- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.594
- Konu Sahibi Homer Simpson
ÖperimBenim yerime öp oğlanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÖperimBenim yerime öp oğlanı
Aa ben seni nasıl görmemişim buraya yazdığın için de ben seni takdir etmek istiyorum- calistigim icin
- psikologa gidip hipnoz yaptirdigim icin
- bebeler icin yaz alisverisi yaptigim icin
- onumuzdeki haftaya guzel bir tatil plani yaptigim icin
- sabah ve aksam kopegimi gezdirdigim ve aksam bir de 1 saat arkadasiyla oynattigim icin
- oglumla sira arkadasina surpriz olsun diye origami kaplumbaga yaptigim icin (sanirim biraz asik)
- en onemlisi var oldugum icin kendimi takdir ediyorum
Gırmızı gafa seni seviyorBoş insanlarla Boş muhabbete katılmadığım için kendimi takdir ediyorum.
Çoğunluğun değil dogru bildigimin ardinda durduğum icin de kendimi takdir ediyorum.
Ben değerliyim cümlesi ne kadar klişe geliyor ve hatta çoğumuza new age kişisel gelişim kitaplarını hatırlatıyor. Oysa kendini değerli hissetmek çok zor ve uğraş gerektiren bir süreç. Ben kendini sevmenin, kendi değerinin farkında olmanın kendini gerçekleştirmenin ilk adımı olduğunu düşünüyorum.Kendimin değerli olduğunun farkında olduğum için,
Eğer ben iyiysem etrafımı da iyileştiririm cümlesini içselleştirdiğim için kendimi takdir ediyorum ve çok seviyorum
Ablacım sen de öylesin, çok güçlü bir kadınsınCanım ben , sen herşeyin üstesinden gelirsin Allahın izniyle
Dikiş, örgü çok keyifli şeyler. Birkaç parça ip ve kumaşın aldığı şekli izlemek terapi gibi geliyor. Kadınlar olarak yaratan, büyüten, toparlayan bir yanımız olduğunu düşünüyorum ve bence örgü dikiş gibi şeyler de bu yönümüzü doyuruyor.Paramı abur cubura harcamadığım için,
Dikiş makinemdeki problemi fark edip düzelttiğim için,
Uzun zamandır bir şey dikmemiş olmama rağmen çok güzel bir iş çıkartıp kendimi bile şaşırttığım için kendimi takdir ediyorum.
Bende girmizi gafayi seviyommmGırmızı gafa seni seviyor
Monica en son cinsellikte pozisyonları konusanlara takilirken hatirliyorum seni gecen senedenBu yaşa kadar aileme, çevreme ve kendime utanç verecek hiçbir şey yapmadığım için kendimi takdir ediyorum. Kim ne düşünürse düşünsün kendini bilmek, kendi doğrularından şaşmamak, doğru ya da yanlış sonuçlar getirse bile her şeyi kalbinden geçtiği gibi yapmak ve asla pişman olmamak, dua ederken Allah huzurunda tertemiz hissetmek gibisi yok ohh bi ferahlık geldi arada uğrarım buraya ben hayırlı forumlar
Ahshsh cinsellikte millete takılmak caiz değil mi hocam düşün işte tek +18 aktivitem cinsellikte millete takılmakMonica en son cinsellikte pozisyonları konusanlara takilirken hatirliyorum seni gecen seneden
Kesinlikle öyleDikiş, örgü çok keyifli şeyler. Birkaç parça ip ve kumaşın aldığı şekli izlemek terapi gibi geliyor. Kadınlar olarak yaratan, büyüten, toparlayan bir yanımız olduğunu düşünüyorum ve bence örgü dikiş gibi şeyler de bu yönümüzü doyuruyor.
Uğrayın tabi, mutlu olurumBu yaşa kadar aileme, çevreme ve kendime utanç verecek hiçbir şey yapmadığım için kendimi takdir ediyorum. Kim ne düşünürse düşünsün kendini bilmek, kendi doğrularından şaşmamak, doğru ya da yanlış sonuçlar getirse bile her şeyi kalbinden geçtiği gibi yapmak ve asla pişman olmamak, dua ederken Allah huzurunda tertemiz hissetmek gibisi yok ohh bi ferahlık geldi arada uğrarım buraya ben hayırlı forumlar