Anket Kendinizden yaşça küçük bir erkeğe aşık oldunuz. Evlenir miydiniz ?

Kendinizden yaşça küçük bir erkeğe aşık oldunuz.Evlenir miydiniz ?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
aşık dahi olmazdm.ilk görüşte aşka inanmıyorum..bana göre aşk da sevgi de emek isteyen bişey kendimden yaşça küçük bir erkek için emek sarfetmezdim...insan beğenebilir tipini..vs ama aşk sevgi konumuna getirmem..

Hayır bence her zaman bayandan yaşça büyük ve olgun beylerin kadınları daha iyi taşıdıklarını düşünüyorum.. Eşim bile benden 12 yaş büyük olduğuna göre :)

Bence erkeğin yaşı herzamankadından büyük olmalı olgun erkek herzaman için daha iyidirr..
Ama çok seviyosamm da arada öle çok fazla fark yoksa evlenirdim heralde..CADIARZU

bende evlenirdim, sonucda insan asik olunca karsindaki kiside yasina göre daha olgun duruyorsa nedn olmasin.. 3 yasdan fazla kücük olmamasi gerkir tabikide.. :) benim askim benden 6ay kücük fazla birsey degil

1 ve 2 yas kucukse olur tabı neden olmasın ama fazlada kucuk olmasın ornegın seda sayan teyzem ve onur san gıbı

ben zaten evliyim hemde 8 yas küçük benden. ama olgun oldugu için sorun yasamiyoruz. aklin yasla alaksi yok bencede.

bayag sevmiştim ama evlenmedim. evlilik aklımdan bile gecmedi. cocugumun arkadasının şştt annenin yanındaki dedenmi diye sorabilme ihtimali bile beni sıfırlar.
üstelik ben kadınlıgımın en dorugundayken sevkatli okşamalar beni sinirlendirebilirdi
cok sertim sanırım bu konuda

1-2 yaşsa dert etmem.Ama öyle Pınar Altuğ- Yağmur Atacan gibi de çok fark varsa, cesaret edemem :bbo:

yaş farkı az olursa 1-2 sorun olmaz
çok fark varsa kesinlikle ama kesinlile evlenmemsositososito
hem kafa yapılarının uyşcağını sanmıyorum hemde bi 10-15 yıl sonrası kötü olur

Anne-oğul gibi olmadığı sürece aradaki birkaç yaş önemli olmazdı ve evlenirdim..

Evlendim bile.. Eşim benden 5 AY küçük. Ama birimiz bir yılın sonu birimizin diğer yılın başında doğduğumuz için bir yaş büyükmüşüm gibi oluyor resmiyette. :)))
Şaka bir yana kendimden birkaç yaş küçük biri mantıksız gelmiyor ama ciddi yaş farkından yana değilim. Çocuk gibi gelir daha küçüğü. Aslında ben kendimden yaşça çok büyük biriyle de olmak istemezdim doğrusu. En fazla beş yaş iyidir o durumda da. O da amca gibi gelir yani. Hep kendi yaşıtlarım veya bana yakın yaşta olanlar daha cazip gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…