- 1 Ekim 2023
- 80
- 25
- 32
-
- Konu Sahibi birderdimvartutamamicimde
Yok değil ortak arkadaşlarımız çok fazla bir de ailesiyle yaşadığı ev yakınımda evli olmadığını biliyorumEvli bence
Bunu yazmaya gelmiştimEvli bence
İroni değil bende ara ara düşünmüyor değilimNarsist(ironi)
cıkaramıyorun altı ay heryerden sildim konuşmadım özür diledi döndüm yine aynı rahatsız olduğumu da belirttim ama dikkat ederim diyip devam ediyorKesinlikle hayatindan cikar.
Ee evli?Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Burçla ilgili olduğunu sanmıyorumAkrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Evet ben de böyle düşünüyorum ama sevmese niye geri dönsün ve uğraşsın ikna etmek için diye de düşünüyorum kafam karışık …Sevmiyor sizi. Anlamıyor musunuz cidden. Çok hayret.
Yüksek ihtimalleEvli bence
Istedigi gibi sizinle oynuyor ikizler burcu sankiAkrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Niye kaybetsin ki kaynağınıEvet ben de böyle düşünüyorum ama sevmese niye geri dönsün ve uğraşsın ikna etmek için diye de düşünüyorum kafam karışık …
1-2 davranışı öyle diye herkes karşısındakine narsist dediği için öyle ironi yaptım ve gerçekten narsistlik vb tanıları koymak baya uzun süreli ve detaylı izlem gerektiriyor bunu psikiyatri psikolog alanında uzman kişiler bile uzun süreye yayıyor, sizin durumunuza gelirsek siz kaç yaşındasınız karşınızdaki kişi kaç yaşında aynı şehirde misiniz ne sıklıkla buluşuyorsunuz sosyal medya vs takipleşme durumunuz var mı ortak arkadaşlarınız var mı ?İroni değil bende ara ara düşünmüyor değilim
cıkaramıyorun altı ay heryerden sildim konuşmadım özür diledi döndüm yine aynı rahatsız olduğumu da belirttim ama dikkat ederim diyip devam ediyor