• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini Arayan Adam-Halit Ertuğrul

nurbotam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
102
0
96
45
İstanbul
halit ertuğrulu kaendini arayan adam adlı kitabını bütün kk sakinlerine tavsiye ederim. Eminimki bu kitabı okuduğunuzda sizlerde benim gibi birçok sorunun cevabı bulucaksınız.

Bir sonbahar günü kayseriden otobüse binmişti. Bir ideoloji uğruna geçen altmış yıllık hayatı,otobus yolculuğunda tanıştığı genç öğretmenin anlattıklarıyla birden altüst oldu. Bir yolcuyla yaptığı sohbetin hayatını bukadar kökten değiştireceğini nerden bilebilrdi? Sabaha kadar devam eden sohbetin sonunda o artık bambaşka bir insandı. Ne konuştular,bir insanı derinden etkileyebilecek konular nelerdi? Bu gerçek hayat hikayesinin sonu nereye vardı.

Ben bu kitabi okudum,gercekten harika bir kitap,herkese tavsiye ederim.

bende yeni başladım bu kitabı okumaya arkadaşlar bu yazarın bir de Düzceli Mehmet kitabı var onu okumadım ama çok güzelmiş

ben bu yazarın araştırmasını yaptım ve okadar çok kitabı varki hepsinin özetini inceledim e bir çoğu gerçek hayattan alınma hikayeler bulursam eğer diğer kitaplarınıda alıcam

selam arkadaşlar! Ben halit ertuğrulun çoğu kitabını8 okudum.Yalnız "ŞARK KIZI ADLI"bir kitabı var ki o beni derinden etkiledi.aman Allahım bu nasıl bi kitap.uyku uyuyamadım.kk sakinlerine biran önce okumalarını tavsiye adiyorum.okuduğunuz zaman bana ulaşın düşüncelerinizi merak ediyorum.belki okuyanınız vardır....

selam arkadaşlar! Ben halit ertuğrulun çoğu kitabını8 okudum.Yalnız "ŞARK KIZI ADLI"bir kitabı var ki o beni derinden etkiledi.aman Allahım bu nasıl bi kitap.uyku uyuyamadım.kk sakinlerine biran önce okumalarını tavsiye adiyorum.okuduğunuz zaman bana ulaşın düşüncelerinizi merak ediyorum.belki okuyanınız vardır....

bu kitabını okumadım inşallah bulur ve okurum

selam ben bir halit ertugrul kitapları hastasıyım o kadar güzel kitapları varki insanın kendinden bi şeyler bulmaması imkansız ben kendini arayan adamı okudum eger aklında şüpheleri var olan varsa mutlaka okumalı birde aysel diye bi kitabı varki gercekten mükemmel tavsiye ederim. Ben bir anneyim halit ertuğrulun çocuk gelişimi üzerinede çok güzel kitapları var bütün annelere ve adaylarına gercekten göz atlamarını tavsiye ederim saygılarımla.

selam ben bir halit ertugrul kitapları hastasıyım o kadar güzel kitapları varki insanın kendinden bi şeyler bulmaması imkansız ben kendini arayan adamı okudum eger aklında şüpheleri var olan varsa mutlaka okumalı birde aysel diye bi kitabı varki gercekten mükemmel tavsiye ederim. Ben bir anneyim halit ertuğrulun çocuk gelişimi üzerinede çok güzel kitapları var bütün annelere ve adaylarına gercekten göz atlamarını tavsiye ederim saygılarımla.

çok doğru söylüyosun şüphe değilde insan bazen bazı şeyleri düşünüyor ve kendikendine soruyor bu kitapta benim kendi kendime sorduğum soruların cvabını buldum aysel demişssin o kitabı duydum en kısa zamanda kitapçıya gidebilsem sadece onu değil birçok kitabını alıcam

ben bu yazarın araştırmasını yaptım ve okadar çok kitabı varki hepsinin özetini inceledim e bir çoğu gerçek hayattan alınma hikayeler bulursam eğer diğer kitaplarınıda alıcam

Ben de Bu kitaba ek olarak,Emre ve Aysel kitaplarini okumustum..

Sarki Kizi kitabinin tanitimi:

Şark Kızı…
Acı dolu, umut dolu, gizem dolu…
Yürekleri burkan, akılları şaşırtan bir hayat öyküsü…
Şark Kızı, hoşgörünün, sadakatin ve sevginin sembolü...
Kötülüklere karşı başı dik, iyiliklere karşı boynu eğik…
Ağrı Dağı kadar müthiş bir cesaret… Van Gölü gibi esrarengiz…
Karadeniz gibi içten ve kıvrak… Akdeniz gibi sessiz ve berrak…
Ege’nin sevgisi var onda… Marmara’nın sır saklayan gizemi…
Fırat ve Dicle’nin ataklığı… Sakarya’nın mazlum akışı …
Şark Kızı… Anadolu kızı… Bu toprakların kızı…
Bütün dünya bu sıcaklığı, bu gizemi anlatmak için,
bu topraklara “Şark Ülkesi” demiştir…
İbretli ve doyumsuz bir öyküye kaptırmak istiyorsanız kendinizi?
Buyurun…
Bu heyecan kasırgası yüreğinizi burkacak, içinizi titretecek…
Daha da önemlisi, merakınızı doruklara çıkaracak…
Ve bitirmeden de asla bırakamayacaksınız.
Şark Kızı sizi bekliyor.

Ben de Bu kitaba ek olarak,Emre ve Aysel kitaplarini okumustum..

Sarki Kizi kitabinin tanitimi:

Şark Kızı…
Acı dolu, umut dolu, gizem dolu…
Yürekleri burkan, akılları şaşırtan bir hayat öyküsü…
Şark Kızı, hoşgörünün, sadakatin ve sevginin sembolü...
Kötülüklere karşı başı dik, iyiliklere karşı boynu eğik…
Ağrı Dağı kadar müthiş bir cesaret… Van Gölü gibi esrarengiz…
Karadeniz gibi içten ve kıvrak… Akdeniz gibi sessiz ve berrak…
Ege’nin sevgisi var onda… Marmara’nın sır saklayan gizemi…
Fırat ve Dicle’nin ataklığı… Sakarya’nın mazlum akışı …
Şark Kızı… Anadolu kızı… Bu toprakların kızı…
Bütün dünya bu sıcaklığı, bu gizemi anlatmak için,
bu topraklara “Şark Ülkesi” demiştir…
İbretli ve doyumsuz bir öyküye kaptırmak istiyorsanız kendinizi?
Buyurun…
Bu heyecan kasırgası yüreğinizi burkacak, içinizi titretecek…
Daha da önemlisi, merakınızı doruklara çıkaracak…
Ve bitirmeden de asla bırakamayacaksınız.
Şark Kızı sizi bekliyor.

paylaşımın için sağol..............................

Halit Ertuğrulun neredeyse bütün kitaplarını okudum ama aysel muhteşemdi bence bir gecede bitirmiştim kitabıı

Ben Hlit Ertugrulun sadece "Kendini araya Kadin" adli kitabini okumustum...ama sizin yorumlarinizi okuduktan sonra anladimki digerlerinide kesinlikle okumam gerekiyoyerimseniben

Back