Kendinden büyük birine aşık olmak

Ben hayatımda hiç böyle bir erkek görmedim.Nerden bulacam ben onun gibisini ya birdaha
Sen hayatında kaç erkek gördün allasen?
Nasıl ilahlaştırdıysan adamı leyla olmuşsun mıy mıy, tutup bi sarsasım geldi kendine gelmen için cidden

şöyle koca koca adamlar küçücük kızlara göz dikiyorlar ya deli oluyorum.
çünkü dünyada dengimizi bulamıyoruz kıtlık girdi değil mi?
hayır adamın arkadaşının kardeşi küçücük kıza yan gözle bakmasına mı yanayım?
senin annenin adamın annesinin sözde şakasına gülmesine mi yanayım?
senin küçük yerde ömrünün baharında gördüğün ilk kişiye 'iyi insan' deyip aşığım demene mi yanayım?
neyi tutarsam elimde kalıyor.

Arkadaşlarımız boşanıyordu. Adamın ne mal olduğunu hep gördük o zamanlarda. İftiralar yalanlar. Ve daha dava bile açılmadan önce annesi üzülme oğlum ben sana körpecik gözü açılmamışını bulurum diyordu ve buldu da. Köyünden 20lik kız getirdi 35 yaşındaki oğluna. Ayağını çok yaş tahtaya basıyorsun haberin olsun.

Ne güzel duygu aşık olmak. Yaş farkı var desem, sanki akran olunca çok mu mutlu olunuyor. Sevdinse al gitsin, bazı şeyleri yaşamadan bilemesin.

Sen hayatında kaç erkek gördün allasen?
Nasıl ilahlaştırdıysan adamı leyla olmuşsun mıy mıy, tutup bi sarsasım geldi kendine gelmen için cidden

eski karısının çocuğunun annesinin arkasından konuşan ama kalkıp kahve yaptığı için bulunmaz hint kumaşı olan bir erkek..
konu sahibesi bence piyasada çok vardır bunlardan bari yaşına denk olanını bul..

Eşi aldatmış ama adam çocuğu onunla göndermiş.
Diyelim ki bu dedikodu gerçek (kaldı ki yoğurdum ekşi diyen görmedim) çocuğunu neden göndermiş böyle ahlaksız bir insanla.
Diyelim ki bu bir iftira ( yoksa çocuğunu gönderir mi baba olan bir insan) eşine bunu söyleyen söyleten ( o söylemese kimse bilemez bunu) insanla bu işe olur mu hiç?

Ne iş yapıyor bu adam da seni böyle ailecek iteliyorlar?

tekstil atölyesi var.zengin değil çok ama parası için vermiyorlar.hem tüm köy seviyor bu adamı ne zaman gelse bizim köye herkes selam veriyor pasam yiğidim diye bendw hayran hayran izliyorum onu.İnşAllah başka kıza vermezler..Sevda türküleri yakıp yakıp duruyorum ah beeee aşık olmak ne güzel ama ya siz beni anlamıyorsunuz ya ben sizi

Açıktan ne okuyorsun ? Okuyup çslış guzel yerlere gel ondan sonra zaten hayata bakış açında değişir .
O senden büyük senin yasın 30 falan olsaydı o zaman daha makul derdim ama bence hayatı tanımadığın için böyle bir bağlılığa takılmışsın .

istedi mi sizi?

Evlilik için yaşınız çok küçük. Yorumlara bakıyorum gözünüze perde inmiş sadece bu duygunun büyüsüne kapılıp gitmişsiniz. Mantığı devre dışı bırakmamak gerek. Neden çalışamıyorum dediniz? Ailevi ne gibi bir problem olabilir ki bence bu konuyu açın bunun hakkında konuşalım, sizin faydanıza olacak konu budur.

Yavrum durma vakit kaybediyorsun sizi başgöz etsinler bir an önce. Al sana bi türkü önerisi baba beni eversene.

yani verecekler mutlaka ben onsuz yapamam daha elini bile tutmuş değilim her gece hayalini kurduğum adamı nasıl çıkarayım aklımdan ailemde seviyor onu hem

Acaba nasıl olur diye başladığınız konu içinde türküler yakıyorsunuz.
Bu kadar aşıksınız, ailecek hayransınız, iyi niyetinden eminsiniz filan peki niçin buraya sorma ihtiyacı hissettiniz? :)

İlginç bi hal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…