- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
- Konu Sahibi Asilpapatya
Anlasildi konu fake. Dagilalim kizlar. Mune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
d
daha istemedi. verseler bile parası için vermezler onu diyorum daha kaynaşma aşamasındayız ve bu oğlan her seferinde mest ediyor bizleri
abim ve babam çalışmamı istemiyorlar.Üniversteyi de kazandım düzgün bir yer olmasada sadece açıktan izin verdiler.bu meslelere girmek istemiyorum olmayacağını biliyorumEvlilik için yaşınız çok küçük. Yorumlara bakıyorum gözünüze perde inmiş sadece bu duygunun büyüsüne kapılıp gitmişsiniz. Mantığı devre dışı bırakmamak gerek. Neden çalışamıyorum dediniz? Ailevi ne gibi bir problem olabilir ki bence bu konuyu açın bunun hakkında konuşalım, sizin faydanıza olacak konu budur.
Anlasildi konu fake. Dagilalim kizlar. Mune
Oğlan deme bari 34 yaşındaki koca adama.d
daha istemedi. verseler bile parası için vermezler onu diyorum daha kaynaşma aşamasındayız ve bu oğlan her seferinde mest ediyor bizleri
Arkadasım var bikaçtane kafamı karıstırdılar burayıda okurdum önceden maske tarifleri vesaire rde büyüklere danısayım dedim kadınlar anlar bu mesleleeiAcaba nasıl olur diye başladığınız konu içinde türküler yakıyorsunuz.
Bu kadar aşıksınız, ailecek hayransınız, iyi niyetinden eminsiniz filan peki niçin buraya sorma ihtiyacı hissettiniz? :)
İlginç bi hal değil mi?
İlerde buraya konu acarsın kocamın cocugu sorun cıkarıyo ne yapayım.abim ve babam çalışmamı istemiyorlar.Üniversteyi de kazandım düzgün bir yer olmasada sadece açıktan izin verdiler.bu meslelere girmek istemiyorum olmayacağını biliyorum
Kızım evlen sen burdaki evlenme diyenler aşkı bilmiyorlar hepsi cahil bi sene sonra konu aç bekliyoruz bak söz ver yazanların hepsini etiketle yüzümüz kızarır belkitekstil atölyesi var.zengin değil çok ama parası için vermiyorlar.hem tüm köy seviyor bu adamı ne zaman gelse bizim köye herkes selam veriyor pasam yiğidim diye bendw hayran hayran izliyorum onu.İnşAllah başka kıza vermezler..Sevda türküleri yakıp yakıp duruyorum ah beeee aşık olmak ne güzel ama ya siz beni anlamıyorsunuz ya ben sizi
Ne olursa olsun. Çocuğu atacak değil. Çocuğu var değil mi? Hayat dizilerdeki gibi değil. O yüzden bu işten ümidini kes lütfen. Kendine denk birilerine bak. Sadece onu gördüğün için etkilenmişsin büyük ihtimalle. Hayal dünyasından gerçek dünyaya adım at. Aç burdaki benzer konuları oku.Çocuk annesinde ve annesi evlenmiş zaten görüşmüyorlar .
Arkadaslarım uyardılar beni kzıdılar buraya danısayım dedim.Ama siz hep olumsuz yazdınız gerçekten seviyor diye düşünüyorum hem oda utangaç valla edepli yaş sorun olur mu ve evlenince neler değişir onu öğrenmek istiyorum
Anladık canım sen kaçırma çocuklu herifi evde kaldı derler sonraArkadasım var bikaçtane kafamı karıstırdılar burayıda okurdum önceden maske tarifleri vesaire rde büyüklere danısayım dedim kadınlar anlar bu mesleleei
Arkadasım var bikaçtane kafamı karıstırdılar burayıda okurdum önceden maske tarifleri vesaire rde büyüklere danısayım dedim kadınlar anlar bu mesleleei
Sizce beni seviyor mudur ?Boş hayallere mi kapıldım.
Ama gerçekten çok iyi insanlar yıllardır arkadaslar abimle.Ama bana karsı davranısları çok iyi.Oda utangaç edepli hem.Hem çok iyi biri.
Ama gerçekten öyle anladığınız gibi değil.Annesi çok iyi.Saflar temizler tatlı insanlar hem çocuk annesinde babasıyla bazı günler görüsüyor diye biliyorum.Annesi o kadar iyi davranıyor ki bana annemden bile daha şefkatli
Ama çok değer veriyorlar bana.Cidden ben bu değeri ailemden görmedim daha .Çok iyiler.Hem kadıncağız ne kadar kötü olabilir ki zaten yaşlı.Çok çok iyiler.Belki de ettiğim dualar kabul olmuştur. Çok seviyorum gördüğümde bayılacak gibi oluyorum kalbim çarpıyor
Ama siz hep olumsuz yazdınız gerçekten seviyor diye düşünüyorum hem oda utangaç valla edepli yaş sorun olur mu ve evlenince neler değişir onu öğrenmek istiyorum
ah ah ! Evlilik aşkı alevlendirir diyorlar evlenipte mutlu olamayacaksak neden evlenelim ki
....Çok kibar çok anlayışlı çok nazik ve aileme karşıda çok nazik...Hem köydeki herkes efendi diyor. Ben ise ona hayranım.Ama mantığımı çalıştırmam gerekiyor fakat bir anda kalbim alıyor yerini of of
Bana oynuyorlar gibi gelmedi çok samimiler ama. Hem whatsapp durumunda şirler pençe-i kahrımda olurken lerzân.
beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek.
bunu paylaşmış o kadar mutlu oldum ki.
Ben hayatımda hiç böyle bir erkek görmedim.Nerden bulacam ben onun gibisini ya
tekstil atölyesi var.zengin değil çok ama parası için vermiyorlar.hem tüm köy seviyor bu adamı ne zaman gelse bizim köye herkes selam veriyor pasam yiğidim diye bendw hayran hayran izliyorum onu.İnşAllah başka kıza vermezler..Sevda türküleri yakıp yakıp duruyorum ah beeee aşık olmak ne güzel ama ya siz beni anlamıyorsunuz ya ben sizi
Sen ne anlarsin asktanKonu sahibi yazdıkça bana bir gülme geliyor
buraya konu açmak hata yapmakmıs ablalar bana destek olurlar diye düsünmüstüm fakat kimse anlamadı beni.hayal kırıklığı yasadım.bn bir heyecanla yazmıstım bunları.nasip hersey ama ben bir inanın niyetini anlayamayacak kadar saf değilim.
Çok ayıp hic yakıştıramadımKonu sahibi yazdıkça bana bir gülme geliyor
18:14 de aşık oldunKızlar merhaba 21 yasındayım.Bir konu var fikirlerinizi almak istedim.Ben kendimden yaşça büyük birine aşık oldum.Üstelik bu abimin arkadaşı.34 yaşında.Ama çok iyi bir insan abimin en yakın arkadaşlarından.Hatta aynı köyün adamıyız..Evlendi ve ayrıldı..1 çocuğu var çocuk annesinde kalıyor.Ayrılık sebepleride kadın internetten eski bi okul arkadısyla yazısmıs aldatma gibi bisey zaten kocasıylada ilgilenmezmiş . tam net bilmiyorum olayı.Adam da yakalamıs yazısmaları yollamıs babasının evine.Ayrılalı 3 yıl oldu.. Abimin arkadasına olan duygularım 6 ay önce başladı.Ve deli gibi seviyorum.Onu görünce bayılacak gibi oluyorum.Yakışıklı değil.Hafif göbekli.Ama cidden çok iyi bir adam.Sevmemin sebebide davranış şekli zaten.Bize ayda 1 kere filan geliyor.Abim eşini filan getiriyor çocuklarını getiriyor.Abim düşkündür bize.O gelmesindede arkadasını çağrıyor sohbet ediyorlar ve biz göz göze geliyoruz sürekli ikimiz tebessüm ediyoruz utanıyoruz baş önde.Bu kısır döngü sürekli devam ediyor.Kesinlikle kötü bir niyeti yok.Ters bir davranışınıda görmedim.Aynı zamanda ninem gilin köyünün aşağılarında onların köyü var.Ağustos ayında biz köydeyken geldiler annesi filan bizim köye çay yaptım kahve yaptım ve kahveyide kelebekli ve şık kahve takımlarına koydum aldı zariflik bu olsa gerek dedi içti ama ben nasıl mutluyum ve ben ona bakıyorum bazen o benim baktığımı anlıyor hemen kafamı çeviriyorum.Ama bakışmalar beni benden aldı.Yaptığımız şey tebessüm oldu.Ve annesi sürekli bana övgüler yağdırıyor.İltifatlar ediyor.Geçen annesi dedi ki şöyle bir şakalaşma oldu maşAllah senin kız hem güzel hemde marifetli oğluma alayım ben bu kızı dedi gülerek annem de güldü.Ben utandım.O espriden sonra annem bise demedi.Sizce beni seviyor mudur ?Boş hayallere mi kapıldım.Arkadaslarım diyor çocuğu olmus o koca adam sen gençsin diyorlar Siz ne düsünüyorsunuz.
19:25 de istediler,tekstil atölyesi var.zengin değil çok ama parası için vermiyorlar.hem tüm köy seviyor bu adamı ne zaman gelse bizim köye herkes selam veriyor pasam yiğidim diye bendw hayran hayran izliyorum onu.İnşAllah başka kıza vermezler..Sevda türküleri yakıp yakıp duruyorum ah beeee aşık olmak ne güzel ama ya siz beni anlamıyorsunuz ya ben sizi