- 28 Şubat 2019
- 4.673
- 11.167
- Konu Sahibi Homer Simpson
Erteleme huyumu değiştirmek için hala çaba gostermemi takdir ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erteleme huyu bende de var, beni kaygılandıran şeyleri erteliyorum. Bir tür savunma mekanizması sanırım. Ufak ufak değiştirmeye başladım ama, hayırlısı :)Erteleme huyumu değiştirmek için hala çaba gostermemi takdir ediyorum.
Sizin için ne kadar da verimli ve takdir dolu bir gün olmuş. Tebrik ederim, adınıza çok sevindim. Bu kendini takdir etme rutininin farkındalığınızı artırdığını düşünüyor musunuz?Bir süredir okumadığım kitabı yeniden okumaya başladığım için,
Dün tarif uydurup yaptığım pastam güzel olduğu için,
Hobi eşyalarımın ve kitaplarımın olduğu yeri düzenleyip yer açtığım için,
önceden alınmış bir ürünü bulup bütçeyi 150 liralık bir masraftan kurtardığım için,
Kendimi, duygularımı, yargılarımı tanıyıp iç muhasebe yaptığım için kendimi takdir ediyorum.
Evet bence artırıyor.Sizin için ne kadar da verimli ve takdir dolu bir gün olmuş. Tebrik ederim, adınıza çok sevindim. Bu kendini takdir etme rutininin farkındalığınızı artırdığını düşünüyor musunuz?
Buna çok sevindim. Bende de böyle bir etkisi oluyor, herkeste oluyor mu diye merak etmiştimEvet bence artırıyor.
Özgüven de sağlıyor diğer yandan.
Bir şeyleri başarmış olmak büyük ya da küçük fark etmeden insana çok çok iyi geliyor diye düşünüyorum.
Daha fazlasını yapmak için motive ediyor
Hoşgeldiiiinyiyecegim kaziklari tahmin etmeme ragmen insanlara yumusak davranmaya devam edip onlara tekrar tekrar sans verdigim icin kendimi takdir ediyorum
cocuklarim icin yasadigim icin de kendimi takdir ediyorum
hosbuldumHoşgeldiiiin
Ben de ossuran kardeşimi. Ayı yavHorlayan kocamı yastıkla boğmadığım için kendimi takdir edeyim bari