- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.240
- Konu Sahibi Homer Simpson
kan degerlerimin harika olmasindan dolayi kendimi tebrik ediyorum sismanlamis olmama ragmen degerleri iyi tutmusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersiniz spor ve fiziksel aktiviteler insanın hem ruhuna hem bedenine çok iyi geliyor. Ayrıca fiziksel ve mental olarak sağlıklı olduktan sonra her yaş kendine özgü ve çok güzel.bugün de antrenman yaptığım için kendimi takdir ediyorum.
güç bela baslıyorum evet ama sonrasındaki mutluluğumu anlatamam.
40 yaş geliyor ve ben 40'tan korkmuyorum!
Bu konuda kafa yapımız çok benziyormuş, ben de ilke olarak çevremdeki canlılara fayda sağlamayı ve dünyaya minimum zararı vermeyi edindim. Ama ben kendimi takdir etmek konusunda senin kadar iyi değilim daha çok eleştiririm ama ben de zamanla öğreniyorum bak bir şiir var çok sevdiğim, kafa yapımı çok iyi anlattığını düşünüyorum muhtemelen seni de yansıtıyordur
- calistigim icin
- psikologa gidip hipnoz yaptirdigim icin
- bebeler icin yaz alisverisi yaptigim icin
- onumuzdeki haftaya guzel bir tatil plani yaptigim icin
- sabah ve aksam kopegimi gezdirdigim ve aksam bir de 1 saat arkadasiyla oynattigim icin
- oglumla sira arkadasina surpriz olsun diye origami kaplumbaga yaptigim icin (sanirim biraz asik)
- en onemlisi var oldugum icin kendimi takdir ediyorum
Valla daha bi fark yok, gayet bilincin acik gerceklesiyor seanslar daHipnoz deneyiminizi anlatabilir misiniz
Harikasınız, tebrik ederimBu başlığı fark ettiğim için kendimi takdir ediyorum
Bu başlıktaki tüm mesajları okuduğum için kendimi takdir ediyorum
Okurken notlara kopyala yapıştır yaptığım için kendimi takdir ediyorum
Neredeyse 10 gündür WhatsAppıma gelen mesajları okuyamamıştım sonunda okuyabildiğim için kendimi takdir ediyorum
Bugün Doğa Yürüyüşüne katıldığım için kendimi takdir ediyorum
Elhamdülillah çok şükür 1000 şükür