- Konu Sahibi ArmutTatlisi
chess cok tesekkür ederim canimm
listende ismimi görmek beni onurlandirdi gercektenn..Şeniz
listende ismimi görmek beni onurlandirdi gercektenn..Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en sevdiklerim
Deryacık
Lyre
Libyana
Pehli5884
antrenör
şevval
leptap
alyaduanınannesi
ceyda_26
CASMİN
PasakliMinikTanrica
yakın gördüklerim,aradada olsa slm verdiğim , muhabbet edebildiğim kişiler
april
mltm87
Mrs.Sönmez
schnitCELL
halikarnas(sardunya_zakkum)
MeDuSa
tuce
TheOriginal
paylaşımlarını ve yorumlarını ilgiyle takip ettiğim yada pek muhabettim olmasada sempati duyduklarım
ilarzu
Dingilterekreliçesi
arztez
cemre110
gülsüm sultan
kulitta
demothy
Elis
ezel78
Ferza
gurbaa prenses
gönülyarası
incitanemtuana
life_city
karalahana
Hic_Kes
meryem03
minel aşk
Özlem
DreamLover
lirik güzel
:kedi:listende olmak cok güzel tskler canimopuyorumnanaktan
ben daha önce bu topiğe yazmıştım, ama kk da gerçekten çok muhabbetim olmasada gerçekten taktir edilmesi gereken üyeler var, bu üyelerde diğer üyelere ilham veren, gerçekten yardımcı olan, yardımları günlük hayatta pratiğe dökülebilen üyeler, mesela incitanemtuanna, libyana gibi yemekleriyle diğer üyelere ilham veren, yemeklerinden feyz aldığım üyeler, ilarzu, tanrıça, aşkito gibi makyaj topiklerini takip ettiğim ve feyz aldığım üyeler, bebek çocuk konularında güzel tavisyeleri olan füsfüs gibi üyeler, yine eğitim bölümünde diğer üyelere yardımcı olmaya çalışan aklıma gelen deryas gibi üyeler, ve uzmanlığım şu, size yardımcı olabilirim diyen tüm üyeler bence çok değerli
tabii kk için çalışan modları unutmamak lazım mune, songül, adıvar, elif çok değerli üyeler
ayrıca tarzı neşeli, aşağılık komplexinden uzak, olumlu, pozitif enerji yayan, esprili tüm üyeleri seviyorum:hulya:
extreme (kusenciğim)
derinss
phenomen
sakardeniz
mühürlükaderim
gulaycık85
tuti
hernekadar beni kendine yakın görmesede tanrıça :dilcikar:
Bunlarda çok muhabbtm olmamasına rağmen yakın hissettklerim opuyorumnanaktan
magiclowe
kkarabiberr
pandora
deniz_güneş
valla sevdiğim üye o kadar çokki buraya yazamayacağım, onlar kendini bilir zatenkaydirigubbakcemile3
bide güzel fikirleri, güzel başlıkları, güzel önerileri olan üyelere bayılıyorum, mesela çenebazla nalansunun son önerisi çok güzeldi, başlık kimindi bilmiyorum ama nostanjik fotoların eklendiği bi başlık vardı o fikirde şahaneydi bence:hulya:
valla sevdiğim üye o kadar çokki buraya yazamayacağım, onlar kendini bilir zatenkaydirigubbakcemile3
bide güzel fikirleri, güzel başlıkları, güzel önerileri olan üyelere bayılıyorum, mesela çenebazla nalansunun son önerisi çok güzeldi, başlık kimindi bilmiyorum ama nostanjik fotoların eklendiği bi başlık vardı o fikirde şahaneydi bence:hulya:
tamam biliorum ben:hulya::hulya: kaydirigubbakcemile3
ayy chess heryer kar oldu daha bitmedi şu örgüler, bu kışa yetiştiremicez galiba :hulya::hulya::hulya:
kaydirigubbakcemile3
Ha bu arada yakın gördüklerime sürekli birileri ekleniyor
Çenebaz'ımı yazdım mı bilmiyorum ama çok şeker ya yakın görmemek mümkün mü? Nalansu da aynı şekilde..extrem var, eccem var, liv85 var,citol, chess sen de varsın :hulya: huuulya, iklim, fatolina,canavar, PasaklıMinikTanrıca,TheOrıgınal(DıptısDıptıs),merakliii,meg,April, haa bir de şu yarışmada sesini çok beğendiğim puff var, çok etkiledi beni.Ondan sonra cancu,dduygusal,deniz_güneş var GülsümSultan,nevbahar, olilyam(kankam)..
O kadar çok ki ya şu var ben bir mesajında dahi yakın hissediyorum kendime..O yüzden yaz yaz bitmez![]()
İtinayla yardım edilir bebek:jeyyar:
Ha bu arada yakın gördüklerime sürekli birileri ekleniyor
Çenebaz'ımı yazdım mı bilmiyorum ama çok şeker ya yakın görmemek mümkün mü? Nalansu da aynı şekilde..extrem var, eccem var, liv85 var,citol, chess sen de varsın :hulya: huuulya, iklim, fatolina,canavar, PasaklıMinikTanrıca,TheOrıgınal(DıptısDıptıs),merakliii,meg,April, haa bir de şu yarışmada sesini çok beğendiğim puff var, çok etkiledi beni.Ondan sonra cancu,dduygusal,deniz_güneş var GülsümSultan,nevbahar, olilyam(kankam)..
O kadar çok ki ya şu var ben bir mesajında dahi yakın hissediyorum kendime..O yüzden yaz yaz bitmez![]()
tamam biliorum ben:hulya::hulya: kaydirigubbakcemile3
ayy chess heryer kar oldu daha bitmedi şu örgüler, bu kışa yetiştiremicez galiba :hulya::hulya::hulya:
kaydirigubbakcemile3
kendini bilmek gibisi yok canımkaydirigubbakcemile3
valla 12 de kapatıyolar bide kaloriferi donuyorum kk nın başında, yakında 3. sayfaya çıkcam forumda(kk) geyik yaparken donarak öldü:roflol::roflol::roflol:
kendini bilmek gibisi yok canımkaydirigubbakcemile3
valla 12 de kapatıyolar bide kaloriferi donuyorum kk nın başında, yakında 3. sayfaya çıkcam forumda(kk) geyik yaparken donarak öldü:roflol::roflol::roflol:
Aynı sebepten 2. ölüm olarak ben geleceğim ardından
Serçe ayak parmağımı hissetmiyorum bazen hayır ne zorluyorum bilmiyorum kalk git sobanın yanına otur sıcacık bize verecekler siteyi sanki![]()
Aynı sebepten 2. ölüm olarak ben geleceğim ardından
Serçe ayak parmağımı hissetmiyorum bazen hayır ne zorluyorum bilmiyorum kalk git sobanın yanına otur sıcacık bize verecekler siteyi sanki![]()
çok yaşa emi ne güldüm ya :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
ben sana elektrikli giyinilebilen battaniye alcaktım, serçe parmağınada bişeler örim bari kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse geyikten içeri alcaklar bizi katıksız 3gün mapus verceklerkaydirigubbakcemile3
aman haa, barçmancığım ,ekleme falan yapma rahatsız olanlar ,var:roflol: