Burada pek çok kişi, hatta herkes konu sahibine zayıfla diyor. Ben de diyorum. Ama sadece sizin yazdıklarınıza takıldım, çünkü siz sağlığın için zayıfla yerine burası ruhlar alemi değil, aldatılmak istemiyorsan zayıfla gibi birşey yazmıştınız. Takıldığım nokta da buydu.
Ama yazdıklarıma cevaben, hem aldatılmamak için yapıyorum demedim diyorsunuz. Hem de en son yine aldatılmamak için ne yaptığımı soruyorsunuz.
Birşey yapmıyorum. Mesela şu an, üzerimde pijamalarla oturuyorum. Evim dağınık, kaşlarımı alınmamış, bıyıklarım çıkmış. Saçlarımı taramadım bile yataktan kalkınca... Memnun muyum, hayır. Ama ben nasıl olursam olayım bu eşime aldatma hakkı vermez. En fazla, benden boşanma hakkı verir. O zaman da aaa ben ne yaptım, nasıl kocamı kendime aşık etsem diye ağlamam. Aldatsa da aldatmayıp boşanmak istese de suçu kendimde aramam, yol veririm gider. He bu özgüveni nereden buluyorsun bu bakımsız halinle derseniz de, ben ruhlar alemine inananlardanım. Insanın tipinden önce zekasına, bilgisine, kültürüne, mesleğine, işindeki başarısına, karakterine bakarım... Kendimde de bunlar mevcut olduğu için, bakım yapayım da adamı elimden kaçırmayayım telaşına girmiyorum