- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.045
-
- Konu Sahibi Homer Simpson
Valla benim çevreme desteğim 6ysa kendime desteğim 9. Benden iyisi mi var :)Çevremizdeki herkese gün içinde ne kadar çok teşekkür ederiz, tanımadığımız kişileri bile takdir ederiz yeri gelir ama kendimize karşı bu kadar takdir dolu ve destekleyici olmamız o kadar da kolay olmuyor. Oysa kendimize en büyük desteği veren de en dibe çeken de yine kendimiz.
Döverim seniHayırlı olsun topiginkendiyle bir barışık bir kus kalan ben için belli ki faydası olacak
Senden bu konuda öğrenecek çok şeyimiz olduğunu düşünüyorumValla benim çevreme desteğim 6ysa kendime desteğim 9. Benden iyisi mi var :)
Düzenli olarak kendimi takdir ederim, ne zaman ayna görsem şöyle bir gamzeli gamzeli gülümser kendime enerji dolu selam çakarim, hata olacağını bile bile "olsun, hatasız kul olmaz" diye yine gönlümden geçeni yaparım
Bilmiyorum neden böyle ama çocukken de boyleydim. Bizim sülaleyi "kendini begenmisler" diye anarlarBelki de genlerimden kaynaklıdır.
Bugune daha yeni başladım ama geçen gün için sabahin sekizinde kalkıp davetiye almak için 2 vasıta yol gittiğim için kendimi takdir ediyorum çünkü bu sayede dün en sevdiğim duayenlerden birinin oyununu ücretsiz izledim
Takdir falan etmiyorum kendimi. İnşallah tereddütlerimin son bulduğu sabahlara uyanmayı başarırsam o zaman tekrar yazacağım bu konuya.
Kendime söz olsun.
Neden her akşam var olduğunuz için kendinizi takdir ederek işe başlamıyorsunuzBeni takdir edin kendi kendimi edince beceremiyorum en son kendimi yerin dibine sokuyorum
ama seni tebrik ediyorum canım. Doğru yoldasın devamke
Var olduğum için takdir değilde şükür ediyorum diyelim. Allah uzun ömür versin banaNeden her akşam var olduğunuz için kendinizi takdir ederek işe başlamıyorsunuz
Bakma ben de takdir konusunda çok iyi değilim ama kendimi çok fazla eleştirir ve suçlarımBeni takdir edin kendi kendimi edince beceremiyorum en son kendimi yerin dibine sokuyorum
ama seni tebrik ediyorum canım. Doğru yoldasın devamke
Bana istediğini yapabilirsin biliyorsunDöverim seni
Hayırlı olsun kuzum takipte kalıcam konunu
Hayırlı olsun konun canım
Başlıyorum takdirime
Daima her koşulda kendim olabildiğim için kendimi takdir ediyorum
Yaşadığım ve çektiğim her zorluğa sabretmemi ve hala dayanbilmemi takdir ediyorum.
Her zaman lafi gedine kodugum icin takdir ediyorum kendimi
Akşamları C Calcifer ın kitap kulübündeki vicdan etiketlerini yaparımHayırlı olsun topiginkendiyle bir barışık bir kus kalan ben için belli ki faydası olacak
Ne kadar güzelBugün arkadaşımın canının istediği yemeği yapıp onu davet ettim onun arkadaşlığına layık bir arkadaş olmaya çabaladığım için kendimi takdir ediyorum
Daha gelmedi , gelsin bi turda onun için takdir edeyim gendimiNe kadar güzelbence arkadaşınla güzel vakit geçirdiğin için de kendini takdir edebilirsin
Çok seksüü bir cevap oldu bu amaBana istediğini yapabilirsin biliyorsun