Kendinden büyük birine aşık olmak

K
Bana oynuyorlar gibi gelmedi çok samimiler ama. Hem whatsapp durumunda şirler pençe-i kahrımda olurken lerzân.
beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek.
bunu paylaşmış o kadar mutlu oldum ki.

Bu senin hayatın , senin tercihlerin. Elin adami icin seninle munakasaya girmeyecegim ben.

Abimin arkadası böyle sürekli konusurlar abimle bu günlerde sık sık aramaya başladı... Hani kötü insanlar yicekmiş gibi bakarlar biliyorum.Ama bu çok masum bakıyor. Ve rahatsız edici bir hareketi de yok. Abim diyor bacım sultan bize 2 kahve yapar mısın? ben o sırada anneme bi işte yardım ediyordum.Kzı meşgul etme ben geçer yaparım dedi.Öyle düşünceli..Ben hayatımda hiç böyle bir erkek görmedim.Nerden bulacam ben onun gibisini ya birdaha karsıma çıkmazsa

Hayatında kac erkek gördün be guzelim?

Duygusal boşlukta olduğun için etrafında olan insana ilgi duyabilirsin normal ama o adam cok büyük sana göre evlenmiş bosanmıs çocuğu var. Bir değil iki değil yanlış yaparsın hevesin geçince herşey için çok geç olabilir.

Yanlış anlamasın kimse evlenmek boşanmak çocuk normal seyler ama dengi dengine olmayınca mutsuz olunuyor genelde sen sabır göstermezsin daha önce yaşamadığın için.

Son olarak dünya senin yaşadığın köyden ibaret defil hayal dediğin çalışmak geleceğin olabilir. Ne güzel açık ogretimden okuyorsun otur KPSS ye falan çalış .

arkadaşlarına katılıyorum boşver

Duygusal boşlukta olduğun için etrafında olan insana ilgi duyabilirsin normal ama o adam cok büyük sana göre evlenmiş bosanmıs çocuğu var. Bir değil iki değil yanlış yaparsın hevesin geçince herşey için çok geç olabilir.

Yanlış anlamasın kimse evlenmek boşanmak çocuk normal seyler ama dengi dengine olmayınca mutsuz olunuyor genelde sen sabır göstermezsin daha önce yaşamadığın için.

Son olarak dünya senin yaşadığın köyden ibaret defil hayal dediğin çalışmak geleceğin olabilir. Ne güzel açık ogretimden okuyorsun otur KPSS ye falan çalış .

Bence adam karisina iftira atmis. Yoksa gercekten aldatilsaydi bunu gurur meselesi yapardi ve kimseye soyleyemezdi. Iftira attigi icin kendince ispatlamaya calisiyor cevreye ve dokuman falan cikarmis gosteriyor millete. Simdi benim esim de sosyal medya hesaplarimin sifresini biliyor. Acsa benim hesaplarindan ona buna yazsa, sonra da bunlardan cikti alsa, is benim ustume yikilir. Kim inanir o zaman. Ugras dur isin yoksa.

Son düzenleme:

Bulmuslar genc., saf kizi yerler tabi. Konu sahibesinin anasi abbasi yok mu, bu nasil is demiyorlar mi?

Yalan dolan yahu
Kim cikar cocugunun anasi icin abuk subuk konusur
G.vat olmus o adam

Ama gerçekten çok iyi insanlar yıllardır arkadaslar abimle.Ama bana karsı davranısları çok iyi.Oda utangaç edepli hem.Hem çok iyi biri.Çalışma meselesi ailevi benim elimde olan bisey değil.

Çok iyi bir insan olması çok iyi bir koca da olacak anlamına gelmiyor. Öncelikle bunu kabul etmelisin. İyi birisi diye bir insanla evlenilmez. Tek kıstas sevgi ya da aşk da olamaz aile kuracaksın sonuçta. Yaşın çok küçük yeterli olgunluğa ulaşsan daha doğru karar verebilirsin bence. Ama hayat senin hayatın. Hayata aynı pencereden bakabileceğin biri olsa daha mutlu olursun.

Bulmuslar genc., saf kizi yerler tabi. Konu sahibesinin anasi abbasi yok mu, bu nasil is demiyorlar mi?
Abim de seviyor onu hep abimin zor zamanlarında yanında oldu.Abim gözümden kaçmıyor bacım sultan ha deid güldü ben de bilmemezlikten geldim ne kaçmıyor dedim.Sen anladın dedi

Aynen ben de öyle düşündüm. Bir de sadece böyle böyle yaptı da diyebilirdi ama tutup okuması için doküman vermek hiç normal değil.

34 yaşındaki evlenmiş boşanmış çocuklu oğluna 21 yaşındaki kızı alacakmış öyle mi? Bu laf için bile ailenizin onları evden göndermesi gerekir. Kendini alınacak verilecek birşey yerine koyma lütfen. Daha yaşın çok küçük ve anladığım köyünden fazla çıkmamışsın. Böyle ucuz romantik kahveyi ben yaparım numaralarına kanma.

Konuya biraz daha inansam, daha ciddi bir yorum yapacağım da, inanamıyorum gibi gibi... Bi inanasım geliyor "Gangsta var böyle kızlar-ortamlar gayet olabilir" diyorum, bir yandan bakıyorum tasvirlere anlatıma "Canı sıkılıyor birilerinin yav" diyorum. Çok arada kaldım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…