Kendinizi En Çirkin Hissettiğiniz Anlar

sadece güzel olan lar mı beğenilir,,, onlar mı herkesin dikkatini çeker,, güzel olunca mı evlenir insan,,, bakışın gülüşün çok mu önemi var :KK19::KK19::KK19:

adet dönemlerinde ve yemek yaptıktan sonra üzerime sinen soğan kokusundan nefret ediyorum. temiz yaptıktan sonrada kendimi çirkin berbat hissediyorum mutlaka duş alıp süslenmem gerek kendimi ii hissetmem için okadar yorgunkende hiç çekilmo süs falan

adet dönemlerinde ve yemek yaptıktan sonra üzerime sinen soğan kokusundan nefret ediyorum. temiz yaptıktan sonrada kendimi çirkin berbat hissediyorum mutlaka duş alıp süslenmem gerek kendimi ii hissetmem için okadar yorgunkende hiç çekilmo süs falan

adet donemıne bende katılıyorum :KK9::KK9:

adet dönemlerimde, çirkin değil de daha çok yıllanmış bir pis gibi hissediyorum nedense...

bende sabah ilk kalktıgım halimi yüzümü makyajdan sildigim halimi ve seviştikten sonraki halimi çok güzel buluyorum :KK66: ama sevgilimle gezerken iş yerinde öğleden sonra ve alece evden çıkarken çok çirkin hissediyorm saçlarım kötüyse zaten olay bitti benm için o gün yalandır

Kesinlikle saçım şekle girmediği günler:KK53:
Nedense o günler bütün işlerin ders gidiyomuş gibi hissediyorum:KK1:

X