- 23 Ağustos 2012
- 50.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.968
- 898
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Çeyizi boşver paranı tabak çanağa yatırma. Ufukta evlilik olunca hızlıca alırsın. Kadınların evliliğe odaklı yaşaması/birikim yapması da saçma ayrıca
Değişir bence. Öğrenciyken kuaföre öyle föne falan gitmezdim, saçım doğal dalgalı köpük sürünce şekil alırdı. Giysiye çok para dökerdim
Cilt bakımı geçin bence, ben hala da krem, maske falan hiçbir şey sürmüyorum cildim gayet güzel. Zararlı kimyasallara tonla para dökmek = cilt bakımı. Öğrenciyken makyaj malzemesi, parfüm Yves Rocher/ Body shop indirimden alırdım. Şampuan, saç kremi her zaman organik ve pahalı, Kanada ithal aldım öğrenciyken bile. Saçımı hala boyamıyorum, saçı çok yıpratıyor. Bir de lazere para veriyordum.
Bu gratis watsons stili mağazalara girince insan bir coşuyor tüm raflardan bir şey alası geliyor ama yapmayın kimyasallar zararlı + bütçeye delik

Değişir bence. Öğrenciyken kuaföre öyle föne falan gitmezdim, saçım doğal dalgalı köpük sürünce şekil alırdı. Giysiye çok para dökerdim

Bu gratis watsons stili mağazalara girince insan bir coşuyor tüm raflardan bir şey alası geliyor ama yapmayın kimyasallar zararlı + bütçeye delik