Kendini Takdir Günlüğü🥰

-Bebeleri acik havaya cikarip sabirla onlarin her sorusuna cevap verdigim icin (ki bunlardan birisi, anne kulak mememiz gorunur di mi sorusu idi 😂😂😂),
-yine bebelerle 3 km yuruyus yaptigimiz icin,
-kendime kitap aldigim ve bu sira okuyamasam da okumayi sevdigim icin,
-kopegimi gezdirip baska rutin ev isleri yaptigim icin,
-asiri tatli oldugum icin kendimi takdir ediyorum 🤓🥰
Küçük sordu kesin di mi kulak memesi sorusunu😁
Bence de aşırı tatlısın ❤️

Merhaba,
Çevremizdeki herkese gün içinde ne kadar çok teşekkür ederiz, tanımadığımız kişileri bile takdir ederiz yeri gelir ama kendimize karşı bu kadar takdir dolu ve destekleyici olmamız o kadar da kolay olmuyor. Oysa kendimize en büyük desteği veren de en dibe çeken de yine kendimiz.

Doktorumun tavsiyesi üzerine benim bir süredir yaptığım bir kendini takdir etme çalışması var. Bunu hep beraber yapmamızın hem daha teşvik edici hem daha farkındalıklı olacağını düşünüyorum. Gün içinde kendimizi takdir ettiğimiz durumları not alıyoruz. Bu takdir yalnızca sözle olabileceği gibi kendimize ödüller vererek de olabilir. Kendimize verdiğimiz değer ve şefkatin artmasına yardımcı olacak bu çalışmayı hep beraber yapmak ve her gün sonunda kendimizi o gün hangi sebeplerden takdir ettiğimizi, nasıl takdir ettiğimizi burada paylaşmanın çok yararlı olacağına inanıyorum. Haydi koşun gelin🥰2

Merhaba,
Çevremizdeki herkese gün içinde ne kadar çok teşekkür ederiz, tanımadığımız kişileri bile takdir ederiz yeri gelir ama kendimize karşı bu kadar takdir dolu ve destekleyici olmamız o kadar da kolay olmuyor. Oysa kendimize en büyük desteği veren de en dibe çeken de yine kendimiz.

Doktorumun tavsiyesi üzerine benim bir süredir yaptığım bir kendini takdir etme çalışması var. Bunu hep beraber yapmamızın hem daha teşvik edici hem daha farkındalıklı olacağını düşünüyorum. Gün içinde kendimizi takdir ettiğimiz durumları not alıyoruz. Bu takdir yalnızca sözle olabileceği gibi kendimize ödüller vererek de olabilir. Kendimize verdiğimiz değer ve şefkatin artmasına yardımcı olacak bu çalışmayı hep beraber yapmak ve her gün sonunda kendimizi o gün hangi sebeplerden takdir ettiğimizi, nasıl takdir ettiğimizi burada paylaşmanın çok yararlı olacağına inanıyorum. Haydi koşun gelin🥰🌺
27 yasindayim ve bugune kadar kendimi asla takdir etmemistim. Her zaman elestirdim ve eksi yonlerimi aradim buldum. Cevremi olabildigine takdir ettim. Bu konu da benim icin bir farkindalik oldu. Bana biraz ders olur diye dusunuyorm

6 Mayıs Perşembe
🌻 Erken kalktığım için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Ders çalıştığım için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Var olduğum için kendimi takdir ediyorum.

Yeniden defter kalemle aşk yaşamaya ve günlük yazmaya başladığım için kendimi takdir ediyorum.
Çok özlemişim içimi kimsenin okuyamayacağı satırlara dökmeyi..

8 Mayıs Pazar
🌻 Annemin anneler gününü kutlayıp onu mutlu ettiğim için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Anneannemi ziyaret ettiğim için kendimi takdir ediyorum.
🌻Kitap okuduğum için kendimi takdir ediyorum.

9 Mayıs pazartesi
🌻 Deneme sınavına girdiğim için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Kitap okuduğum için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Yoga yaptığım için kendimi takdir ediyorum.
🌻 Var olduğum için kendimi takdir ediyorum

10 Mayıs salı
🌻 Kitabımı bitirdiğim için kendimi takdir ediyorum.
🌻 İhtiyacım olmayan defteri almadığım için kendimi takdir ediyorum.

X