğimiz gerçekler acıtır. adamla bi araya geliyorsun sarılıyor öpüyor seviyor şefkat gösteriyor sevişiyor bu ları düşünüyorsun lan diyorsun burda yazılanlar kadar mı cidden mi hiç sevmedi yalan mıydı. bu da canını acıtıyor ki bu çok insani. o yüzden kınamıyor ya da kızmıyorum ama tekrar söylüyorum ki yazılanları destekliyorum ki kızlarımız kadınlarımız burdan tokat gibi cevapları alıp kendilerini bu pisliklerin elinde oyuncak etmesin
daha dün 32 yaşında gencecik kadın 54 yaşında amca bir hobitin elinde nasıl harcandığını anlattığı konuyu yazdı.
birbirimizi sarsalım ki bu pisliklere fırsat olmasın

Haklısın teşekkür ederim fikirlerin için

Yok değil ortak arkadaşlarımız çok fazla bir de ailesiyle yaşadığı ev yakınımda evli olmadığını biliyorum
hayatinin merkezinde degilsindir sen kendini ona hatirlattikca vs isi düstükce yada emrivaki olunca sever gercek sevgimi hayir gösteri sovu bence

Güya ciddi ilişkinizde kendinizi portmantoya atılmış çanta gibi hissediyorsanız bilin ki tek değilsiniz. Sizden birkaç tane daha var, siz fiziken yanında yokken ilgi de onlara kayıyor.

hahaah akrepler böyle canım ya uzak dur:)

kendi dünyasına çekiliyor işte sende mesaj atma bırak o merak etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…