- 30 Kasım 2019
- 12.027
- 38.359
- 598
Başka yorum gelmiyor ki bacım hangilerini sallıyorsun mesela.Çünkü dalga gecılmesını ve olumsuz boş yorumları sallamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka yorum gelmiyor ki bacım hangilerini sallıyorsun mesela.Çünkü dalga gecılmesını ve olumsuz boş yorumları sallamıyorum
Evlenmıycem merak etmeAy 50 kere aynı konuyu sor sor sor nereye kadar git evlen de gör Çocuklu adamla evlenip ne yapacaksan yengesinden kıskandığın adamı
Çünkü dalga gecılmesını ve olumsuz boş yorumları sallamıyorum
Bayburtluyum.Bugün de Erzurum ispirdeyiz sevgili seyirciler
Gez gez anadoluyu programımızın bu seferki durağı Erzurum
Gelecek durak Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Erzincan, Kars, Muş ve Rize'dir.
Her an her yerden itinayla biri bulunur ve eyyy vatandaşlar nasıl bilirsiniz sorusu sorulabilir
Eski konularında belki Bayburtlu birini de sormuştur kesinBayburtluyum.
Bayburtlular kafası çalışmayanı sevmez.
O yüzden konu sahibi otomatikman Bayburt kadrosundan elendi.
Bu yöreseller çiğ çiğ yer. Ahh bı bilseEski konularında belki Bayburtlu birini de sormuştur kesin
Bu 535674336 konusu var bu arkadaşta yöresel koca bulma derdinde
Bana ne be ister evlen ister evlenme kendi hayatın ne diye konu açıp duruyorsun o zaman?Evlenmıycem merak etme
Tamam ben inandım sıkma canını. Diğer üyeleri boşver. Ben sana ikna oldum bana anlat.Evlenmıycem merak etme
Sanane sana mı sorcam ne konu açacağımı.gormek ıstemıyorsan engelle .duvarımda gezınme başka ısın yok mu ıssızBana ne be ister evlen ister evlenme kendi hayatın ne diye konu açıp duruyorsun o zaman?
Ben yonetime sordum ayni uyelik degil dediler, yan çarı herhalde hsjshsjsj
E itiraf ediyor işteÇünkü dalga gecılmesını ve olumsuz boş yorumları sallamıyorum
Burdan sonra bır gumushaneye ugramayı dusunuyorum ıstersen sende gel benleDiyar diyar gezdin su memleketi be Banu, azmine sağlık.
Burdan sonra nereye kismetse?
Ay yok hic sevmem ben oralari, sana Tokat ile Kastamonu'yu tavsiye ederim ya da memleketinden bakin biraz.Burdan sonra bır gumushaneye ugramayı dusunuyorum ıstersen sende gel benle
Bayburt’un neresindenBayburtluyum.
Bayburtlular kafası çalışmayanı sevmez.
O yüzden konu sahibi otomatikman Bayburt kadrosundan elendi.
Allah şifanı versin de burası senin duvarın değil. Burası siteye açılmış konu sayfası. Herkesin yorumuna da açık.Sanane sana mı sorcam ne konu açacağımı.gormek ıstemıyorsan engelle .duvarımda gezınme başka ısın yok mu ıssız
İyi de bu minvalde açtıgın her konuda sana senin tabirince dolu yorum yapan var mı ?Çünkü dalga gecılmesını ve olumsuz boş yorumları sallamıyorum
O senin gibi birisi mi ki ?Burdan sonra bır gumushaneye ugramayı dusunuyorum ıstersen sende gel benle
Kim demiş onu? Niye uyduruyorsunuz böyle şeyler ayıp değil mi? Kim demiş? Biz üç kuşak İspirliyiz. Ne şeytanlığımız varmış?spırlıler seytan olur derler doğru mu ?
Genel olarak Erzurumlulardan uzak dur tek diyeceğim bu. Fazlasıyla ataerkiller onların yanında güneydoğu halt yemiş öyle söyliyim sana