Anket Kendinizden yaşça küçük bir erkeğe aşık oldunuz. Evlenir miydiniz ?

Kendinizden yaşça küçük bir erkeğe aşık oldunuz.Evlenir miydiniz ?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
yaş farkı önemlidir tabiki benim için...
çok ta olumlu bakmıyorum bu duruma ama önemli olan bi başka şeyde insanın akıl olgunluğudur yani yaşıt olarak aynı olabiliriz ama yaşının olgunluğunu göstermez o da ayrı bi durum...
çocuksu kişiliklerden hoşlanmıyorum :1closedeyes:
ama işin içine aşk girince bu yaş farkı benim için hala aynı durumda olur mu orası tartışılır şakkıdı

Ben eveti işaretledim çünkü zaten kendimden 2 buçuk yaş küçük biriyle evleniyorum bu yaz... Ama eğer çok aşırı bir yaş farkı olsaydı evlenmezdim bence evlenecek kişiler akran olmalı çok yaş farkı ne küçük ne büyük iyi olmaz diye düşünüyorum. 4 yıllık bir ilişkimiz var ve nişanlımla aramızdaki yaş farkı ise bizim için hiç sorun olmuyor çünkü onun bildikleriyle benim bildiklerim yaşlarımızla sınırlı değil.

Can Yücel ne güzel söylemiş Bilmesin ki adlı şiirinde...

"Bilmelisin ki ...
Tecrübenin kaç yasgünü partisi yaşadığınızla ilgisi
yok,
ne tür deneyimler yaşadığınızla var."

bu sevmekle alakalı dünyanın en güzel duygusudur sevmek
gözlerimi kapatır benı mutlu edecekse bütün içtenliğimle evet derim

yaşına göre olgunsa ve çoooook küçük değilse neden olmasın...

ben onu gençleştiririmmm 18 lik delikanlılara taş çıkartırr 74431katlar birde kare kökünü alırrr:1closedeyes:

Şuan için Tabi ki EVET ama birkaç sene önce sorsaydınız hayır derim yerimsenibenama şuan AŞIĞIM ve SEVİYORUM onun için çok büyük olmamak şartıyla yaş farkı önemli deil insanın yaşı deil ruhi ve düşünce olgunluğu önemli,nişanlım benden 1,5 yaş küçük ama benden çok olgun zaten pek problem olmuyor çevre açısından.Bence önce kısmetinde varsa ve eger kendine uygun hayatını paylaşacagın insan oldugunu düşünüyosan abes kaçmayacak seklde olursa yaş farkı önemli deill.Aman :nazar: degmesinde :)

ya bilmem ki nasıl olur insanın başına gelmeden birşey diyemiyo büyük konuşmamak lazım kafamçokkarıştı
ama arda bayağı bir yaş farkı olursa istemem
ben mi büyütecem adamı:roflol::roflol:

büyük konuşmamak lazım ama
çok büyük ve çok küçük birisiylede olmazdı be yaa

biçimle ilgilenenmem öz önemli yaşımız değil kafalar aynı noktada buluşuyorsa evlenirdim diyip yalan söylemeyeyim çünkü; ben ewliyim yahu ama kendinden yaşça küçüklerle evlenenlerde bir gariplik görmüyrum ama kendinden hayli küçük kızlarla ewlenen amcaları da hoş görmüyorum (geneli zengin amcalardan ibaret)

Oda bana asiksa ve deger veriyorsa,yasi onemsemiyorsa ve kafa yapisi saglamsa kesinlikle evlenirdim, 13 yas buyuk adamla evlendimde ne oldu sanki,basimi gogemi erdirdi?kendisinden 7 buyuk bir kadinla evli akrabam var,maasallah dedirtiyorlar dogrusu,ayni sekilde kendisinden 10 yas kucuk bir erkekle evli tanidigim var balli seker mubarek,ne duyduksa yanlis duymusuz biz kizlar,erkekler kendilerinden yasca buyuk hanimlarla gayet guzel birliktelikler yasiyorlar,daha bugune kadar esleri kendisinden kucuk hanimlardan bir sikayet duymadim dogrusu,aksine gayet guzel gecinip gidiyorlar,bu tabuyu yikmak sart oldu artik,bekarlar bayrak sizde,yazdiklarim kulaklariniza kupe olsun,esiniz sizden buyuk olursa size daha cok deger verir diye dusunerek hareket etmeyin sakin,kalbinizin sesini dinleyin.

esim benden 6 yas buyuk 6 yas kucuk olsa yine evlenirdim onemli olan ayni duyguya ayni dusunceye sahip olmak tabii birde elalemin ne dedigini umursamamak

yaşıtım erkekler bile bana sebil sübyan gibi geliyor şu an, küçüğünü düşünemiyorum. cevabım hayır. ileride bu lafımı yutup çok aşık olsam da mantığımın beni engellemesini diliyorum..

Oda bana asiksa ve deger veriyorsa,yasi onemsemiyorsa ve kafa yapisi saglamsa kesinlikle evlenirdim, 13 yas buyuk adamla evlendimde ne oldu sanki,basimi gogemi erdirdi?kendisinden 7 buyuk bir kadinla evli akrabam var,maasallah dedirtiyorlar dogrusu,ayni sekilde kendisinden 10 yas kucuk bir erkekle evli tanidigim var balli seker mubarek,ne duyduksa yanlis duymusuz biz kizlar,erkekler kendilerinden yasca buyuk hanimlarla gayet guzel birliktelikler yasiyorlar,daha bugune kadar esleri kendisinden kucuk hanimlardan bir sikayet duymadim dogrusu,aksine gayet guzel gecinip gidiyorlar,bu tabuyu yikmak sart oldu artik,bekarlar bayrak sizde,yazdiklarim kulaklariniza kupe olsun,esiniz sizden buyuk olursa size daha cok deger verir diye dusunerek hareket etmeyin sakin,kalbinizin sesini dinleyin.

Çok güzel yazmışsın canım çok duygulandım... Ben de kendimden 2 buçuk yaş küçük sevdiğimle evleniyorum yaza, şimdiye kadar hiç problem olmadı... Zaten yaşından olgun biri olduğu için erkek arkadaşları bile kendinden çok büyük... Ben de evlenince bu konuda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum çünkü 4 yıldır hiç bir problem olmadı....a.s.

Back