Kendinizi iyi hissetmek ister misiniz ?Buyrun ;)

OTOMATİK YAĞLAMA YIKAMA SERVİSİ

--------------------------------------------------------------------------------

EN BÜYÜK SEVAL !!! BAŞKA BÜYÜK YOK OLAMAZDA ZATEN !!!
--------------------------------------------------------------------------------

EN BÜYÜK SEVAL !!! BAŞKA BÜYÜK YOK OLAMAZDA ZATEN !!!:roflol:

Uff ya ne gussell sey.Pesımıst gunlere super ılac.Merci cicim...

sırnaşık şey züpper bişi yaw bu...herkes bna hayrann sırnaşık şey en büyük bnm başka büyük yuq...olamazda zatii :hooray:

şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı billioorummm bu kadarına gerek yyk yhaşakkıdı

Ayyyy çok yağciydi ama moralim yerine geldi ay çok saolsırnaşık şey:dance::1rolleyes:a.s.

bunu biliyordum ama ....ne kadar bilsemde her defasında hoşuma gidiyor napimmmm.... teşekkürler...

Biliyorum zaten söylemene gerek yok EN BÜYÜK BEN:hooray:
Hergün aynanın karşısına geçip ''Allahım beni bu kadar güzel sağlıklı ve akıllı yarattığın için sana şükürler olsıun'' diye şükrediyorum:Saruboceq:
CİDDİYİM:lepi::hooray:

sırnaşık şey sevindirik oldum ihtiyacım varmış ooooohhhhiyi geldi canım ya:roflol::roflol:

haaayyyy inanmıyorum yaaa bende null kim diyorum oto yağlama servisi imiş yani bizi otomobil yerine koyuyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…