Kendinizi En Çirkin Hissettiğiniz Anlar

Ayyyy adet dönemlerimde fena çirkin hissediyorum kendimi...Ama şu sıralar yine böyleyim adet dönemim değil ama çirkin ördek gibiyim sanki...Yüzümde ergenlikle bile çıkmayan mini mini pütürler çıktıHalbuki benim cildim kaymak gibiydi ama yaaaaa

Kesinlikle saçım şekle girmediği günler
Nedense o günler bütün işlerin ders gidiyomuş gibi hissediyorum

biz bayanlar hiç süslenmesek nolur acaba yaaa,,,

bugün yaşadığımı anlatmak için enfes bir konuda
annemle tartıştık hevesim kaçtı

yaşil gözlu kumral tenlıyım

ahım şahım güzeeliğim yok...

ama...yataktan kalktığımda dağınık saçlarımla doğal yüzümü beğenıyorum...

makyaj yapmam hıç senede ya 4 ya 5

banyodayken çıplakken sevıyorum ama kendımı....

bide bakım yapğtıgımda iyihisediyorum

ama regl olduğumda, şişkinlık olduğunda çok çirkin oluyorummmmmmmmm

.

halet-i ruhiyeme bağlı,

bazen çok güzel hissediyorum (yüzüm güzel oldugu icin)

bazende çok çirkin

genelde çirkin hissederim kilomdan dolayı

.

Kıyafetlerimi beğenmeyip giyecek bişey bulamadığım an (aksiliğim üstümdeyse bazen uyuzluk edip hiçbir kıyafetimi beğenmiyorum), dışarı çıktığımda giydiklerimi beğenmeyip, pişman olup, eve geri dönmek isteyip,,, ama iş işten geçtiği an (kötü günümdeysem), ve bazen saçlarımı şekle sokamadığım anlarda kendimi çirkin hissediyorum

moralim bozuksa, uykusuzsam, kilo aldığım dönemlerde üstüme hiçbi kıyafet yakışmıyosa,biyere geç kaldıysam ve bi türlü hazırlanıp evden çıkamıyosam, güzel güzel hazırlanıp dışarı çıktığımda terledıysem butun makyajım aktıysa ( yazın tek sevmediğim yanı ) kendimi berbaat hissediyoruuuummm

bugün sabah erkenden alarm sesiyle uyandım
hastaneye gitmek için hazırlandım
yine ağır kanlı olduğumdan otobüsle gitmeme rağmen geç kaldım , fiş vermediler.
oyalanmadan geri döndüm , yürüdüm dönüşte
bime girecektim 9:30 açılacakmış , bir teyzenin peşine takılıp 2 adım ötedeki şok markete girdim ,alışverişimi yaptım
karşıdan karşıya geçmek için bekliyordum , daha doğrusu aval aval bakıyordum karşıya
birden bir kız gördüm. giydiği elbisenin içinde havalı havalı arzı endam ediyordu , ilk bakışta tanımadım
göz ucuyla baktı bana , kafamı çevirdim ,mükemmel zamanlama
tanıdı beni nayır nolamaz , tanımamak mümkün mü ? altı üstü 5 sene geçmiş aradan
İşte o an kendimi çirkin hissettim.
Kıyasladım kendimi bir an , şu haline bak üstüne giydiğin önü fiyonklu giri tunik , patlıcan moru gepgeniş paçalı pantolon , beni oldum olası çirkin gösteren tepeden topuzz
birde kıza bak , kısa bir elbise , açık ve hafiften dalgalı saçlar , boy pos, incecik fizik
birde bu zat ortaokulun son senesine salaklığıyla damga vurmuş sahıs
değişmiş ,güzelleşmiş , kıskanmadım , şaşırdım
facede görmüştüm zaten :)
of uleyn of

Son düzenleme:
genelde evde ve bakımsız olduğum için her zaman çirkin hissediyorum kendimi Allahtan eylülde göreve başlıyorum belki o zaman biraz çeki düzen veririm kendime :) İişin garip tarafı eşim hiç rahatsız değil bu konudan :)) hatta ne zaman süslensem püslensem beğenmiyor beni. doğal halinle daha güzelsin diyor ama ben korkudan aynaya bile bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…