Kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Yaşam enerjimi kaybettim

Daphnis

Ya zaman da bize bırakıyorsa..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
542
1.285
113
Herkese merhabalar

Salgının hayatımıza girmesiyle birlikte bir iç çöküş yaşıyordum aslında ama şu sıralar kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum.

Aslında biraz konuşabilmek ve sizden tavsiyeler alabilmek için bu konuyu açıyorum. Kendimi özellikle son zamanlarda çok tükenmiş hissediyorum. Üzerimde bir ölü toprağı var sanki. Günü verimli geçirmek için erkenden kalkıyorum. Ama bu saat olmuş elle tuttulur hiçbir şey yapamadım. Her şey için o kadar hevessizim ki sürüne sürüne bir şeyler yapamaya çalışıyorum yok olmuyor. Motivasyon videoları vs izledim ama onlar da pek işe yaramadı. Ders de çalışmam lazım. Yok 11 olsun yok 12 olsun derken bir türlü ona da başlayamadım. Dizi, video izlemek dışında canım bir şey yapmak istemiyor. Ama yapmam gereken bir sürü şey var.🙁🙁

Aklıma sürekli geçmişte olan saçma sapan durumlar geliyor. Ne bileyim insan ilişkileri arkadaşlar gibi. Neden böyle yaptım niye öyle oldu diye aklımın bir köşesinde garip düşünceler. Hep bir modum düşük. Geçen haftalarda her şey normaldi. Yani kendimi daha iyi hissediyordum. Şimdi birden çöktüm.Biraz karışık anlatyıysam kusura bakmayın. Siz kendinize böyle durumlarda nasıl motive ediyorsunuz. Neler yapıyorsunuz?

Okuyan herkese teşekkür ederim. Umarım siz mutlusunuzdur ❤❤

Bende evdeyken hep bu moddaydım. İşime geri döndüm gene en azından az da olsa kafamı başka şeylere verebilir oldum ama yok eskisi gibi değilim en ufak boşlukta bişeyler düşünüp kendimi yıpratıyorum. Kalbim acıyo sürekli sanki. Pandemi hayatımızı değiştirdi hantallaştık biraz bu günler de geçecek elbet

Sanki ben yazmışım. Bunun bir sebebi var mı acaba ya ne bileyim astrolojiyle ilgili falan. Anlayanlar bilgilendirsin bizi.
2 hafta öncesine kadar gayet iyiydim. 2 haftadır hiçbirşey yapmıyorum zaruri şeyler dışında, üzerimde bir ölü toprağı var benim de. Konuyu takipteyim.

Bende evdeyken hep bu moddaydım. İşime geri döndüm gene en azından az da olsa kafamı başka şeylere verebilir oldum ama yok eskisi gibi değilim en ufak boşlukta bişeyler düşünüp kendimi yıpratıyorum. Kalbim acıyo sürekli sanki. Pandemi hayatımızı değiştirdi hantallaştık biraz bu günler de geçecek elbet
Aynen öyle. Benim üniversitem de uzaktan eğitim kararı verince iyice eve tıkıldım.

Sanki ben yazmışım. Bunun bir sebebi var mı acaba ya ne bileyim astrolojiyle ilgili falan. Anlayanlar bilgilendirsin bizi.
2 hafta öncesine kadar gayet iyiydim. 2 haftadır hiçbirşey yapmıyorum zaruri şeyler dışında, üzerimde bir ölü toprağı var benim de. Konuyu takipteyim.
Teşekkürler astroloji hakkında bilgi sahibi değilim. Belki bilen birileri yardımcı olur.

kelin ilacı olsa başına sürermiş 🤦‍♀️aynı haldeyim bitmiş gibiyim artık hayattan soğudum elimi ayağımı çekiyorum güwenlik görewlisiyim ama raporluyum çok bunalıyorum eşim desen ha warlığı ha yokluğu

kelin ilacı olsa başına sürermiş 🤦‍♀️aynı haldeyim bitmiş gibiyim artık hayattan soğudum elimi ayağımı çekiyorum güwenlik görewlisiyim ama raporluyum çok bunalıyorum eşim desen ha warlığı ha yokluğu
Üzüldüm sizin için de. Umarım hepimiz için güzel şeyler olur. Kurtuluruz bu durumdan 🙁

Valla bende öyle sayılır. Birde köye geldık bıraz kafa dinlemeye her gün iş iş iş ıstemesemde mecbur yapıyorum. Benım küçük çocuğum var yanı yatmak Istersem bile yatamıyorum. Mümkün değil.

Ben de boşta kaldığım zamanlarda geçmişteki ikili ilişkileri düşünüp kafama takıyorum ve kendi kendime durduk yere modumu dusuruyorum. Bu bende yaklaşık 2-3 haftadır var. Bu süreçte Beyhan budak in iki kitabını okudum bana çok iyi geldi. Bir de aklıma saçma düşünceler geldikçe mutfağa girip restorant yemekleri yapmayı deniyorum çok.kafami dağıtıyor ve vaktimi alıyor boylece günüm geçmiş oluyor. Saç ve cilt bakımlarımi haftada ikiser gün yapıyorum. Arada bir de film izliyorum.biraz da ingilizce çalışıyorum kendimi geliştirmek için.benim de bunları yapmak için enerjik ve isteğim yok ama yapmak için kendimi zorluyorum. Başta isteksiz başlıyorum ama ortalarına doğru zevk almaya başlıyorum ve sonu güzel bitiyor. Mesela değişik yemekler yapınca eşim ve çocuklarım çok beğeniyor bu da beni mutlu ediyor. Ya da ingilizce çalışınca yabancı dizi izlediğimde biraz olsun anlamak beni mutlu ediyor. Saçlarımın ve cildimin güzel görünmesi eşimin farkedip iltifat etmesi mutlu ediyor. Yani sana somut dönüşler verebilecek aktiviteler seçmelisin. Yapmak için kendini zorlamasin. Ben bu sayede saçma düşüncelerden ve tembellik yapmaktan kurtuldum.

Ben de oyleyim!!! Aslinda ihtiyacimiz olan sey soyle kafa tam rahat bir tatil...

Onun disinda gun icinde cok uretken olamamaniz normal. Suclu hissetmeyin. Korona sebebiyle nufusun %90i boyle, cok uretken degiliz hicbirimiz. O kalan %10'a da selam soyleyelim burdan bari napalim :63::63::63:

Ben de boşta kaldığım zamanlarda geçmişteki ikili ilişkileri düşünüp kafama takıyorum ve kendi kendime durduk yere modumu dusuruyorum. Bu bende yaklaşık 2-3 haftadır var. Bu süreçte Beyhan budak in iki kitabını okudum bana çok iyi geldi. Bir de aklıma saçma düşünceler geldikçe mutfağa girip restorant yemekleri yapmayı deniyorum çok.kafami dağıtıyor ve vaktimi alıyor boylece günüm geçmiş oluyor. Saç ve cilt bakımlarımi haftada ikiser gün yapıyorum. Arada bir de film izliyorum.biraz da ingilizce çalışıyorum kendimi geliştirmek için.benim de bunları yapmak için enerjik ve isteğim yok ama yapmak için kendimi zorluyorum. Başta isteksiz başlıyorum ama ortalarına doğru zevk almaya başlıyorum ve sonu güzel bitiyor. Mesela değişik yemekler yapınca eşim ve çocuklarım çok beğeniyor bu da beni mutlu ediyor. Ya da ingilizce çalışınca yabancı dizi izlediğimde biraz olsun anlamak beni mutlu ediyor. Saçlarımın ve cildimin güzel görünmesi eşimin farkedip iltifat etmesi mutlu ediyor. Yani sana somut dönüşler verebilecek aktiviteler seçmelisin. Yapmak için kendini zorlamasin. Ben bu sayede saçma düşüncelerden ve tembellik yapmaktan kurtuldum.
Çok teşekkürler Beyhan Budak' ı youtube dan takip ediyordum. Kitaplarını da bulduğum ilk fırsatta okumaya çalışacağım. Ayrıca sizin için çok sevindim❤

Ben de oyleyim!!! Aslinda ihtiyacimiz olan sey soyle kafa tam rahat bir tatil...

Onun disinda gun icinde cok uretken olamamaniz normal. Suclu hissetmeyin. Korona sebebiyle nufusun %90i boyle, cok uretken degiliz hicbirimiz. O kalan %10'a da selam soyleyelim burdan bari napalim :63::63::63:
Aslında evet okul başlamamışken kendimi kötü hissetmiyordum o zamana da çok verimli geçmiyordu günlerim ama tatil modundandım. Şimdi yapmam gereken şeyleri yapamayınca işler karıştı.

Back
X