Kendine bak!

Evet eğer beğenerek baktıysa ayrılırım. Neden adama da kendime de eziyet edeyim ki. Boşanalım beğendiği biriyle birlikte olsun.

Öylesine bakmayı kastetmiyorum tabi ki

Iyi bir bir kariyerim var dediğiniz için merak ettim. Gerçi bankalarda yetkili diye bir pozisyon olduğunu duymadım hiç. Sizin banka yabancı sermayeyi falan herhalde, böyle değişik pozisyonlar olduğuna göre.

Bitirdiğiniz üniversiteleri de merak ettim aslında

canım sen kendine bakmayarak adama da kendine de eziyet ediyorsun zaten :KK70::KK70:
erkekler için görsellik önemli şimdi olmasa evlendiğinizde birilerine bakarsa kırılırsınız
ruhlar alemi değil çünkü burası dış görünüş de önemli yaş ilerledikçe kilolar da artar ayaklara yük biner sağlık açısından kalıcı olursa o kilolar vay halinize
Bence bir sinyal olabilir çünkü ben de alınganlık yaptım der geçerdim bir gün ciddi bir uyarı aldım kilomla ilgili şu an 66 dan 58 e düştüm bana 10 kilo daha vermen lazım diyor düşünün artık ne kadar zayıf sevdiklerini :)
kalp önemli ama sadece sevdiği için değil bir kadın olarak beğendiği içinde benmle olmasını tercih ederim

İşte ben de bana göre öyle mi acaba diyerekten sordum. Ama arkadaş kariyerinden söylediği kadar memnun değil anlaşılan. Üniversitelerin ve pozisyonun içeriğini yazmadığına göre:KK53:

burası benim kariyerimin yeri değil tatlım ırmak hanımın sevgilisiyle ilgili yardımcı olup sayfayı mesgul etmesen diyorum :KK70::p

İşte ben de bana göre öyle mi acaba diyerekten sordum. Ama arkadaş kariyerinden söylediği kadar memnun değil anlaşılan. Üniversitelerin ve pozisyonun içeriğini yazmadığına göre:KK53:

sizde sevgilim bana kiliğim kariyerim mesleğim param için bakar dediniz ve ben evde kıllı bıyıklı geziyorum beni böyle begensiz dediğiniz için bende hem kariyer hem de kişisel bakımını yapabilirsiniz diye kendimi örnek verdim adama da kendine de eziyet etme

nsanın tipinden önce zekasına, bilgisine, kültürüne, mesleğine, işindeki başarısına, karakterine bakarım... Kendimde de bunlar mevcut olduğu için, bakım yapayım da adamı elimden kaçırmayayım telaşına girmiyorum

bakımı adam için değil kendin için yap canım benim benim kariyerim seni ilgilendirmez yukarıdaki bu saçma yorumu yapan birisi etrafta paspal gezen pis kokan birisi odtu de bitirse ilkokul mezunudan daha da alçaktadır
http://www.yenibiris.com/garanti-faktoring-a-s/hazine-yetkilisi-is-ilani/612882

çalıştıgın işten memnun değilsen şu ilanı incelemeni veya bir bankaya girip PARDON YETKİLİ vasfına sahip kişiyle görüşücem de nediyim ben sana daha heyy Allahım yaa :):)

kıza bir yorum yaptım erkek delisi aldatılma psikojisi kilo vermeyen çalışan aciz bir varlık oldum çıktım gözünüzde pes yani
iş ilanını incele HAZİNE YETKİLİSİ yani YETKİLİ diye bir şey VAR

acilen bir psikoloğa görün derim psikoloğ önerebilirim

KK üyelerinin tümü sizin bankada çalışıyor çünkü. Yetkili deyince hemen hazine yetkilisi pozisyonunu bilecekler.

Isterseniz bi bankaya beraber gidip yetkiliye görüşücez diyelim, sonra da nereleriyle güldüklerini görelim.

Niye sürekli birşey önerme çabasındasın, önce diyetisyen, sonra psikolog. Bence onlar senin gibi daimi müşteriyle iyi para kazanıyorlardır. Ben başkasına gideyim daha iyi:KK66:

burası benim kariyerimin yeri değil tatlım ırmak hanımın sevgilisiyle ilgili yardımcı olup sayfayı mesgul etmesen diyorum :KK70::p
3 saattir konu dışı yazarken farkında değildin, yeni farkettin galiba.

Nedense tam da bitirdiğin üniversiteleri sorduğumda farkettin. Özelden yaz istersen, böylelikle sayfayı da işgal etmemiş oluruz:KK30:

KK üyelerinin tümü sizin bankada çalışıyor çünkü. Yetkili deyince hemen hazine yetkilisi pozisyonunu bilecekler.

Isterseniz bi bankaya beraber gidip yetkiliye görüşücez diyelim, sonra da nereleriyle güldüklerini görelim.

Niye sürekli birşey önerme çabasındasın, önce diyetisyen, sonra psikolog. Bence onlar senin gibi daimi müşteriyle iyi para kazanıyorlardır. Ben başkasına gideyim daha iyi:KK66:

hazine yetkilisi örneğini YETKİLİ pozisyonunu gözünüze sokmak için nette buldum ve paylaştım yetkili olarak sadece hazıne değil bir çok birimde çalışanlar var ayrıca ben kariyerimi senin gibi sevisesiz biri dalgaya alsın diye yapmadım .laf söyletmem

tatlım benim ihtiyacım yok ben zaten aştım bu durumları beni diyet önermekle suçlayan sensin psikojin bozulmuş senin yeni doğum yapmış kadınlar gibi konusuyorsun sen sana öneri konusunda ciddiyim şaka yapmadım
sen bir git bankaya ya da aç yenibiriş.com u araştır benim işimi bna öğretme
sen kendine bakmayarak adama en büyük eziyeti yapıyorsun zaten hadi şimdi yol al BURDA BU KADAR YORUMU YAPTIGINA GÖRE BOŞ VAKTİN ÇOK BELLİ NE İŞ YAPTIGINI SORMAYACAĞIM BİLE SANA

konuya odaklan bana sataşma başka enayi bul git kocanla evinle ilgilen UMUTSUZ EV KADINLARINI izlemeni tavsiye ederim empati kurup kişilik çatışmanı yenebilirsin

3 saattir konu dışı yazarken farkında değildin, yeni farkettin galiba.

Nedense tam da bitirdiğin üniversiteleri sorduğumda farkettin. Özelden yaz istersen, böylelikle sayfayı da işgal etmemiş oluruz:KK30:

sanane benim okudum üniversiteden ya Allah Allah Tekirdağ namık kemalde okudum çift bölüm oldu mu tatlım başka sorun var mı özel hayatım la ilgili . kuaför de önerebilirim istersen

sanane benim okudum üniversiteden ya Allah Allah Tekirdağ namık kemalde okudum çift bölüm oldu mu tatlım başka sorun var mı özel hayatım la ilgili . kuaför de önerebilirim istersen

Ben size üniversite önereyim isterseniz, zira söylediğiniz üniversiteyi hiç duymadım bile:KK14:

Burada pek çok kişi, hatta herkes konu sahibine zayıfla diyor. Ben de diyorum. Ama sadece sizin yazdıklarınıza takıldım, çünkü siz sağlığın için zayıfla yerine burası ruhlar alemi değil, aldatılmak istemiyorsan zayıfla gibi birşey yazmıştınız. Takıldığım nokta da buydu.

Ama yazdıklarıma cevaben, hem aldatılmamak için yapıyorum demedim diyorsunuz. Hem de en son yine aldatılmamak için ne yaptığımı soruyorsunuz.

Birşey yapmıyorum. Mesela şu an, üzerimde pijamalarla oturuyorum. Evim dağınık, kaşlarımı alınmamış, bıyıklarım çıkmış. Saçlarımı taramadım bile yataktan kalkınca... Memnun muyum, hayır. Ama ben nasıl olursam olayım bu eşime aldatma hakkı vermez. En fazla, benden boşanma hakkı verir. O zaman da aaa ben ne yaptım, nasıl kocamı kendime aşık etsem diye ağlamam. Aldatsa da aldatmayıp boşanmak istese de suçu kendimde aramam, yol veririm gider. He bu özgüveni nereden buluyorsun bu bakımsız halinle derseniz de, ben ruhlar alemine inananlardanım. Insanın tipinden önce zekasına, bilgisine, kültürüne, mesleğine, işindeki başarısına, karakterine bakarım... Kendimde de bunlar mevcut olduğu için, bakım yapayım da adamı elimden kaçırmayayım telaşına girmiyorum

sadece vurguladığım kısım bile senin hala bir psikojik sorunun oldugunu ve depresyon belirtini ortaya koyuyor

hazine yetkilisi örneğini YETKİLİ pozisyonunu gözünüze sokmak için nette buldum ve paylaştım yetkili olarak sadece hazıne değil bir çok birimde çalışanlar var ayrıca ben kariyerimi senin gibi sevisesiz biri dalgaya alsın diye yapmadım .laf söyletmem

tatlım benim ihtiyacım yok ben zaten aştım bu durumları beni diyet önermekle suçlayan sensin psikojin bozulmuş senin yeni doğum yapmış kadınlar gibi konusuyorsun sen sana öneri konusunda ciddiyim şaka yapmadım
sen bir git bankaya ya da aç yenibiriş.com u araştır benim işimi bna öğretme
sen kendine bakmayarak adama en büyük eziyeti yapıyorsun zaten hadi şimdi yol al BURDA BU KADAR YORUMU YAPTIGINA GÖRE BOŞ VAKTİN ÇOK BELLİ NE İŞ YAPTIGINI SORMAYACAĞIM BİLE SANA

konuya odaklan bana sataşma başka enayi bul git kocanla evinle ilgilen UMUTSUZ EV KADINLARINI izlemeni tavsiye ederim empati kurup kişilik çatışmanı yenebilirsin

KİB:KK25:

Ben size üniversite önereyim isterseniz, zira söylediğiniz üniversiteyi hiç duymadım bile:KK14:

gerek yok canım yeni bir üniversite okumaya ihtiyacım yok yaşınız büyükse okudugum üniversitenin yeni oldugunu hatta ilk öğrencisi olmaktan gurur duydugumu takip edememişsinizdir ama yüksek lisans için okul arıyorum tavsiye verebilirsin bu konuda ciddiyimm :KK70:

işte sizin sorununuz insanları okudugu üniversite ve yaptıgı işle yargılamak ben size yalan da söyleyebilirdim ama okudugum üniversiteyi paylaştım siz de bence önericeğiniz üniversitelerle bir görüşün derim zira okul insanı adam yapmıyor kendini yetiştirmek önemli

gerek yok canım yeni bir üniversite okumaya ihtiyacım yok yaşınız büyükse okudugum üniversitenin yeni oldugunu hatta ilk öğrencisi olmaktan gurur duydugumu takip edememişsinizdir ama yüksek lisans için okul arıyorum tavsiye verebilirsin bu konuda ciddiyimm :KK70:

Son zamanlarda türemiş okulları ve eğitimlerinin seviyesizliğini takip edemiyorum

Kariyerlerinize, okullarınıza o kadar odaklanmışsınız ki, polemikleriniz, üsluplarınızla konu sahibesine ve konuya ayıp ettiğinizin farkına varamamışsınız, oysa mevzu burda sizler değildiniz...

polemiklere yorumum: Adriana Lima'nın aldatıldığı bir dünyada 48 kilo bile olsan seni harcarlar Hatçe :KK53:

konu sahibi, az önce bir arkadaş için yazdım.. aynısını sana da yazayım.. hiç ama hiç kimse senden daha önemli değil, sen bu halinden memnunsan sorun yok.. kimse için özellikle de bir erkek için kendini değiştirmeye çalışma.. adam aldatma sinyali falan da vermemiş, bu kadar aldatılma korkusuyla yaşamayın hatunlar.. bu ciddi bir psikolojik rahatsızlık..

X