Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

en yakın kim
1.pasaklı minik tanrıça
2 lady 34
3 klody
4 burcum
5 duygu
6okypete
7gülsüm sultan
8hülya
9pandora
10 bambik
11böcük
12 özlem
13spidi
14citos
15bersu
16 funda
17çenebaz
18nuran
19 songül
20ecinnili barones
birde size şaka yada yağ gibi gelmesinde
çünki böyle bir mecburiyetim yok lafı dolandırmadığı içinden o anda ne geliyorsa direk söylediği ve haksız olduğu zamanda aslında bunu kabul edebildiğinden dolayı
21 kazen
adını unuttuğum olabilir
dobra deli dolu olan
ukala olmayan ve insanları aşağılamayan herkez

Son düzenleme:
ne güzel bir konu açmışsın...yakın bulduğum üyeler var tabiki hatta yorumlarını okuyup ben olsam bu kadar yazardım dediğim...sıcaklığını pozitifliğini hissediyorsunuz internette de olsa...sengözlerimebaksanab:enbuyukkk:

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz cemrecim.Ben buraya çok iyi resim yaparım yazsam inanırsın mesela ama resmim iyi değildir.Gibi..
Beni kendine yakın görmene sevindimolumunekankayizsmile

hihoyyythihoyyythihoyyyt

O kadar güzel arkadaşlıklar edindim ki burada...

Takip ettiklerim ve en yakın hissetiklerim,
Mrs. Sönmez, okypete, liv85, Tanrıça, Pati, sarissa, superisi, izmirperisi,cicikız34, bambusi, Arora, mltm87, _pandora_, extreme, _MystickGirl_, Hülya, Ecinnili, liyadora,tuce, cancu....
gurbaam var tabii de gelse artık!

unuttuklarım vardır mutlaka...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
benimde var hemde çok:icecream:

meltemre,nurum ,tanrıcam ,pati ,şeyda,extrme, april ,sarissa ,mrssönmez hevin ilarzum cancu,didem_evo tuti karbeyaz menar , :sm_cool:

ve ve ve gülsüm sultan onun fikirlerine ve yakınlığına hayranım ona burdan teşekkür ediyorum...

unuttuklarım vardır ama yazarken uçup gidiyor muhabettim olmayan ama yakın gördüğüm üyelerde var ama yazmadım:icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
pek sohbetim olmasada hulya magiclove chevi tanrıca pati kuzum gurbaa prenses var(yalnız bunlarla nerdeyse hic sohbetim yok ama cok seviyorumopuyorumnanaktan)

sanırım ben oluyorum o unuttun :1closedeyes:

Tanrıça,M.Sönmez,April,Pati,Sarissa,Superisi,Seydaferat(kusenim kaydirigubbakcemile3)
arora,izmirperisi ve yazamadığım bi kaç üye daha aklıma geldikçe gelip yazmayı düşünüorum

Son düzenleme:
pek sohbetim olmasada hulya magiclove chevi tanrıca pati kuzum gurbaa prenses var(yalnız bunlarla nerdeyse hic sohbetim yok ama cok seviyorumopuyorumnanaktan)

aaa çok şaşırdım ve sevindimmm:kedi: opuyorumnanaktan

gerçektende hiç sohbetimiz olmamıştı, çok tşkk ediorum cnm benim çok tatlısınolumunekankayizsmile

tanrıcammmm ne güzel şeyler sölüosun sen öle kuzum benimmm çok tşk ederimopuyorumnanaktan

hülyacım ben önceki yazını görmeden bunu yazmıştım gecikmiş bir teşekkürü borç bilirim
demekki kalp kalbe karşıdır sözü doğruymuşopuyorumnanaktan

hımm ben çok insan severim ama uzaktan çok belli etmem
hemen ilk ısındıklarımdan başlamak istiyorum
ilk siteye üye olup terki diyar ettiğimde başka bir forumda burayı hatırlatan
LiL@ yla başlayıp
gurbaa prenses
çenebazımmm
pasaklımmm
çitoll
whiterose
D'arbanwille...
selinas
gülsüm sultan
pespembe
kuzum
laale
gulkurusu
kaliste
cemre110
emdev
ilarzu
halikarnas
incitanemtuana
pandora
dıptıs(theorjinal)
hülya
krd
bersu
lepi
ocean
nilbera
ayn
nevbahar
şimdilik aklıma gelenler bu kadar
haa birde şey var
aslında bir iki kere eksi repine ve ağır eleştirisine maruz kaldığım
ecinilliye garip bir yakınlık hissediyorum
aslında fikirlerimiz hiç birşekilde uyuşmuyor
ama konulara espirili yaklaşımı çok hoşuma gidiyor
umarım birgün tanışma ve karşılıklı güzel bi sohbet etme fırsatım olur kendileriynen

hımm ben çok insan severim ama uzaktan çok belli etmem

canım ben hem döverim hem severim bi ara kahveye beklerim falda bakarım anlaşırık:hulya:
teşekkür ederim ...

ayrıca adımı burda yazan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum:kedi:
bana karşı güsel hissiyatı olan tüm arkadaşlarım bilsinki hisler karşılıklı. ben bide burda herkesi seviorum içimde kötü duygular barındırmıyorum 24 ayar geziyorum.:asigim:

kızıyom ki seviyom , seviyom ki kızıyomalsanaalsanasmile

mutlaka ismini unuttuğum kişiler olacaktır: can dostum ecinnili barones başta olmak üzere, satrapi, nalansu09, çenebaz, Mrs. Sönmez, ilarzu, azelya55, april, kardelen, charming ve sinema klübündeki arkadaşlarımla iyi yemek yapan ve yaptıklarını paylaşan arkadaşlarım ilk aklıma gelenler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…