Anket Kendinizden yaşça küçük bir erkeğe aşık oldunuz. Evlenir miydiniz ?

Kendinizden yaşça küçük bir erkeğe aşık oldunuz.Evlenir miydiniz ?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
büyük konuşmak gibi olmasın ama evlenmem zaten kendimden küçük erkeğe o gözle nie bakıyım ki bakmam heralde :S

kararsizim ama arada asiri yas farki yoksa olabilir ama 15_20 yas olunca olmaz gibime geliyo ama bellide olmaz

Eğer aşıksam,seviyorsam neden olmasın hem bence akıl yaşı daha önemli bazılarının yaşı senle aynı yada büyük olabilir ama çok çocuksular ama öyleleri var ki senden küçükler ama akıl olarak,ruh olarak uyuşuyorsun neden olmasın

yaştan daha önemli şeyler vardır tabii ama yaş farkınında bi sınırı olmalı bence.. üç beş yaş bişey değil belki ama öyle çocuğunu elinden tutmuş gezdiriyimuşsun gibi oldumu -sanat(!) camiasında da moda olduğu gibi şuan- çok çirkin bi görüntü..

en fazla 3 yas kücükse olabilir ama öyle abartici bir rakam kesinlikle olmaz :mymeka:

büyük ihtimalle evlenirdim. zaten ben de küçük gösteriyorum fark edileceğini sanmam.

evlenirim niye olmasin ama cok yas farki olmayacak tabi evlenirim asiksam iki üc yasi cok takmam zaten oda hissetirmiyorsa bunu neden olmasin

2-3 yaş önemli olmayabilir..fakat 5 den sonrası ileride sorun çıkarır gibi geliyor..ben evlenmem..

kendimden 2 yaş küçük biriyle beraberim herşey çok güzel gidiyo önemli olan yaş değil olgunluk bana göre...sevgilim hiçbir zaman benden küçük olduğunu hissettirmiyor

en son kendimden birkaç yaş küçük birisine aşık oldum ve duygularımla hareket etsem teklif ettiği an kabul ederdim,hatta belki ben teklif ederdim Şeniz neyse ki mantığım öne geçti..yaştan kaynaklı bu kadar sorun yaşayınca genç bir erkekle bir daha evlenmeyi bırakın,flört etmeyi bile düşünmem..ama 20li,belki 30lu yaşları geçince birkaç yaş küçük olması çok sorun yaşatmaz sanırım,o hoppalığı,toyluğu aşmış olur tahminimce.
yine de sütten ağzım yandı,şimdilik kalsın :1no2:

bende bilemiyorum ki....
şuan evlenmezdim diye düşünüyorum....
ama büyük konuşmamak lazım...

istemem şahsen,kendimden küçük erkekler (2-3 yaş dan daha küçük olanlar)bana çocuk gibi geliyor,şöyle omzuna başını dayayıp huzur bulamazmışım gibi, ama herşeye rağmen aşık olduysamda kimse tutamaz,aşk başka bir şey

Back