- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
- Konu Sahibi Asilpapatya
-
Eh sen bilirsin. Programlamışsın kendini o kadar da uyarıyoruz e neyine konu açtın ki o zaman burda iyi iyi diye savunacaksan yorumları dikkate almayacaksan?Ama gerçekten çok iyi insanlar yıllardır arkadaslar abimle.Ama bana karsı davranısları çok iyi.Oda utangaç edepli hem.Hem çok iyi biri.Çalışma meselesi ailevi benim elimde olan bisey değil.
Arkadaslarım uyardılar beni kzıdılar buraya danısayım dedim.Ama siz hep olumsuz yazdınız gerçekten seviyor diye düşünüyorum hem oda utangaç valla edepli yaş sorun olur mu ve evlenince neler değişir onu öğrenmek istiyorumEh sen bilirsin. Programlamışsın kendini o kadar da uyarıyoruz e neyine konu açtın ki o zaman burda iyi iyi diye savunacaksan yorumları dikkate almayacaksan?
Nerden anladın edepli olduğunu? Yahu çok edepli olsa kardeşi yaşındaki kıza o gözle bakmaz bir kere. Evlenip boşanmış çocuğu var bi bak bakalım denk misiniz? Hadi sen 29-30 olsan evlenmemiş olsan yine olurdu ama bu durum çok farklı. 24 yaşındayım 21 yaşımdaki düşüncelerimin yanından bile geçmiyor şimdiki düşüncelerim. Çok meraklıysan evlen fazla değil 2 ay sonra buraya tekrar konu açarsın ahanda buraya yazıyorum.Arkadaslarım uyardılar beni kzıdılar buraya danısayım dedim.Ama siz hep olumsuz yazdınız gerçekten seviyor diye düşünüyorum hem oda utangaç valla edepli yaş sorun olur mu ve evlenince neler değişir onu öğrenmek istiyorum
Nasıl vazgeçeyim peki.Sürekli çevremdeler.Hem o aşık etti beni.Bir bakışı var.Aman Allahım kalbim çarpıyor böyle nefes alış verişlerim hızlanıyor o gülünce çıkan gamzeleri beni benden alıyor.Bana karşı nazik ve kibar oluşu onaylayışı ne yapacam ben.Ha ayrica bir gun cocuk büyüdüğünde annesiyle anlasamaz, ben babamla yasamak istiyorum der ya da ne bileyim annesi hastalanır filan. Cocugunu istemiyorum diyemezsin. Ortada bir insan gercegi var. Babasina arada geliyormuş diyerek bu sorunu kucultemezsin. O onun cocugu. Tatillerinizde, ozel günlerinizde vs hayatinizin ortasinda olacak. Yasin daha büyük olsaydi yine desteklerdim aslinda ama cok küçüksün. Boyle seylerin sorumluluğunu almak icin cok cok küçüksün.
Ama çok değer veriyorlar bana.Cidden ben bu değeri ailemden görmedim daha .Çok iyiler.Hem kadıncağız ne kadar kötü olabilir ki zaten yaşlı.Çok çok iyiler.Belki de ettiğim dualar kabul olmuştur. Çok seviyorum gördüğümde bayılacak gibi oluyorum kalbim çarpıyor
ah ah ! Evlilik aşkı alevlendirir diyorlar evlenipte mutlu olamayacaksak neden evlenelim kiNerden anladın edepli olduğunu? Yahu çok edepli olsa kardeşi yaşındaki kıza o gözle bakmaz bir kere. Evlenip boşanmış çocuğu var bi bak bakalım denk misiniz? Hadi sen 29-30 olsan evlenmemiş olsan yine olurdu ama bu durum çok farklı. 24 yaşındayım 21 yaşımdaki düşüncelerimin yanından bile geçmiyor şimdiki düşüncelerim. Çok meraklıysan evlen fazla değil 2 ay sonra buraya tekrar konu açarsın ahanda buraya yazıyorum.
Nasıl vazgeçeyim peki.Sürekli çevremdeler.Hem o aşık etti beni.Bir bakışı var.Aman Allahım kalbim çarpıyor böyle nefes alış verişlerim hızlanıyor o gülünce çıkan gamzeleri beni benden alıyor.Bana karşı nazik ve kibar oluşu onaylayışı ne yapacam ben.
Nasıl vazgeçeyim peki.Sürekli çevremdeler.Hem o aşık etti beni.Bir bakışı var.Aman Allahım kalbim çarpıyor böyle nefes alış verişlerim hızlanıyor o gülünce çıkan gamzeleri beni benden alıyor.Bana karşı nazik ve kibar oluşu onaylayışı ne yapacam ben.
Bana oynuyorlar gibi gelmedi çok samimiler ama. Hem whatsapp durumunda şirler pençe-i kahrımda olurken lerzân.Bunlar hep numara. Ileride ettikleri ile ne ask kalacak ne sevgi. Gul gibi kizsin az bi iki.yil.bekle degisir dusuncen
Evlilik aski alevlendirir miymis? Kim diyor onu ya? Evlilik aski öldurur. Dogrusu bu.Ah
ah ah ! Evlilik aşkı alevlendirir diyorlar evlenipte mutlu olamayacaksak neden evlenelim ki
....Çok kibar çok anlayışlı çok nazik ve aileme karşıda çok nazik...Hem köydeki herkes efendi diyor. Ben ise ona hayranım.Ama mantığımı çalıştırmam gerekiyor fakat bir anda kalbim alıyor yerini of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?