Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

papatya prensesimm gecelerin güzin ablası olumunekankayizsmile
Pınarımm canım ablam benim desteğini hiç eksik etmedi,sayesinde moralim düzeldi hep :gitme:
beni aralarına alan bamyacılar you_know,amonra,jean,hasretle beklediğimiz allegria... ohaoldumsmile
içtenliğiyle spidi,magic,kedicik kardelen.. :kedi:
aklıma geldikçe yazarım daha...:boshayallersmile

Doğru diyosun biberim dur ben de yazayım aklıma gelmişken..Ekleme yapalım
Magiclowe var, yeni yeni ısınıyorum işte kendisine:sinifsinif:Pandora var,Tanrıçam var,cemre110 var,sihirsensin,lansor17,Gözek,Aksi,April,december:1ninca:incitanemtuana,The Orıgınal(DıptısDıptıs),Pati, Liv85 Çenebaz ha bir de sen varsın tabii kkarabiberim ortanca kardeşimolumunekankayizsmile

anaaammmmm hülyam benide unutmamış canımın içisiiiiiiiiŞeniz
bende seni çok seviyom yavruuuuummm:hulya:
birde benim gibi oyun delisi bahçivanlar diyarı topiğindeki tüm arkadaşlarımı birde tüp bebekten hana,witch26,femalexi,
birde theshe yi,citol'u,nur111 i
birde çanakkaleli hemşerilerimi ve anuşka ablamı
şimdilik aklıma gelenler bunlarCADIARZU
devamı gelecek amakaydirigubbakcemile2

:smiley-cool: şu konuya bi abone oliim de önce ben..

Kendine güvenen ama aynı zamanda mütevazi,komplekslerinden arınmış,saçma sapan şeyleri takıntı yapmayan,fesat olmayan,güvenilir,ikili oynamayan,şakayı ve ciddiyi ayırabilen,insanın ele avuca gelir tüm konuları paylaşmaktan hoşlanabileceği kültürlü ve olgun karakterli tüm üyeler.....a.s

aklıma gelmişken aşk ilanımı yapim helezemuszemus
ımmmm pandora cadısı çok tatlı hatunmuş,magiclove şirinlik muskası resmen,meg var şirine bişey:)akitram kokoş karıbayanssulusmile gelirim ben yinekaydirigubbakcemile4

O kadar çok ki hangi birisini yazayım diye düşündüm..Muhabbetim olanlara zaten hep yakın hissediyorum..Bunun dışında TheShe ve Sumak ile yeni tanışmama rağmen çok yakın hissediyorum son zamanlarda..Öyle çok fazla sohbetimiz olmayıp içten bir yakınlık hissettiğim üyeler de çokyur ama tek tek gelmiyor aklıma.Gülsüm Sultan var,Pandora var mesela onlara da çok yakın hissediyorum..Yahu ben çoğu kişiye yakın hissediyorum kendimi..İncim var bir de o öyle biri ki yakın hissetmemek mümkün değil zaten..

:kedi::kedi::kedi:cansin senopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olmamıııı var tabii zemuszemus

Chevi, Theshe, Sumak, incitanemtuana, emdev; azelya, Pasaklıminiktanrıca , Çilek, Saruboceq, böle gider bu liste eklerim aklıma geldikçe...

bide beni kendine yakın görmeyip benim yakın gördüğüm Hülya var :hulya:

opuyorumnanaktankalp kalbe karsi gönüllerimiz bir sari papatyamopuyorumnanaktan

ben incitanemtuana bide onun yengesiydi galiba güller diyarı onlarla gülsümsultan adlı arkadaşla bide sarıböcük le yakın olmak isterdim

:kedi:canim ya cok saol bana bir gelene ben bin adim gelirim inanopuyorumnanaktan

olmazmıopuyorumnanaktan
patim exteremem,livim,ilarzum,incitanemtuana,mrs sönmez,april,superisi(asi2222)menar, çenebazım,meraklı,izmirperisi medusa...
birde muhabbetim fazla olmadığı ama sevdiğim üyeler var,sanırım burdan öğrenicekler büyük ihtimalle..ilanı aşk gibi olucak ama:kedi:kaydirigubbakcemile3
onlarda emdev,kuzum:)sarıböceq,hülya ,şirine66:lepi:

opuyorumnanaktanaskimiz karsilikli cimcimemopuyorumnanaktan

ben incitanem tuanayı çok yakın hissediyorum nedense:)) cokacimcoook
evine arada gidip yemeklerinden yemek istiyorummm..
nam nam nam cokacimcoook

opuyorumnanaktanmisafir ol gel bana börekler acayim sanaopuyorumnanaktan
canim ya cok saol
nam namini yirim seninopuyorumnanaktan

nam nam nam :roflol:
Allah'ım ne şeker yazışın ya..Yanaklarını sıkasım geldi..
bak şimdi yakın hissettim seni kendime, bir gün bana gel mısır pörtletirim sana film izler salya -sümük ağlar hatta gerekirse o sümüğü kolumuza silmek suretiynen ganga oluruk aha da böyleolumunekankayizsmile olur mu?
:canayakın ve içten olma yolunda iğrençleşmeyi göze alan smile:

:roflol:alemsin hülyam ya allahtan wc yakin pc me:roflol:
:jeyyar:annadin sen onu:jeyyar:

olur izlerik ama recim yapıyom mısırı yağsız patlat nolür!! geberdim 4 kilo verene kadar o yüzden incitanemtuanayla da çok samimi olmuyorum, yemek tariflerini görmezden geliyorum..
ganga olürük temem.. :hülyabirinciyse bende ikici oleyimmi simeylisi:

:gitme:oysa ben nmenü planlari yapmaya baslamisken kafamda hayalini kurarken bianda suya düsürdün fistik:gitme:opuyorumnanaktan

:roflol:
Kızzzzz bayıldım ben sana şu kelimeleri değişik yazmışsın bayıldım Allah'ım Ya Rabbim:roflol:

İnciyi salla ben sana hafif tatlılar yaparım şekerim
2.liğe talep çok, değerlendireceğim..:1closedeyes:
:hahahaha diye gülerken sırtını dönüp içki yudumlayan smile:

:roflol:inciyi salla he bende diyom incilerim neden döküldü diye:roflol:

aboww inci duymasın kısss..
yap tatlılarını bakalım, yerüz biz de bakar değerlendürürüz belkim ikinciliğe alabilürüz.. (şampiyoon benim de)
:ne kadar arkanı dönerek hatta camdan bakarak içsen de benim gadar kerizmatik olmassın simeylisi:

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

oy yesinler bende sayıyorum hazır ollll
her derdimi dinleyen akıl ve sevgi ihtiyacım oldugunda kostugum PINARCIMMolumunekankayizsmile
JEANımmmolumunekankayizsmile
ALLEGRIA özledik seni cabuk gellll:gitme:
AMONRA bidaha bizi böyle habersiz bırakma
ASMİN esrarengiz şahsiyetkaydirigubbakcemile2
MÜGECİK canımın içi
ADAER gelinlik topiğinde tanısıp böyle dost olacagım aklıma gelmezdi Şeniz
2009 SONBAHAR GELİNLERİ topiğindeki bütün arkadaslarım
İNCİTANEMTUANA aramızda cok yas farkı yok ama hep öyle ablam olmasını isterdim:1hug:
ve son olarakta OKYPETE çok dobra ve mantıklı oldugu için

opuyorumnanaktanablan kurban olsun sanakaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

tanıdıklarım içinde ecinnim çenebazım satrapim çalıkuşum kate 34 üm dilaremim nilberam monnserose megilara
tanışamadıklarım içinde hülya tanrıça gülsüm sultan songül sonaa ay aklıma gelmiyo ya yazarım geldikçe

Son düzenleme:
ilani ask ediyorum
benimle yemek yermisinizzzzzzzzzzzzzzzzz:roflol:

hangi birini saysam ki
sayipta unutduklarim olursa kafama takar cok üzülürüm cünkü
bana bir gelene ben bin gelirim
o yüzden nik vermicem onlar kendilerini biliyolar
demekki kendimi dogru tanitabilmisim ne mutlu banaolumunekankayizsmile

Kendine güvenen ama aynı zamanda mütevazi,komplekslerinden arınmış,saçma sapan şeyleri takıntı yapmayan,fesat olmayan,güvenilir,ikili oynamayan,şakayı ve ciddiyi ayırabilen,insanın ele avuca gelir tüm konuları paylaşmaktan hoşlanabileceği kültürlü ve olgun karakterli tüm üyeler.....a.s

ayy tatlım,aynı benhihoyyyt
benimi anlattın yoksa.:asigim::1hug:.

Son düzenleyen: Moderatör:
tabiki var saysam ohoo. uzun sürer... aklı başında, duruşu sağlam, karakteri oturmuş, belli bir çizgiye sahip olan kk üyeleri kısaca a.s.

Back