Anket Kendinizden yaşça küçük bir erkeğe aşık oldunuz. Evlenir miydiniz ?

Kendinizden yaşça küçük bir erkeğe aşık oldunuz.Evlenir miydiniz ?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
evlenenlere bi sözüm yok ama ben asla evlenmezdim evlenene saygı duyarım ben daha çok benden yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyorum benim küçük olmam lazım bana bebek gibi baksın olgun olsun anlayışlı tecrübeli benden çok şey bilsin

uzun süre yazan olmamış ben canlandırayım dedim konuyu. benim başımda bööle bi olay var şu an kalbim bana korkma dio ama mantığım etraf ne der. onun yaşında nerdyse kardeşim var onun abisi de benimle yaşıt ama o da çok olgun inanın. 20 yaşında ben 25 yaşına göre hayaleri istekleri o kadar mantıklı ki.bana açıldı ben aradaki yaş farkını söölediğimde(o da bilmio ondan hoşlandığımı istediğimi) ben 24e kadar beklerim seni o zmn o kadar göze batmaz dedi:) sürekli mesajlaşıoruz...ii anlaşıoruz. bir de şu konu var. erkekler cinselliğe daha düşkün bayanlardan. fakat bayanlar önce ruhunun okşanmasını istiyorlar e 20 yaşındaki bi erkeğin de cinselliği çok az düşündüğü belli ve sözlerle iltifatlarıyla beni iice kendine bağladı. kızlar??? ne yapmalıyım....

erkek arkdasım benden 2 yaş küçük zaten bulduğunuzu kapın yaşa maşa bakmayın erkek nufusu git gide azalıyormuş :) şaka bi yana gayet iyi anlaşıyoruz

ben bu işe kalktım aldım boyumun ölçüsünü
sağolsun beni bir güzel halletti seçimim
yaşça küçük bir erkek mi hele de ciddi bir figür için
tövbeeeeeeee

Yaş farkına bağlı aslında, 2-3 yaş fark etmez de 7-8 yaş küçük biriyle evlenmem herhalde

kişi olgun olduktan sonra kronolojik yaşı önemli değil, hatta ilerde kadının daha bile işine yarayabilir, fiziksel olarak

bende aynı durumdayım sizinkine çok benziyor bizim biraz daha yaş farkı var ama 35 yaşında biriyle birlikteydim inanın onun yaptığı saçmalıklar canıma yetti ben 31 yaşındayım ama bu kişinin hareketleri daha olgun ve daha mesafeli hareketleri kıracam diye çok korkuyor sen üzülme ne gerekiyosa yapıcam diyor benim tek endişem ailem ve çevre onunda benimde üzerime gelirler diye korkuyorum siz bana örnek oldunuz teşekkürler

Son düzenleme:
Kendimden yaşça küçük biriyle beraber olmaya karşıyım ama aşık olunca evlenirdim sanırım :)

evlenirim tabi niye evlenmiim bak pınar altuğa D. yani yaşa takılmam ama küçüklerle anlaşamıyorum ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…