- 1 Ekim 2023
- 80
- 25
- 32
- Konu Sahibi birderdimvartutamamicimde
Hiçbirinden olmaz da akrep insan da olamaz benceAkrep erkeğinden bir cacık olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbirinden olmaz da akrep insan da olamaz benceAkrep erkeğinden bir cacık olmaz
Bu kişi istanbulda mı yaşıyor? Çok tanıdık geldi tekniklerden tutun burcuna kadar.Engellediğimde başkasından ulaştı sonra tekrar barıştık bir süre sonra aynısı oldu ben de telefonu açmadım mesaj attı sen hakediyorsun herşeyi arıyoruz açmıyorsun diyor ve telefonda aradığında asla güncel konuları konuşmuyor mesela aliyim seni kahve içelim konuşalım diyor gidiyorum asla konuları konuşmuyoruz gelecek ile ilgili planlar yapmaya başlıyor bu bizim şarkımız olsun diyor mesela ya da sen seversin bir gün buraya gidelim diyor ben yine kavga edemiyorum konuşamıyorum kalıyor öyle
akrep böyle şeylere çok girmez aslandır oBirkaç şey soracağım:
Bu kişide bunların dışında hissettiğiniz ama anlamlandıramadığınız tuhaflıklar oldu mu hiç? Mesela alakasız şeylerde gizem yaratmak, dışarıya karşı biraz soğuk ya da gergin bir tutum, değişik kıskançlıklar, bazı anılarını anlatırken sanki sahteymiş hissi, arada beliren öfke vs
evet hepsi var nasıl bu kdar tam yazdın herşeyiyleBirkaç şey soracağım:
Bu kişide bunların dışında hissettiğiniz ama anlamlandıramadığınız tuhaflıklar oldu mu hiç? Mesela alakasız şeylerde gizem yaratmak, dışarıya karşı biraz soğuk ya da gergin bir tutum, değişik kıskançlıklar, bazı anılarını anlatırken sanki sahteymiş hissi, arada beliren öfke vs
Hayır İstanbul değilBu kişi istanbulda mı yaşıyor? Çok tanıdık geldi tekniklerden tutun burcuna kadar.
Olayı hemen burçlara bağlamayın.Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Su uzun uzun baslik atinca,konunun biri icin oldugu belli oluyor
Evet sordum mesajla ilgili problemlerin mi var dedim sevmiyorum dedi mesela aradığımda da o gün dönmüyor diyelim diğer gün arıyor ama ben ulaşamadığım için sinirleniyorum insanın 2,5 saniye de olsa vakti olmuştur niye dönmedin dedim müsait olunca döndüm zaten dedi genelde dediğin gibi yüzyüze görüşmek istiyor ya da ben mesaj attığımda dönüyorsa mesajla değil arayarak dönüyor dönüyor ama işte belki bi saat sonra belki hemen o algoritmayı anlayamıyorum aradığında da açıklama yapıyor ya da görüşünce işte bu hafta böyle planlarım biraz yoğunum diyor neler yapacağını açıklıyor haberleşiriz diyor böyle …Neden cevap vermedigini hic sordunuz mu? Yani mesajlasmak yerine telefonla konusmayi ya da direkt gorusmeyi tercih ediyor olabilir mi? Bazi erkekler de mesela mesajlasma konusunda uzmanlar ama ayni anda 4 kiza yaziyorlar. Yani bu konuyu yukaridaki gibi aciklamayip bilerek ve isteyerek sizi arada degersiz hissettirerek iliskide kendi degerini artirma oyunu oynuyorsa onu kendi silahiyla vurmanin zamani gelmis geciyor. Bu durumda bana kalirsa onu degersiz hissettirecek seyler yapin, egosuna zarar verin, hic sallamiyormus gibi davranin. Aramalarina aranizda hic bir sorun yokken keyfi geri donmeyin, atiyorum o aradiktan 15 saat sonra caniniz istediginde geri yazin ya da arayin. Bilerek yapip yapmadigini anlayamasin, sorarsa gormemisim ya da mesguldum dersiniz. Benim esim de biz sevgiliyken bu arama ve mesajlasma konularinda cok kotuydu. Ama her gun gorusmek isterdi. Uzaktayken cok sorun olurdu. Biraz cekingen birisiydi belki de o yuzden telefon sevmiyordu bilmiyorum ama beni delirtmisti bu yuzden cogu kere. Hatta ben yurt disina gittigimde bu iliski yuzde yuz biter diye dusunmustum. Yeterince aramiyor diye kizdigim bir zaman bir hafta aramalarini acmadim. Sonrasinda konustuk ve ondan sonra tamamen duzeldi. Ipler artik onda degildi. Hayatimin merkezi artik o degildi. Ben oyle yapinca o da bunu anladi ve sonraki yillar boyunca her gun beni arayip mesaj atti. Eger unuttugu bir gun olduysa da fark etmedim cunku dedigim gibi hayatimin merkezinde artik o yok ben varim.
sen neden aynisini yapmiyorsun? hatta senin yerinde olsam kafayi yedirtirdim ornegin o seni aradi actin teli, hic hesap falan sorma tam guzel guzel konusurken benim bi kapatmam lazim bi dk sonra sana donerim deyip pat diye kapat sonra hic donme, o arasa dahi acma baska bir gun benim kafama takilan seyler var de sonra onu merakta birak bir sey soyleme. su devirde gizemli olan kendine asik ediyor. yalniz benden sana bir abla tavsiyesi bu iliski pek ileriye gitmez, gitmemeli. akrep erkegi ile evli biri olarak soyluyorum;zorlar. bi anda trip atip 3 gun suren tripleri olabiliyor sacma sapan.Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Ne güzel anlatmışsın bunu deneyeceğim evet küsünce de cezalandırıyor herşeyi sessizlikle hem de bi ara kavga edip arabadan inmiştim inme dedi indim bir ay konuşmadı benimle bir aysen neden aynisini yapmiyorsun? hatta senin yerinde olsam kafayi yedirtirdim ornegin o seni aradi actin teli, hic hesap falan sorma tam guzel guzel konusurken benim bi kapatmam lazim bi dk sonra sana donerim deyip pat diye kapat sonra hic donme, o arasa dahi acma baska bir gun benim kafama takilan seyler var de sonra onu merakta birak bir sey soyleme. su devirde gizemli olan kendine asik ediyor. yalniz benden sana bir abla tavsiyesi bu iliski pek ileriye gitmez, gitmemeli. akrep erkegi ile evli biri olarak soyluyorum;zorlar. bi anda trip atip 3 gun suren tripleri olabiliyor sacma sapan.
Hayatımdan böyle biri geçti. Bu kişiyle aranın çok iyi olduğu bir zaman diliminde ilişkini bitir sonra otur izle halini.evet hepsi var nasıl bu kdar tam yazdın herşeyiyle