Kendini Takdir Günlüğü🥰

12 Mayıs Perşembe
🌻 Ders çalıştığım için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Komik biri olduğum için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Öğretmenimle hoşuna gidecek tarzda şarkılar paylaştığım için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Anneme kahve yaptığım için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Eski bir elektronik eşyayı sattığım için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Var olduğum için kendimi takdir ediyorum.

Paramı abur cubura harcamadığım için,
Dikiş makinemdeki problemi fark edip düzelttiğim için,
Uzun zamandır bir şey dikmemiş olmama rağmen çok güzel bir iş çıkartıp kendimi bile şaşırttığım için kendimi takdir ediyorum.

- calistigim icin
- psikologa gidip hipnoz yaptirdigim icin
- bebeler icin yaz alisverisi yaptigim icin
- onumuzdeki haftaya guzel bir tatil plani yaptigim icin
- sabah ve aksam kopegimi gezdirdigim ve aksam bir de 1 saat arkadasiyla oynattigim icin
- oglumla sira arkadasina surpriz olsun diye origami kaplumbaga yaptigim icin 🥲 (sanirim biraz asik)
- en onemlisi var oldugum icin kendimi takdir ediyorum 🥰🥰🥰

Kendimin değerli olduğunun farkında olduğum için,
Eğer ben iyiysem etrafımı da iyileştiririm cümlesini içselleştirdiğim için kendimi takdir ediyorum ve çok seviyorum 😊

Bugün islerimi bi kenara bırakıp tüm günümü çocuklara ayırıp oynadığım ve kaliteli zaman geçirdiğim için kendimi taktir ediyorum.
Keşke yardımcılarim olsa hergunumun tamami çocuklarımla geçse. 🙃

- calistigim icin
- psikologa gidip hipnoz yaptirdigim icin
- bebeler icin yaz alisverisi yaptigim icin
- onumuzdeki haftaya guzel bir tatil plani yaptigim icin
- sabah ve aksam kopegimi gezdirdigim ve aksam bir de 1 saat arkadasiyla oynattigim icin
- oglumla sira arkadasina surpriz olsun diye origami kaplumbaga yaptigim icin 🥲 (sanirim biraz asik)
- en onemlisi var oldugum icin kendimi takdir ediyorum 🥰🥰🥰
Aa ben seni nasıl görmemişim 😱 buraya yazdığın için de ben seni takdir etmek istiyorum ❤️❤️❤️

Kendimin değerli olduğunun farkında olduğum için,
Eğer ben iyiysem etrafımı da iyileştiririm cümlesini içselleştirdiğim için kendimi takdir ediyorum ve çok seviyorum 😊
Ben değerliyim cümlesi ne kadar klişe geliyor ve hatta çoğumuza new age kişisel gelişim kitaplarını hatırlatıyor. Oysa kendini değerli hissetmek çok zor ve uğraş gerektiren bir süreç. Ben kendini sevmenin, kendi değerinin farkında olmanın kendini gerçekleştirmenin ilk adımı olduğunu düşünüyorum.

Paramı abur cubura harcamadığım için,
Dikiş makinemdeki problemi fark edip düzelttiğim için,
Uzun zamandır bir şey dikmemiş olmama rağmen çok güzel bir iş çıkartıp kendimi bile şaşırttığım için kendimi takdir ediyorum.
Dikiş, örgü çok keyifli şeyler. Birkaç parça ip ve kumaşın aldığı şekli izlemek terapi gibi geliyor. Kadınlar olarak yaratan, büyüten, toparlayan bir yanımız olduğunu düşünüyorum ve bence örgü dikiş gibi şeyler de bu yönümüzü doyuruyor.

13 Mayıs cuma
🌻 Mola verme ihtiyacıma saygı duyup günü kendime ayırdığım için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Geri dönüşüm adına bir şeyler yaptığım için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Uzmanı olmadığım konularda rahatlıkla fikir beyan eden biri olmadığım için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Var olduğum için kendimi takdir ediyorum.

• Muhteşem
Reactions: JES
Bu yaşa kadar aileme, çevreme ve kendime utanç verecek hiçbir şey yapmadığım için kendimi takdir ediyorum. Kim ne düşünürse düşünsün kendini bilmek, kendi doğrularından şaşmamak, doğru ya da yanlış sonuçlar getirse bile her şeyi kalbinden geçtiği gibi yapmak ve asla pişman olmamak, dua ederken Allah huzurunda tertemiz hissetmek gibisi yok🙏🏻 ohh bi ferahlık geldi arada uğrarım buraya ben 😂 hayırlı forumlar :KK53:

Bu yaşa kadar aileme, çevreme ve kendime utanç verecek hiçbir şey yapmadığım için kendimi takdir ediyorum. Kim ne düşünürse düşünsün kendini bilmek, kendi doğrularından şaşmamak, doğru ya da yanlış sonuçlar getirse bile her şeyi kalbinden geçtiği gibi yapmak ve asla pişman olmamak, dua ederken Allah huzurunda tertemiz hissetmek gibisi yok🙏🏻 ohh bi ferahlık geldi arada uğrarım buraya ben 😂 hayırlı forumlar :KK53:
Monica en son cinsellikte pozisyonları konusanlara takilirken hatirliyorum seni gecen seneden 🤣🤣

Uğrayın tabi, mutlu olurum 😊🌻

X