- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi Homer Simpson
Sarılabiliriz, ödüllendirebiliriz, şefkat gösterebilirizkendimize ne yapıyorduk
Bu çok hoşuma gitti. Elle tutulur şeylerden çok böyle duygusal ve kendini keşfetmeye yönelik deneyimler beni daha mutlu ediyorBugün bir şeylere koşturmak yerine kendime fırsat verdiğim için kendimi takdir ediyorum.
Bu özelliği ben de takdir ettim. Yapmak o kadar önemli ki ama çoğu zaman da çok zorlanıyoruz.Tahammül edemediğim, sevmediğim hiç kimseyi hayatımda tutmadığım için kendimi takdir ediyorum.
Sevgili guru, bugün bin beşyüz milyon milyar farklı üyelik açtığını itiraf eden Romalı kimdi? Yüksek görünüzle bize açıklar mısınızHislerimde hiç yanılmadığım için kendimi takdir ediyorum
Sen benim minnoş savaşçı yogimsinHerşeyin üstesinden gelebildiğim için kendimi takdir ediyorum
Canım annelerDoğum öncesi kızıma yetersiz kalacağım ve bakmayacağım endiseleri ile ağlıyordum(lohusalik bende epey önce başlamıştı). Şuan tek başıma bakabildiğim ve onun gözlerinin içini güldürebildigim için kendimi takdir ediyorum
Evet , teşekkür ederimCanım annelerismi deva sanırım ne kadar hoş
Ne zaman bebek eli görsem tırnaklarını nasıl kesiyorlar diye düşünmüşümdürKızımın tırnaklarını kesebildiğim için kendimi takdir ediyorum
İnsan çok korkuyor gerçekten ama Allah'tan ince de hemen tık diye gidiyorNe zaman bebek eli görsem tırnaklarını nasıl kesiyorlar diye düşünmüşümdür