Kendinizi En Çirkin Hissettiğiniz Anlar

Güzellik bakan gözdedir derler ama nedense artık, bir kadın Sarı saçlı, Dolgun dudaklı, dolgun göğüslü, uzun bacaklı ve zayıf iseniz GÜZEL tanımına giriyorsunuz, NEDEN????
Bence ruhu temiz, temiz kalpli insanların Gözleri ışıl ışıl oluyor.. İçinin güzelliği dışına yansıyor..
Bir de bakımlı ve temiz iseniz herkes bence çok güzel.

Onlar dikkat cekici oluyorlar canim. Insan sevdigi insanda bu özellikleri aramiyor. Sevince göz sari sac, dolgun gögüs görmüyor ki... :KK31: O bahsettigin isil isil gözler asik ediyor insani...

çirkin giyindiğimde saçım çirkin olduğunda ki genelde öyle pasaklı oluyorum bu aralr hele
hiç bakamıyorum hep kötü hissediyorum pasak pasak, hava da soguk bakımlı olmaya çalışsam da yine pasaklı görünüyorum hihih kolay değil hos görunmek :KK4:

Ben de tam tersine sicak havada kötü hissediyorum kendimi. Günes kremi sürmek zorununda kaliyorum, yüzüm parliyor. Terliyorum, yapis yapis... Bunaliyorum, bayilacak gibi oluyorum... Yok, sicak hava bana göre degil. En iyisi sonbahar ve kis... Soguk hava insaniyim ben. :119:

enerji tasariffu yapan lambalar varya iste onlar yanarken sanki yuzumdeki tum kusurlar ortaya cikiyor. oyuzden evde normal lambalari bulundurmaya ozen gosteriyorum:KK31:

moralim bozuk olduğunda , saçlarım kirlenince, kaşlarım uzayınca kendimi çirkin hissediyorum :KK37::KK37:

Sabah işe gıderken pek sevmedığım bışeyı gıydıysem, saçlarım elektrıklenıyorsa, topuklu ayakkabı gıymedıysem, moralım bozuksa benden çirkini olmaz :KK55:

kesinlikle regl dönemlerinde,yüzümden sivilce falan da çıkmaz yani tanımlanabilecek bir sebep yok ama o dönemde illa çirkin hissederim kendimi.ne yapsam saçım şekle girmez,her zaman yakışan kıyafet yakışmaz.bir de bir kilo bile alsam göbeğim çıktığı için göbeğim çıkarsa çirkin hissederim kendimi.

yazın kendimi güzel hissederim askıları fala çektiysem saçımda fönlüyse ooof off gelsin yaz.gitsin şu sıkıntılı kış.

kızlar hadi birbirimizle güzellik tüyolarımızı paylaşalım,,,

ÖNCE BEN SÖYLEYEYİM YÜZÜMÜN GÜZEL OLMASINA ÇOK ÖNEM VERİRİM,, O YÜZDEN ÖZELLİKLE SIK SIK BUHAR BANYOSU YAPARIM,, İÇİNE REZENE ,, LAVANTA,, ISIRGAN KATARIM ÇOK AMA ÇOK İYİ GELİR BÜTÜN GÖZENEKLERİM AÇILIR BEBEK GİBİ OLUR YÜZÜM,,, HADİ SİZİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

saçlarım istediğim gibi olmadıysa..artık bakım gerek deyip kuaföre gidipte o aynada kendimi gördüğümde..rüzgardan uçuşup birbirine girdiyse..elbiseler falan olmadığında işte..
acele ile evden eşofman ile fırladıysam ve yanımdan çok bakımlı biri geçerse:)ne bileyim pek garip olurum:KK60:

saçlarım ogün şekle girmediyse yada alel acele giyinip çıktıysam makyajımıda otomatik olarak beğenmiyorum:ve kendimi çok çirkin hissediyorum ve akşam olması için sürekli dua ediyorummm:KK52:

alışverişe çıktığımda üzerime olmayan kıyafetleri denediğimde kendimi çok çirkin hissederim ve butun günüm zehir olur.

şu sıralar sürekli kendimi çirkin hissediyorum boy 170 üzeri kilo 87 olunca fişekler atıyor...insanlar da hep aynı şekilde moral veriyorlar 'ama tatlım senin boyun var inan ki göstermiyorsun...'

Yüzüm asık olduğunda...:95:
Ve sabah çok geç uyandığımda yüzümde gözlerimde
şişlik görüyorsam hem mutsuz oluyorum hem de çirkin hissediyorum.

Kilo aldığım zamanlar (vücut);moralim bozuk olduğu zamanlar;bakımımı ihmal ettiğim zamanlar,kötü ve özensiz giyindiğim zamanlar.

boyu cok cok kisa olanlarin yaninda nedeni ise beni cok uzun boylu görüyorlar bende ayaga kalkmamaya dikkat cekmemeye özen gösteriyorum bu arada asiri bi boyumda yok bana normal geliyor (1.74 m) :63:

Aynı dertten muzdaribim maalesef :KK59::KK59: Çoğu insanın yanında dev gibi durduğum için kendimi çirkin hissediyorum..Benim de boyum 1.77 :KK59:
Ama zayıflama maratonum bitince az da olsa düzelecek herşey :21::21:

Bir de uykusuz olduğum da bambaşka biri oluyorum gözlerim kayıyor filan evrim geçirecek gibi oluyorum neredeyse :KK53::KK53:

eğer o gün duş alamadıysam...duşun arkası sevdiğm vede bana yakışan kıyafetleri giymediysem,saçlarım vede makyajım tam olmadıysa...çirkin hissederim ..aslında cokda güzelim ama takıntılıyım iştee:KK51:

alışverişe çıktığımda üzerime olmayan kıyafetleri denediğimde kendimi çok çirkin hissederim ve butun günüm zehir olur.

kesinlikle sana katılıyorum bende alışverişe çıktığımda kıyafetler olmuyosa özelliklede dar geliyosa offfffffff offffffff moral falan kalmaz :KK50::KK50::KK50:

X