- 12 Şubat 2018
- 39
- 10
- 1
- 28
- Konu Sahibi Asilpapatya
-
Açıktan üniverste okuyorum.Çalışmayı düşünmüyorum.Çalışmak benim için hayallerden ibaret.Ama gerçekten ilgisi çok fazla bir kız olarak anlıyorum.Yaş farkı uçurum.
Daha çok küçüksün köy yerindesin yaşıtların yok sanırım ki böyle bi ilgiye platonik bağlanmışsın.
Okul iş durumu yok mu? Yaşıtlarınla tanış, en azından 23-24 yaş olsun senin üst sınırın.
E fazla olur tabi bulmuş gencecik kızı.Açıktan üniverste okuyorum.Çalışmayı düşünmüyorum.Çalışmak benim için hayallerden ibaret.Ama gerçekten ilgisi çok fazla bir kız olarak anlıyorum.
Ama gerçekten çok iyi insanlar yıllardır arkadaslar abimle.Ama bana karsı davranısları çok iyi.Oda utangaç edepli hem.Hem çok iyi biri.Çalışma meselesi ailevi benim elimde olan bisey değil.E fazla olur tabi bulmuş gencecik kızı.
Annesi de över tabi ilgini sezdiyse, oğluna kız kendine ev işi yapacak gelin arıyordur.
Neden çalışmak senin için hayal? E neden okuyorsun öyleyse?
Ama gerçekten öyle anladığınız gibi değil.Annesi çok iyi.Saflar temizler tatlı insanlar hem çocuk annesinde babasıyla bazı günler görüsüyor diye biliyorum.Annesi o kadar iyi davranıyor ki bana annemden bile daha şefkatliAy bir de anasının 21 yasinda kizi olsa, 34 yasinda evlenmis bosanmis ve 1 cocuk sahibi adamla evlenmesini ister miymis acaba?
Sinirlendim vallahi. Çıtır kizi bulmus, hem uvey anne yapacak hem de oglunun islerini yapmaya hizmetci.
Ama çok değer veriyorlar bana.Cidden ben bu değeri ailemden görmedim daha .Çok iyiler.Hem kadıncağız ne kadar kötü olabilir ki zaten yaşlı.Çok çok iyiler.Belki de ettiğim dualar kabul olmuştur. Çok seviyorum gördüğümde bayılacak gibi oluyorum kalbim çarpıyorCanım sen 30 lu yaşlarda olsaydın aranızda 14 yaş olsaydı belki çok sırıtmazdı ama sen daha küçüksün 21 yaşa 34 çok fazla ilerde pişman olursun söyleyeyim daha çok gençsin kendinden en fazla 3-5 yaş biriyle olman daha mantıklı gerçi sen adama aşık olmuşsun ne desek boş ama sen bilirsin yinede.
Ama gerçekten öyle anladığınız gibi değil.Annesi çok iyi.Saflar temizler tatlı insanlar hem çocuk annesinde babasıyla bazı günler görüsüyor diye biliyorum.Annesi o kadar iyi davranıyor ki bana annemden bile daha şefkatli
Evet eminim yazısmaları döktürmüs abime göstermis o zaman ben lise sondaydım.Yaş farkı çok..
Alırlar tabi. Yaş küçük istedikleri gibi yönlendirirler..
Eski eşinden aldatma nedeniyle boşandığından emin misin? Önce onu kesinleştir derim.
Ben boşanmış erkekler konusunda 2-3 kere düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir de çocuk varsa 5-6 defa düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?