Kendinize aylık ne kadar harcıyorsunuz?

Genç kızlara kötü bir abla olacağım belki ama,
Harcayın kuzum çünkü çocuk olunca inanın size sıra gelmeyecek.
Çocuğum devlet okulunda okuyor güya MEB kitapları ücretsiz dağıtıyor ama hafta başında öyle bir yardımcı kitap listesiyle geldi ki Ankara zafer çarşısındaydım bugün 640₺ bayıldım. Ve ablanıza yine kuruş kalmadı HARCAYIN ben genç kızların cicili bicili olmalarına bayılıyorum. :KK15:

Katılıyorum size. Genç kızlarımız hayatını yaşasın, herşey zamanında güzel.

QUOTE="delidoluu, post: 57432487, member: 886467"]Genç kızlara kötü bir abla olacağım belki ama,
Harcayın kuzum çünkü çocuk olunca inanın size sıra gelmeyecek.
Çocuğum devlet okulunda okuyor güya MEB kitapları ücretsiz dağıtıyor ama hafta başında öyle bir yardımcı kitap listesiyle geldi ki Ankara zafer çarşısındaydım bugün 640₺ bayıldım. Ve ablanıza yine kuruş kalmadı HARCAYIN ben genç kızların cicili bicili olmalarına bayılıyorum. :KK15:[/QUOTE]

Ben son zamanlarda elime ne gecerse harcuyorum ailemle yasiyorum, oncesinde birikturiyirdun. Erkek arkadasimdan ayrilinca verdim kendimi iyice alisverise.

Maksimum 1000 lira kıyafet haric calısmıyorum ama rutin her gun dısarı cıkarım hosuma giden ev esası yada makyaj malzemesi yada haftada 1 kuafor bekarsın gayet normal bence birikim yapma gez toz evlenice esinle yaparsın tatlımmm

50 ancadir ihtiyarcim cikarda alirim ama oda mecburiler bekarlar bol bol harcayin evlenince sira zor geliyo ev taksiti cocuk ihtiyarci derken bide calismiyorsaniz tamam

Merhaba kızlar alışveriş yapmayı çok seven bir genç kızım
Ama artık buna bir dur demek ve biraz birikim yapmak istiyorum
Kimileri kendine çeyiz al birikim yap diyor
Kimileri şimdi harca evlenince harcayamazsın diyor
Alerjik bir cildim olduğu için saç ve cilt ürünlerimi kaliteli markalardan alıyorum
O konuda kısıtlama yapamam
Diğer harcamalarımın önüne nasıl geçebilirim
Siz aylık;
Saç-cilt
Kıyafet
Kuaför
Makyaja ne kadar ayırıyorsunuz?
Ben inanılmaz harcıyorum. Çok bir şey de yapmıyorum ancak standartlarım yüksek. Lazer, kuaför, tiyatro, konser, dışarıda yemek, kutlamalar, yakıt masrafı, market derken 7 bin lirayı buluyor. İstediğim zaman kısabiliyorum ancak gerek yok :rapci:

Back
X