Kendisi arayan görüşünce harika davranan aşkından ölüyor gibi hissettiren ama sonrasında aramaları açmayan mesajlara dönmeyen akrep erkeği ne istiyor

Sana yardımım dokunduysa ne mutlu zaten yaralı üzgün birine böyle davranman da enteresan ama herkes fikrinde özgür tabi ki rica ederim bilmem istediğin başka detay varsa söyleyeyim ordan da anla sevmediğini 😀
Gerek yok, bu detay tek başına yeterli zaten. Aslında sevmediği ve bi haltlar karıştırdığı bu kadar aleniyken sizin tutup da ne alakaysa akrep burcu detayını vermeniz komik durmuş orada. Karakter meselesi bu. Bir an önce kendinize gelmeniz dileğiyle. 😐

İlkokulda metin sorularını çözerken "uygun başlığı yazınız" kısmı ne kıymetliymiş
Tüm konuyu başlığa sığdırmış, üstüne bir de konuyla alakasız burcu da iliştirmiş oraya. Ama işte bir sorun var, biraz uzun gibi geldi bana.

Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Burçla ilgisi yok bu karakterin... Tipik narsist harketleri, sadece kendi ihtiyacına göre isteğine göre hareket ediyor ilgi sevgi veya başka şeyler istediği zaman bir tanesin istemezse hiç birşeysin...

Tüm konuyu başlığa sığdırmış, üstüne bir de konuyla alakasız burcu da iliştirmiş oraya. Ama işte bir sorun var, biraz uzun gibi geldi bana.
Ben burçlara inanıyorum hanım efendi astrolojiye inanıyorum siz inanırsınız inanmazsınız ayrı belirtmek istedim belirttim uzun yazmak istedim yazdım bu benim tercihim sizin de gereksiz bulduğunuz bir konuya yorum yapmanız bir tercih yapmasaydınız keşke diyor iyi günler diliyorum

Ben burçlara inanıyorum hanım efendi astrolojiye inanıyorum siz inanırsınız inanmazsınız ayrı belirtmek istedim belirttim uzun yazmak istedim yazdım bu benim tercihim sizin de gereksiz bulduğunuz bir konuya yorum yapmanız bir tercih yapmasaydınız keşke diyor
Burçla ilgisi yok bu karakterin... Tipik narsist harketleri, sadece kendi ihtiyacına göre isteğine göre hareket ediyor ilgi sevgi veya başka şeyler istediği zaman bir tanesin istemezse hiç birşeysin..

Evet kesinlikle öyle ben burçla alakalı olduğunu düşünüyordum ama bir kaç gündür okuduğum öğrendiğim kadarıyla değilmiş ama genellikle yine narsistler akreplerden çıkıyormuş bi yerlerden değiyor işte her ne olursa olsun

Ben burçlara inanıyorum hanım efendi astrolojiye inanıyorum siz inanırsınız inanmazsınız ayrı belirtmek istedim belirttim uzun yazmak istedim yazdım bu benim tercihim sizin de gereksiz bulduğunuz bir konuya yorum yapmanız bir tercih yapmasaydınız keşke diyor

Evet kesinlikle öyle ben burçla alakalı olduğunu düşünüyordum ama bir kaç gündür okuduğum öğrendiğim kadarıyla değilmiş ama genellikle yine narsistler akreplerden çıkıyormuş bi yerlerden değiyor işte her ne olursa olsun
Yaşınız 31 mi gerçekten 😟 böyle davranışların burçla alakalı olduğunu düşünmeyecek kadar olgun olmanız gerekiyor aslında ama

Günümüzde çoğu erkek böyle maalesef.
O yüzden uzak durun kendinizi kullandirmayin.
Bu adamlar karşısındaki kadını umursamıyor onun duygularını beklentilerini.
Kadının zaafı varsa ona karşı bunu sonuna kadar kullanıyor.
Sonra ilişki beklentisi oluşunca kadın da ben ona umut vermedim oluyor kendi kendine gelin güvey olmuş hissi veriliyor .
Bu tip adamlar çok var çevremde bir çok kadın mağdur oldu bu tip iliskiler yüzünden.
Adamlar çok bencil ve çıkarcı.
Cinsellik bir paylasimdir sonuçta ve çok doğal ama maalesef bu ülkede Türk erkeği bunu kaldiramiyor hepsi herkesle olayım evlenicegim kişi bakire olsun hanımefendi olsun kendi bağnaz düşünceleriyle tabi.
Yok hemen benimle cinsellik yaşadı kolay kadın o zaman diye damgalayip ilişkiyi ciddiyete götürmuyorlar.
Şimdi diyecekler yok öyle bir şey vs ama var öyle bir şey bunun eğitim statuyle ilgisi yok .
Bir erkekle cinsellik yaşamak istiyorsanız en az 3 ay bekleyin yani.

Kaç kurtar kendini bundan asla düzelmez doktorlar bile düzeltmiyorlar tedavisi yok narsistlerin

Burç yazdı diye bi dövmediğiniz kalmış. Ne meraklısınız yardımcı olmaya değil de açık aramaya. Kadın sağlıklı düşünebilse gelip buraya yazmazdı zaten değil mi?

X