- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
- Konu Sahibi Asilpapatya
-
Sen hayatında kaç erkek gördün allasen?Ben hayatımda hiç böyle bir erkek görmedim.Nerden bulacam ben onun gibisini ya birdaha
Ne güzel duygu aşık olmak. Yaş farkı var desem, sanki akran olunca çok mu mutlu olunuyor. Sevdinse al gitsin, bazı şeyleri yaşamadan bilemesin.Kızlar merhaba 21 yasındayım.Bir konu var fikirlerinizi almak istedim.Ben kendimden yaşça büyük birine aşık oldum.Üstelik bu abimin arkadaşı.34 yaşında.Ama çok iyi bir insan abimin en yakın arkadaşlarından.Hatta aynı köyün adamıyız..Evlendi ve ayrıldı..1 çocuğu var çocuk annesinde kalıyor.Ayrılık sebepleride kadın internetten eski bi okul arkadısyla yazısmıs aldatma gibi bisey zaten kocasıylada ilgilenmezmiş . tam net bilmiyorum olayı.Adam da yakalamıs yazısmaları yollamıs babasının evine.Ayrılalı 3 yıl oldu.. Abimin arkadasına olan duygularım 6 ay önce başladı.Ve deli gibi seviyorum.Onu görünce bayılacak gibi oluyorum.Yakışıklı değil.Hafif göbekli.Ama cidden çok iyi bir adam.Sevmemin sebebide davranış şekli zaten.Bize ayda 1 kere filan geliyor.Abim eşini filan getiriyor çocuklarını getiriyor.Abim düşkündür bize.O gelmesindede arkadasını çağrıyor sohbet ediyorlar ve biz göz göze geliyoruz sürekli ikimiz tebessüm ediyoruz utanıyoruz baş önde.Bu kısır döngü sürekli devam ediyor.Kesinlikle kötü bir niyeti yok.Ters bir davranışınıda görmedim.Aynı zamanda ninem gilin köyünün aşağılarında onların köyü var.Ağustos ayında biz köydeyken geldiler annesi filan bizim köye çay yaptım kahve yaptım ve kahveyide kelebekli ve şık kahve takımlarına koydum aldı zariflik bu olsa gerek dedi içti ama ben nasıl mutluyum ve ben ona bakıyorum bazen o benim baktığımı anlıyor hemen kafamı çeviriyorum.Ama bakışmalar beni benden aldı.Yaptığımız şey tebessüm oldu.Ve annesi sürekli bana övgüler yağdırıyor.İltifatlar ediyor.Geçen annesi dedi ki şöyle bir şakalaşma oldu maşAllah senin kız hem güzel hemde marifetli oğluma alayım ben bu kızı dedi gülerek annem de güldü.Ben utandım.O espriden sonra annem bise demedi.Sizce beni seviyor mudur ?Boş hayallere mi kapıldım.Arkadaslarım diyor çocuğu olmus o koca adam sen gençsin diyorlar Siz ne düsünüyorsunuz.
Sen hayatında kaç erkek gördün allasen?
Nasıl ilahlaştırdıysan adamı leyla olmuşsun mıy mıy, tutup bi sarsasım geldi kendine gelmen için cidden
Sen hayatında kaç erkek gördün allasen?
Nasıl ilahlaştırdıysan adamı leyla olmuşsun mıy mıy, tutup bi sarsasım geldi kendine gelmen için cidden[/QUOTE
3 hafta önce bir araba aldı birikim yapıyordu çok lüks değil işte orta halli bir araba plakasında ismimizin baş harfleri vardı bu tesadüf olamaz değil mi bir erkek neden bağlanır ki bu kadar bana seviyor demekki hem beni kimse bu kadar sevmemisti sadece imam vardı bizim köyde o istemeye gelecekti ama işler yattı bambaşka bir olay var suam
Ne iş yapıyor bu adam da seni böyle ailecek iteliyorlar?Abim de seviyor onu hep abimin zor zamanlarında yanında oldu.Abim gözümden kaçmıyor bacım sultan ha deid güldü ben de bilmemezlikten geldim ne kaçmıyor dedim.Sen anladın dedi
Ne iş yapıyor bu adam da seni böyle ailecek iteliyorlar?
benim yasımda olsan aşkı yeni tatmış olsan inan böyle demezdin. kendinizi benim yerime koyun bakalım.bence kesinlikle dalga geçiyorsun bizimle.
parası için vermiyorlar
tekstil atölyesi var.zengin değil çok ama parası için vermiyorlar.hem tüm köy seviyor bu adamı ne zaman gelse bizim köye herkes selam veriyor pasam yiğidim diye bendw hayran hayran izliyorum onu.İnşAllah başka kıza vermezler..Sevda türküleri yakıp yakıp duruyorum ah beeee aşık olmak ne güzel ama ya siz beni anlamıyorsunuz ya ben sizi
yani verecekler mutlaka ben onsuz yapamam daha elini bile tutmuş değilim her gece hayalini kurduğum adamı nasıl çıkarayım aklımdan ailemde seviyor onu hemBakışmalar, tebessümler kısmından, istemeye hangi ara geçildi?
Yavrum durma vakit kaybediyorsun sizi başgöz etsinler bir an önce. Al sana bi türkü önerisi baba beni eversene.tekstil atölyesi var.zengin değil çok ama parası için vermiyorlar.hem tüm köy seviyor bu adamı ne zaman gelse bizim köye herkes selam veriyor pasam yiğidim diye bendw hayran hayran izliyorum onu.İnşAllah başka kıza vermezler..Sevda türküleri yakıp yakıp duruyorum ah beeee aşık olmak ne güzel ama ya siz beni anlamıyorsunuz ya ben sizi
benim yasımda olsan aşkı yeni tatmış olsan inan böyle demezdin. kendinizi benim yerime koyun bakalım.
daha istemedi. verseler bile parası için vermezler onu diyorum daha kaynaşma aşamasındayız ve bu oğlan her seferinde mest ediyor bizleriistedi mi sizi?
yani verecekler mutlaka ben onsuz yapamam daha elini bile tutmuş değilim her gece hayalini kurduğum adamı nasıl çıkarayım aklımdan ailemde seviyor onu hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?