Kendinizi En Çirkin Hissettiğiniz Anlar

HayatSultan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
7.724
35
merhaba kızlar !!! insan olur ya bazen kendini dünyanın en çirkin insanı hisseder .... Bazı yerlerine takar... bende mesela kendimi en çirkin kuaförde hissederim halbuki oraya güzelleşmeye değişmeye gitmişimdir ama nedense o koltuğa oturduğum zaman yıllardır kendime bakmıyo da çirkinlikten kimsenin yüzüne bakmayacağı bi insan haline dönmüşüm gibi hissederim... eee söyleyin bakalım siz kendinizi en çirkin ne zaman hissederisiniz??? Güzel bayanlar DİP NOT OLARAK EKLEYEYİM: GÜZELLİK İÇTEN GELİR....

kilo alinca inanilmaz cirkin buluyorum kendimi su sira oldugu gibi
Cok ince bayanlarin yaninda cirkin hisediyorum kendimi

boyu cok cok kisa olanlarin yaninda nedeni ise beni cok uzun boylu görüyorlar bende ayaga kalkmamaya dikkat cekmemeye özen gösteriyorum bu arada asiri bi boyumda yok bana normal geliyor (1.74 m)

kesinlikle kuaförde..o yüzden kuaföre gitmekten nefret ediyorum her işimi kendim yapıyorum elimden geldiğince

güzellik nedir sizce??? güzel giyinmek mi, güzel bakmak mı,, gösterişli olmak mı??? insan kendini nası güzel hisseder??? yada insan nasıl gerçekten güzel olur???:18::18::18:

Saçlarım istediğim gibi olmadığında bir de sabah kalktığımda, gözlerim ve dudaklarım iki kat şişiyor, bir defasında arkadaşım bizde kalmıştı sen gece uyurken melek gibi uyuyorsun ama sabah kalktığında alerjik reaksiyon geçirmiş gibi görünüyorsun demişti. Haklı aslında

belli olmuyor, haleti ruhiyeme bağlı, bazen çok güzel hissediyorum bazende çok çirkin

çirkin giyindiğimde saçım çirkin olduğunda ki genelde öyle pasaklı oluyorum bu aralr hele
hiç bakamıyorum hep kötü hissediyorum pasak pasak, hava da soguk bakımlı olmaya çalışsam da yine pasaklı görünüyorum hihih kolay değil hos görunmek

güzellik nedir sizce??? güzel giyinmek mi, güzel bakmak mı,, gösterişli olmak mı??? insan kendini nası güzel hisseder??? yada insan nasıl gerçekten güzel olur???:18::18::18:

Güzellik bakan gözdedir derler ama nedense artık, bir kadın Sarı saçlı, Dolgun dudaklı, dolgun göğüslü, uzun bacaklı ve zayıf iseniz GÜZEL tanımına giriyorsunuz, NEDEN????
Bence ruhu temiz, temiz kalpli insanların Gözleri ışıl ışıl oluyor.. İçinin güzelliği dışına yansıyor..
Bir de bakımlı ve temiz iseniz herkes bence çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…