Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

canım ben hem döverim hem severim bi ara kahveye beklerim falda bakarım anlaşırık:hulya:
teşekkür ederim ...

ayrıca adımı burda yazan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum:kedi:
bana karşı güsel hissiyatı olan tüm arkadaşlarım bilsinki hisler karşılıklı. ben bide burda herkesi seviorum içimde kötü duygular barındırmıyorum 24 ayar geziyorum.:asigim:

kızıyom ki seviyom , seviyom ki kızıyomalsanaalsanasmile

24 ayar ecinilli ben teşekkür ederim olumunekankayizsmile
evet bu senin tarzın ben senin tarzını seviyorum :)
inşallah bir gün acı kahveni içerim deniz manzaralı balkonununuzda:kahve:

benim o kadar çok ki,beğendiğim üyeler ve de,msnda görüştüklerim.hangi birini yazayım.artık unutursam ekleme yaparım:)

mrs sönmez,The original,ninom,liyadora,saruböceq,chevi,lirik güzel,pandora,ardayasbu,barçman,lolabunny,gurbaa prenses, april,tadli,arora,you know,loca,cemre 110,magiclove,beste2006,ashemez,liv35,dideem,kıvılcım,
gülsüm sultanla bir aramıza kara kedi girmişti)) ,ama şimdi iyiyiz,onuda severim...

ooooo ,bayağı çokmuş.
devamıda gelecek...

Son düzenleyen: Moderatör:
benim maalesef çok fazla forumlarda samimi arkadaşım yok, msn sohbet gibi imkanlarım olamadığı için galiba:; ama yorumlarını takip ettiğim beğendiğim üyeler var tebiolumunekankayizsmile
2009 sonbahar gelinleri topikinde ilk günden beri beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarım; Gülsüm Sultan, okypete, Saruboceq, lirik güzel, gurbaa prenses, April, Kuzum apla, Gamze_Belinay..ve aklıma henüz gelmeyen bir sürü dostopuyorumnanaktan

Ben hicbirinzi kendime yakin bulmuyorum....sengözlerimebaksanab

Buraya üye olup sacma sapan dertlerinize ortak olmak istememin tek sebebi:kaydirigubbakcemile

Gizli bir erkek üye olumsumdur..:jeyyar:...güveninizi kazanip hepinizi tek tek tuzagima düsürmeye calisiyorum.....aklinialirimsmile

benim o kadar çok ki,beğendiğim üyeler ve de,msnda görüştüklerim.hangi birini yazayım.artık unutursam ekleme yaparım:)

mrs sönmez,The original,ninom,liyadora,saruböceq,chevi,lirik güzel,pandora,ardayasbu,barçman,lolabunny,gurbaa prenses, april,tadli,arora,you know,loca,cemre 110,beste2006,ashemez,liv35,dideem,kıvılcım,
gülsüm sultanla bir aramıza kara kedi girmişti)) ,ama şimdi iyiyiz,onuda severim...

ooooo ,bayağı çokmuş.
devamıda gelecek...
Çok teşekkürler kumral bombam benim Şeniz
Sende benim çok değer verdiğim asla vazgeçemeyeceğim birisin

Benim o kadar çokki bir ara yazacağım listemi

Çok teşekkürler kumral bombam benim Şeniz
Sende benim çok değer verdiğim asla vazgeçemeyeceğim birisin

Benim o kadar çokki bir ara yazacağım listemi

sağol canım.sende benim için çok değerlisin. çok severim seni biliyorsun:1hug:..
sen kk için olmazsa olmazlardansın.

Buraya üye olup sacma sapan dertlerinize ortak olmak istememin tek sebebi:kaydirigubbakcemile

Gizli bir erkek üye olumsumdur..:jeyyar:...güveninizi kazanip hepinizi tek tek tuzagima düsürmeye calisiyorum.....aklinialirimsmile

anammm yetişin erkek varrrrr..destur deyin kızlarrrr.:roflol:

sanırım ben oluyorum o unuttun :1closedeyes:

özür dilerim kuzum unuturmuyummmm ya son zamanlarda şeydamla çok konuşuyoruz:kedi:
sizi bi bütün olarak düşündüm onu yazınca kuzum hemen ekledim aklımdasın
aklımada geldin yazdım sandım cidden bak:çok üzgünüm:

ben müsadenle ilk düşen oliim yaa lütfenkaydirigubbakcemile
yaşlı başlı tazecik uğraş dur olum banane:ecrin_bebek:
banada bu yaştan sonra bakacak biri lazım:hulya:
bir ayağım çukura girdi say kırka yaklaştım nasılsa-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
kendime yakin gördügün cok kisi var..

ama en yakin dostlarimm

maeves
ebtuna
teknolog
Özlem
hidennisko
genciza
febi
Cigdem83
ayyy anladimki hepsini saymam mümkün olmayacak :))

onlar kendilerini biliyorlar zatenn..
Her Sözümü ve fikrimi cekinmedenn söyleyebilecegim.. herseyimi rahatlikla paylasabilecegim temmuz anneleri geyigindekii canlarimm

iyiki bu forum var ve iyiki sizinle tanismisimm

ben müsadenle ilk düşen oliim yaa lütfenkaydirigubbakcemile
yaşlı başlı tazecik uğraş dur olum banane:ecrin_bebek:
banada bu yaştan sonra bakacak biri lazım:hulya:
bir ayağım çukura girdi say kırka yaklaştım nasılsa-tatlicadiarzu-

Ol anam ol.....ben hepinizi birden tatmin :jeyyar:ay benneyaptımkiidare ederim.....aklinialirimsmile

ayy bende yazayım şimdilik aklıma gelenleri sonra yine eklerim
ilk tanıştıklarımdan olan pırlanta, uğur böcüğüm, aslım, sipidimmm, larisa, mügecik, bana destek olan you_know, songül abla, anuşka ablm, duygusal, mutlukız, pasaklı, secl, sevgi
başka aklıma gelenler oldukça eklerim yine

en sevdiklerim

Deryacık
Lyre
Libyana
Pehli5884
antrenör
şevval
leptap
alyaduanınannesi
ceyda_26
CASMıN
PasakliMinikTanrica
ezel78

yakın gördüklerim,aradada olsa slm verdiğim , muhabbet edebildiğim kişiler

april
mltm87
Mrs.Sönmez
schnitCELL
halikarnas(sardunya_zakkum)
MeDuSa
tuce
TheOriginal

paylaşımlarını ve yorumlarını ilgiyle takip ettiğim yada pek muhabettim olmasada sempati duyduklarım

ilarzu
Dingilterekreliçesi
arztez
cemre110
gülsüm sultan
kulitta
demothy
Elis
Ferza
gurbaa prenses
gönülyarası
incitanemtuana
life_city
karalahana
Hic_Kes
meryem03
minel aşk
Özlem
DreamLover
lirik güzel

Son düzenleme:
ben daha önce bu topiğe yazmıştım, ama kk da gerçekten çok muhabbetim olmasada gerçekten taktir edilmesi gereken üyeler var, bu üyelerde diğer üyelere ilham veren, gerçekten yardımcı olan, yardımları günlük hayatta pratiğe dökülebilen üyeler, mesela incitanemtuanna, libyana gibi yemekleriyle diğer üyelere ilham veren, yemeklerinden feyz aldığım üyeler, ilarzu, tanrıça, aşkito gibi makyaj topiklerini takip ettiğim ve feyz aldığım üyeler, bebek çocuk konularında güzel tavisyeleri olan füsfüs gibi üyeler, yine eğitim bölümünde diğer üyelere yardımcı olmaya çalışan aklıma gelen deryas gibi üyeler, ve uzmanlığım şu, size yardımcı olabilirim diyen tüm üyeler bence çok değerli
tabii kk için çalışan modları unutmamak lazım mune, songül, adıvar, elif çok değerli üyeler

ayrıca tarzı neşeli, aşağılık komplexinden uzak, olumlu, pozitif enerji yayan, esprili tüm üyeleri seviyorum
:hulya:

Son düzenleme:
Back