- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Tabiki herkesin dusuncesi farkli. Ben tokalasmaktan rahatsizlik duyan biri degilim. Is ortaminda hergun farkli kisilerle tokalasiyoruz. Bunu sorun etmiyorum. Sadece benim esim bazi hanimlarla tokalasmiyor basortulu olduklari icin esleri rahatsiz olmasin diye sanirim. Ama ayni adamlarin tokalasmakta israr etmeleri bence öküzlük. Ben sadece selam veriyorum, hemen tokasmak icin el uzatmalari bana firsatcilik gibi geliyor. Dedim ya benim fikrim bu.
kadinlar art niyetli insanlari cok iyi farkediyorlar bilirsiniz. Arti birinden birinin aklindan kotu seyler gecirmesi icin illa el sikismaya da gerek yok. Ici bozuk olan her turlu dusunur boyle seyler. Medeniyetin el sikismayla oldugunu dusunmuyorum ben. Dusunceler medeni olmadikca, davranislar istedigi kadar medeni olsun, ordan bi maraz cikar mutlak. O tokalasma meraklilari, baska bi basortulu kadin olsa onlarla tokalasamazlar eminim. Hem mutaasip takilip, hemde tokalasmakta israr etmeleri bana art niyetli geliyor malesef.eşiniz hassasiyet gösteriyor belli ki. bence kadının başı ister açık olsun ister kapalı, bir erkekle tokalaşmasında abes bir durum yok. aksine tokalaşmamak, kadınların rahatsız olması veya erkeğin elini uzatmaması düşünceli olmaktan ziyade art niyetli geliyor. bak senin elini sıkarsam benim veya senin aklından kötü düşünceler geçebilir gibi. ben aynı adamların sizin elinizi sıkmalarında bir art niyet göremedim. bence eşiniz de sıksın bayanların elini. sonuçta aynı ortamdasınız, zihinlere hükmetme şansınız yok. en azından saygı göstergesi, medeniyet göstergesini yerine getirin. ama dediğiniz gibi herkesin düşüncesi farklı.
Ya hani şu reklam varya
Bana teyze teyze dedıler dondum baktım bana dedıleeeer
Bende aynen o soku yasadım
23 yasında dvlendım evlenmeden once kucuklerden cok cok abla denılırdı bana evlendım yasadıgım yere geldım bır hafta once ablayken yemın edıyorum bır hafta sonra teyze oldum butun coluk cocuk teyze demeye basladı hıc kabul edememıstım bırde aılece gorustugumuz bı kadın 32 yasında bende 35 yasındayım bana abla dıyo hıc ıstemıuorum ama demesini sankı cok yas farkı varmıs gıbı
Bu hitap sorunu bende de var. Ama sadece erkekler icin. Mesela esimin arkadaslariyla gorusuyoruz ailecek. Onlarin esleri esime abi diyor hepsi niyeyse. Ama ben onlarin eslerine abi diyemiyorum. Cok sacma geliyo yabanci birine abi demek. Bi de cok yas olmuyo genellikle aramizda. 3-4 yas en fazla. Acaba kadinlar bunu sorun ediyor mu cok merak ediyorum ama elimde degil , diyemiyorum abi.
Birde soyle bi sorun var. Bazilarinin esleri tesetturlu. Haliyle esim sadece hosgeldin diyo tokalasmiyo. Ama onlarin esi hep tokalasmak icin ellerini uzatiyorlar bana. Bende sorun olmasin diye tokalasiyorum mecburen ama nefret ediyorum bundan. Ben tesetturlu degilim diye yapiyorlar biliyorum. Ben aslinda hic tokalasmak istemiyorum, art niyet olarak goruyorum cunku bunu. Benim esim tokalasmiyorsa, onlarinda yapmamalari lazim. Sizce ellerini uzattiklarinda, tokalasmasam ayip olur mu? Aslinda hep tokalasmiycam artik diyorum ama o ortamda yapamiyorum sanki simsekleri uzerime cekecekmisim gibi.
size daha absürd bir şey anlatayım. anneannem 65 yaşında, karşı komşusu 66. komşusu anneanneme abla diyor, sebebi ise anneannemin "nikah büyüğü" olması, yani kendisinden daha önce evlenmiş olmasıymış
Bana komşumun 10 yaşındaki kızı teyze diyor, ben daha 25 yaşındayım
Erkek kardeşim 19 yaşında çocuğun birisi 10 yaş civarı var şu topu atsana amca dediKardeşim böyle oldu Bana amca dedi.
Bana teyze teyzeeee dedilerrr.dondum baktim banaaaa dedilerrrBana komşumun 10 yaşındaki kızı teyze diyor, ben daha 25 yaşındayım
Bana komşumun 10 yaşındaki kızı teyze diyor, ben daha 25 yaşındayım
Evet ama kız bana teyze diyor napim, çok üzülüyorumyok artık teyze mi oda abartmış sanki teyze demek için 20,25 yaş fark olmalı
mantıken annesi olacak yaşta olmalısın
Evet ama kız bana teyze diyor napim, çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?