- Konu Sahibi ArmutTatlisi
topik sahibesi karabiberim:1closedeyes:
bu kadar tatlı oldunu daha önce bilsem bırakırmıydım seni:jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olma mıııııı...çokk varrr hemde....
benimo-gulmisal-hülya-emdev-theshe-dreamlover-magiclowe-chevi-
gülsüm sultan -liyadora-lirik güzel-okypete-saruböceg-cemre110-
küllümango-darbinwille-arzuco-banueralp- zoia-april -rüyamsın-
azelya55-aşkito-libyana-cinsilatif-2006 model-ecinnilibarones-
aklımageldikçe eklerim daha..
hattaaaa kazenkaydirigubbakcemile3
topik sahibesi karabiberim:1closedeyes:
ben incitanem tuanayı çok yakın hissediyorum nedense:)) cokacimcoook
evine arada gidip yemeklerinden yemek istiyorummm..
nam nam nam cokacimcoook
Evt şimdi aklımda olan diğer üyeleri sayayımzemuszemus
Liv85,hülyam,magiclowe,pandora,pati daha var ama aklıma gelmedibilmiyorumkismile
nam nam nam :roflol:
Allah'ım ne şeker yazışın ya..Yanaklarını sıkasım geldi..
bak şimdi yakın hissettim seni kendime, bir gün bana gel mısır pörtletirim sana film izler salya -sümük ağlar hatta gerekirse o sümüğü kolumuza silmek suretiynen ganga oluruk aha da böyleolumunekankayizsmile olur mu?
:canayakın ve içten olma yolunda iğrençleşmeyi göze alan smile:
olur izlerik ama recim yapıyom mısırı yağsız patlat nolür!! geberdim 4 kilo verene kadar o yüzden incitanemtuanayla da çok samimi olmuyorum, yemek tariflerini görmezden geliyorum..
ganga olürük temem.. :hülyabirinciyse bende ikici oleyimmi simeylisi:
Evt şimdi aklımda olan diğer üyeleri sayayımzemuszemus
Liv85,hülyam,magiclowe,pandora,pati daha var ama aklıma gelmedibilmiyorumkismile
Doğru diyosun biberim dur ben de yazayım aklıma gelmişken..Ekleme yapalım
Magiclowe var, yeni yeni ısınıyorum işte kendisine:sinifsinifandora var,Tanrıçam var,cemre110 var,sihirsensin,lansor17,Gözek,Aksi,April,december:1ninca:incitanemtuana,The Orıgınal(DıptısDıptıs),Pati, Liv85 Çenebaz ha bir de sen varsın tabii kkarabiberim ortanca kardeşimolumunekankayizsmile
oyyyyŞenizŞenizŞeniz cnmm karabiberimmmm duyguların karşılıksız değilllbayanssulusmile açılabilirsin rahatça kaydirigubbakcemile3
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
oyyyyŞenizŞenizŞeniz cnmm karabiberimmmm duyguların karşılıksız değilllbayanssulusmile açılabilirsin rahatça kaydirigubbakcemile3
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
aboww inci duymasın kısss..
yap tatlılarını bakalım, yerüz biz de bakar değerlendürürüz belkim ikinciliğe alabilürüz.. (şampiyoon benim de)
:ne kadar arkanı dönerek hatta camdan bakarak içsen de benim gadar kerizmatik olmassın simeylisi:
Vayyy hodri meydan ha
:totomla dahi karizmatik poz veririm biz bu rütbeyi tuvalet kapısına yazmadık smili:
uppsssss...
:rütbece yeni olduğum için korkuyorum, korktuğum için sesimi çıkarmıyorum simiylisi:
:ayrıcana daha demin salyasümük film izliyoduk nöölüyozz yaa bühüüüü senağlama simiylisi:
Gel gel, sen yenisin galiba gözünü korkutmayalım:1hug:
:daha baştan korkutayım ki sesi çıkmasın muhahaha böhöhöhö nihahaha hahahaha smili: