Kendini Takdir Günlüğü🥰

Hoşbuldum ablacım teşekkür ediyorum
Bir ötüşü var maşAllah bülbül kanarya halt etmiş öyle tatlı öyle tatlı yemin ediyorum bal yaa yok böyle bi tatlılık

Bugün uzuuun saatler telefondan uzak kalıp zamanımı verimli geçirdiğim için kendimi takdir ediyorum.
Harikasınız Sizin bir de küçük bebeğiniz var bildiğim kadarıyla. Bugün onun için de bir sürü şey yaptınız. Beslediniz, uyuttunuz, sakinleştirdiniz... Bunlar için de ayrı ayrı kendinizi takdir etmeyi unutmayın lütfen

Bu da benim bugünkü kendimi takdir tablom. Bugün bayağı doldurmuşum kendi çapımda, her zaman böyle olmuyor

Ders çalıştım
Anneannemin alışveriş yapmasına yardım ettim
Bu sabah sırf kendim için dış görünüşüme ekstra özen gösterdim
Yogaya başladım
9000 adım attım
2 litre su içtim
Kitap okudum
Bu topiği açtım
Tüm bunlar için kendimi takdir ediyorum. Ve var olduğum için de kendimi takdir ediyorum

Son düzenleme:
Kendimize göre olumsuz, bize zarar verdiğini bildiğimiz özellikler. Örneğin ben daima her konuda kendini suçlayan biriyimdir ve bu bana zarar veriyor.
O mantikla kanalize olacaksak;
Benim aklima bir dusunce yerlesmis ise bunu cozene kadar etrafimla olan etkilesimimi kesiyorum..
Ne konusulanlari duyuyorum,ne etrafimda olanlari fark edebiliyorum.Beni durtmeseler,kafamdakini belirli bir mantiga oturtana kadar dalip gidiyorum..
Benim de rahatsiz oldugum davranislarimdan biri bu..
Kasit yok,atlatamiyorumda..

Teşekkür ederim evet küçük hanım için yaşıyor gibiyiz artık

Burada kâr zarar analizini yapmak gerek bence. Size çok zarar vermiyorsa öyle durabilir. Ama mesela benim kendimi daima suçlamam hem beni mutsuz ediyor, hem enerjimi emiyor, potansiyelimi kullanmamı engelliyor. Hem zaten bu kendine sabotaj. Ben kendimi sevmeyi, kendime karşı daha şefkatli olmayı öğrenebileceğimi biliyor ve bunu istiyorum

Ben yazmayı unutmuşum dün,
Yoga yaptığım için,
Günü kendime ayırıp güzel vakit geçirdiğim için ve var olduğum için kendimi takdir ettim

Aslında başkası için çok küçük görünen bizim için çok büyük olabiliyor. O yüzden her şey takdir edilmeye değerdir bence

Aslında başkası için çok küçük görünen bizim için çok büyük olabiliyor. O yüzden her şey takdir edilmeye değerdir bence
Kesinlikle öyle
Bugün yapmak istediğim temizlik işlerinin hepsini halledip tik atabildiğim için kendimi takdir ediyorum.
Şahane Ben akşamın ilerleyen saatlerini bekliyorum yazmak için yapmam gereken birkaç şey daha var

Benim bugün kendimi takdir ettiğim şeyler:
Yoga yaptım
Uzun zamandır ertelediğim bir konuya çalıştım
Kitap okudum
Temizliğe yardım ettim
Var olduğum için kendimi takdir ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…