- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi Homer Simpson
Trileçe yapmıştın ya onun için de takdir et kendini. Ben de kahve suyu koydum içeyim takdir edicem kendimi dur15 Nisan cuma
Ders çalıştığım için,
Var olduğum için kendimi takdir ediyorum
Ya biliyor musun trileçe çok da güzel olmadı diye kendimi takdir etmek istememiştim bugün, böyle sen yazınca içim ısındı birdenTrileçe yapmıştın ya onun için de takdir et kendini. Ben de kahve suyu koydum içeyim takdir edicem kendimi dur
Ya ne güzel hem kendine hem çevrene faydalı olduğun bir gün olmuşBen bugun:
* kopegimi gezdirip oynattigim
* cocuklarimi eglendirdigim
* sevgilime yardimci oldugum
* evden cikmadan islerimi halledebildigim
* kalin kazak ve kabanlarimi kaldirdigim
* hasta kedimle ilgilendigim
* ve tum minnoslugumla kendi gunumu aydinlattigim icin kendimi takdir ediyorum.
Canim ben, iyi ki varim; yoksa dunya bir parca eksik kalacakti
Benim varolus felsefem etrafimda yardima ihtiyaci olan tum canlilara yardimci olmak, insan olmanin geregi bu bana gore. O yuzden boyle yasiyorum hep ve insan olmayi becerebildigim icin de kendimi takdir ediyorumYa ne güzel hem kendine hem çevrene faydalı olduğun bir gün olmuşSondaki cümlene ayrıca bayıldım, kendi değerini bilen insanları çok seviyor ve takdir ediyorum
Olsun olsun emek verdin sonuçta, bir dahakine daha iyisini yaparsın bunlar hep tecrübe. Ben de uzak markete sırf oğlumun sevdiği zeytinden almak için gittim sanırım bu da bir takdir ister, çocukları parkta oynattım, eve geldik yemek pişirdim, çocuklara yedirdim hep takdir bunlarYa biliyor musun trileçe çok da güzel olmadı diye kendimi takdir etmek istememiştim bugün, böyle sen yazınca içim ısındı birdenoo iç kahveni afiyet olsun. Ben de yeniden derse oturdum ama kahve içmiyorum leblebi yiyorum
Bu konuda kafa yapımız çok benziyormuş, ben de ilke olarak çevremdeki canlılara fayda sağlamayı ve dünyaya minimum zararı vermeyi edindim. Ama ben kendimi takdir etmek konusunda senin kadar iyi değilim daha çok eleştiririm ama ben de zamanla öğreniyorumBenim varolus felsefem etrafimda yardima ihtiyaci olan tum canlilara yardimci olmak, insan olmanin geregi bu bana gore. O yuzden boyle yasiyorum hep ve insan olmayi becerebildigim icin de kendimi takdir ediyorum
Evet kesinlikle. Zaten çocukları mutlu eden her şey koca bir takdiri hak ediyor benceOlsun olsun emek verdin sonuçta, bir dahakine daha iyisini yaparsın bunlar hep tecrübe. Ben de uzak markete sırf oğlumun sevdiği zeytinden almak için gittim sanırım bu da bir takdir ister, çocukları parkta oynattım, eve geldik yemek pişirdim, çocuklara yedirdim hep takdir bunlar
Anlami guzel de sanattan ve siirden uzak, duz yazi tadinda olmus ve evet beni de yansitiyorBu konuda kafa yapımız çok benziyormuş, ben de ilke olarak çevremdeki canlılara fayda sağlamayı ve dünyaya minimum zararı vermeyi edindim. Ama ben kendimi takdir etmek konusunda senin kadar iyi değilim daha çok eleştiririm ama ben de zamanla öğreniyorumbak bir şiir var çok sevdiğim, kafa yapımı çok iyi anlattığını düşünüyorum muhtemelen seni de yansıtıyordur
Aferin sana16 Nisan cumartesi
Ders çalıştığım için,
Kitap okuduğum için,
Yoga yaptığım için,
İhtiyaç duyan birini antidepresan kullanımı konusunda bilgilendirdiğim için,
Var olduğum için kendimi takdir ediyorum
Aferin sana
Böyle günlük yaşamda unutup gittiğimiz, çoğu kişinin aklına bile gelmeyecek bir noktayı fark edip bunun için kendinizi takdir etmeniz çok güzelOkuduğum kitapta uğraşmak istemediğim kısmı geçmek yerine kendimi zorlayıp üstünde durduğum için kendimi takdir ediyorum.
Kendime ve aldığım kararlara saygı duyuyorum.