- 1 Ekim 2023
- 80
- 25
- 32
- Konu Sahibi birderdimvartutamamicimde
Keşke dönebilsem belki rahatlardımAynı şeyi yazacaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke dönebilsem belki rahatlardımAynı şeyi yazacaktım
Gerek yok, bu detay tek başına yeterli zaten. Aslında sevmediği ve bi haltlar karıştırdığı bu kadar aleniyken sizin tutup da ne alakaysa akrep burcu detayını vermeniz komik durmuş orada. Karakter meselesi bu. Bir an önce kendinize gelmeniz dileğiyle.Sana yardımım dokunduysa ne mutlu zaten yaralı üzgün birine böyle davranman da enteresan ama herkes fikrinde özgür tabi ki rica ederim bilmem istediğin başka detay varsa söyleyeyim ordan da anla sevmediğini
Çok teşekkür ederimGerek yok, bu detay tek başına yeterli zaten. Aslında sevmediği ve bi haltlar karıştırdığı bu kadar aleniyken sizin tutup da ne alakaysa akrep burcu detayını vermeniz komik durmuş orada. Karakter meselesi bu. Bir an önce kendinize gelmeniz dileğiyle.
Tüm konuyu başlığa sığdırmış, üstüne bir de konuyla alakasız burcu da iliştirmiş oraya. Ama işte bir sorun var, biraz uzun gibi geldi bana.İlkokulda metin sorularını çözerken "uygun başlığı yazınız" kısmı ne kıymetliymiş
Tüm konuyu başlığa sığdırmış, üstüne bir de konuyla alakasız burcu da iliştirmiş oraya. Ama işte bir sorun var, biraz uzun gibi geldi bana.
Burçla ilgisi yok bu karakterin... Tipik narsist harketleri, sadece kendi ihtiyacına göre isteğine göre hareket ediyor ilgi sevgi veya başka şeyler istediği zaman bir tanesin istemezse hiç birşeysin...Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Ben burçlara inanıyorum hanım efendi astrolojiye inanıyorum siz inanırsınız inanmazsınız ayrı belirtmek istedim belirttim uzun yazmak istedim yazdım bu benim tercihim sizin de gereksiz bulduğunuz bir konuya yorum yapmanız bir tercih yapmasaydınız keşke diyor iyi günler diliyorumTüm konuyu başlığa sığdırmış, üstüne bir de konuyla alakasız burcu da iliştirmiş oraya. Ama işte bir sorun var, biraz uzun gibi geldi bana.
Ben burçlara inanıyorum hanım efendi astrolojiye inanıyorum siz inanırsınız inanmazsınız ayrı belirtmek istedim belirttim uzun yazmak istedim yazdım bu benim tercihim sizin de gereksiz bulduğunuz bir konuya yorum yapmanız bir tercih yapmasaydınız keşke diyorTüm konuyu başlığa sığdırmış, üstüne bir de konuyla alakasız burcu da iliştirmiş oraya. Ama işte bir sorun var, biraz uzun gibi geldi bana.
Burçla ilgisi yok bu karakterin... Tipik narsist harketleri, sadece kendi ihtiyacına göre isteğine göre hareket ediyor ilgi sevgi veya başka şeyler istediği zaman bir tanesin istemezse hiç birşeysin..
Yaşınız 31 mi gerçekten böyle davranışların burçla alakalı olduğunu düşünmeyecek kadar olgun olmanız gerekiyor aslında amaBen burçlara inanıyorum hanım efendi astrolojiye inanıyorum siz inanırsınız inanmazsınız ayrı belirtmek istedim belirttim uzun yazmak istedim yazdım bu benim tercihim sizin de gereksiz bulduğunuz bir konuya yorum yapmanız bir tercih yapmasaydınız keşke diyor
Evet kesinlikle öyle ben burçla alakalı olduğunu düşünüyordum ama bir kaç gündür okuduğum öğrendiğim kadarıyla değilmiş ama genellikle yine narsistler akreplerden çıkıyormuş bi yerlerden değiyor işte her ne olursa olsun
Kaç kurtar kendini bundan asla düzelmez doktorlar bile düzeltmiyorlar tedavisi yok narsistlerinEvet kesinlikle öyle ben burçla alakalı olduğunu düşünüyordum ama bir kaç gündür okuduğum öğrendiğim kadarıyla değilmiş ama genellikle yine narsistler akreplerden çıkıyormuş bi yerlerden değiyor işte her ne olursa olsun
Yaşınız 31 mi gerçekten böyle davranışların burçla alakalı olduğunu düşünmeyecek kadar olgun olmanız gerekiyor aslında
Evet okudum bir kaç kitapta iletişimi kesmek en mantıklısı egoma hayatıma herşeyime zarar verdi tükendimKaç kurtar kendini bundan asla düzelmez doktorlar bile düzeltmiyorlar tedavisi yok narsistlerin
Bu davranışların sizi sevmediği için olduğunu göremiyor burca bağlıyorsunuz çocuk gibi o yüzden dedimOlgunlukla alakalı bir durum olsaydı astrologlar z kuşağı olurdu muhtemelen evet 31 yaşındayım
Ay bi bitmediniz ya sizeneeeeeaynen canım kesin akrep burcu olmasıyla ilişkilidir bunlar...
allahım birr de burç belirtmiyor mu
Ay bi bitmediniz ya sizeneeeee
Duygularıma tercüman olmuşsun teşekkür ederimBurç yazdı diye bi dövmediğiniz kalmış. Ne meraklısınız yardımcı olmaya değil de açık aramaya. Kadın sağlıklı düşünebilse gelip buraya yazmazdı zaten değil mi?