• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden büyük birine aşık olmak

Ama gerçekten çok iyi insanlar yıllardır arkadaslar abimle.Ama bana karsı davranısları çok iyi.Oda utangaç edepli hem.Hem çok iyi biri.Çalışma meselesi ailevi benim elimde olan bisey değil.
Eh sen bilirsin. Programlamışsın kendini o kadar da uyarıyoruz e neyine konu açtın ki o zaman burda iyi iyi diye savunacaksan yorumları dikkate almayacaksan?

Adam senin bakışlarından anlamış ondan hoşlandığını.Annesine de söylemiş belliki.Dul adam,sen 21 yaşında gencecik kızsın,adam seni tabiiki de ister.Ama senin bu karardan birkaç yıl sonra pişman olman çok muhtemel.Boşanma konusunda mutlaka bilmediğin detaylar vardır.Adam o kadar da melek degildir yani.

Ha ayrica bir gun cocuk büyüdüğünde annesiyle anlasamaz, ben babamla yasamak istiyorum der ya da ne bileyim annesi hastalanır filan. Cocugunu istemiyorum diyemezsin. Ortada bir insan gercegi var. Babasina arada geliyormuş diyerek bu sorunu kucultemezsin. O onun cocugu. Tatillerinizde, ozel günlerinizde vs hayatinizin ortasinda olacak. Yasin daha büyük olsaydi yine desteklerdim aslinda ama cok küçüksün. Boyle seylerin sorumluluğunu almak icin cok cok küçüksün.

Eh sen bilirsin. Programlamışsın kendini o kadar da uyarıyoruz e neyine konu açtın ki o zaman burda iyi iyi diye savunacaksan yorumları dikkate almayacaksan?
Arkadaslarım uyardılar beni kzıdılar buraya danısayım dedim.Ama siz hep olumsuz yazdınız gerçekten seviyor diye düşünüyorum hem oda utangaç valla edepli yaş sorun olur mu ve evlenince neler değişir onu öğrenmek istiyorum

Arkadaslarım uyardılar beni kzıdılar buraya danısayım dedim.Ama siz hep olumsuz yazdınız gerçekten seviyor diye düşünüyorum hem oda utangaç valla edepli yaş sorun olur mu ve evlenince neler değişir onu öğrenmek istiyorum
Nerden anladın edepli olduğunu? Yahu çok edepli olsa kardeşi yaşındaki kıza o gözle bakmaz bir kere. Evlenip boşanmış çocuğu var bi bak bakalım denk misiniz? Hadi sen 29-30 olsan evlenmemiş olsan yine olurdu ama bu durum çok farklı. 24 yaşındayım 21 yaşımdaki düşüncelerimin yanından bile geçmiyor şimdiki düşüncelerim. Çok meraklıysan evlen fazla değil 2 ay sonra buraya tekrar konu açarsın ahanda buraya yazıyorum.

Ha ayrica bir gun cocuk büyüdüğünde annesiyle anlasamaz, ben babamla yasamak istiyorum der ya da ne bileyim annesi hastalanır filan. Cocugunu istemiyorum diyemezsin. Ortada bir insan gercegi var. Babasina arada geliyormuş diyerek bu sorunu kucultemezsin. O onun cocugu. Tatillerinizde, ozel günlerinizde vs hayatinizin ortasinda olacak. Yasin daha büyük olsaydi yine desteklerdim aslinda ama cok küçüksün. Boyle seylerin sorumluluğunu almak icin cok cok küçüksün.
Nasıl vazgeçeyim peki.Sürekli çevremdeler.Hem o aşık etti beni.Bir bakışı var.Aman Allahım kalbim çarpıyor böyle nefes alış verişlerim hızlanıyor o gülünce çıkan gamzeleri beni benden alıyor.Bana karşı nazik ve kibar oluşu onaylayışı ne yapacam ben.

Bak ben seni anlıyorum, her genç kızın beğenilmek hoşuna gider, ilgi görmek hoşuna gider. Çevrende pek yaşıtın da yok anladığım kadarıyla ve olgun olarak gördüğün birinin sana ilgi duyması kendini olgun hissettiriyor bunun da farkındayım. Ama şu açıdan da bak. Bu adamın çocuğu var bir, o çocuğa bakman istenecek o çocuk her daim yanınızda olacak bu adam çocuğuyla görüşecek. Bu adam eski eşiyle de görüşecek, çocuk belki seni istemeyip problem çıkaracak. Onu geçtim yaşlı. Sen en hoppidi hoppidi çağlarında gezmek tozmak isterken bu adamla gezemeyeceksin, evde oturacaksın bebe büyüteceksin, cinsellik erken yaşta bitecek çünkü senden önce performansı düşecek, gençliğini heba edeceksin. İlgisi hoşuna gidiyor olabilir ama evlilik falan düşünme. Cicim aylarından sonra lanet edersin ki çocuğu falan da varsa sana cicim micim ayı da olmaz peşin peşin söyleyeyim.

Ama çok değer veriyorlar bana.Cidden ben bu değeri ailemden görmedim daha .Çok iyiler.Hem kadıncağız ne kadar kötü olabilir ki zaten yaşlı.Çok çok iyiler.Belki de ettiğim dualar kabul olmuştur. Çok seviyorum gördüğümde bayılacak gibi oluyorum kalbim çarpıyor

Hayırlı olsun madem sen kararını vermişsin..

Hazırlan şimdiden "üvey anne" damgası yemeye o zaman. İçlerine girmeden belli olmaz ne kadar iyi insanlar oldukları. O kadar tecrübesizsin ki..

Bu durumda evlenenler yazarsa daha net anlarsın gerçeğin aslında farklı olduğunu. Çocuğu arada bir geliyor diye basite alma..

Ah
Nerden anladın edepli olduğunu? Yahu çok edepli olsa kardeşi yaşındaki kıza o gözle bakmaz bir kere. Evlenip boşanmış çocuğu var bi bak bakalım denk misiniz? Hadi sen 29-30 olsan evlenmemiş olsan yine olurdu ama bu durum çok farklı. 24 yaşındayım 21 yaşımdaki düşüncelerimin yanından bile geçmiyor şimdiki düşüncelerim. Çok meraklıysan evlen fazla değil 2 ay sonra buraya tekrar konu açarsın ahanda buraya yazıyorum.
ah ah ! Evlilik aşkı alevlendirir diyorlar evlenipte mutlu olamayacaksak neden evlenelim ki
....Çok kibar çok anlayışlı çok nazik ve aileme karşıda çok nazik...Hem köydeki herkes efendi diyor. Ben ise ona hayranım.Ama mantığımı çalıştırmam gerekiyor fakat bir anda kalbim alıyor yerini of of

Beni yaşıtın bir arkadaşın olarak gör, aynı yaştayız. Ben 2-3 yaşın üzerine o gözle bakamıyorum. Senin gencecik yaşlarında o adam artık orta yaşın üzerine çıkmış olacak üstelik bir çocuk var ortada ve kendi adıma ben bir çocuğa bakabilecek kapasitede hissetmezken kendimi, sen başkasının çocuğunun yükünü alacaksın üzerine. Davranışlarını karşındakinin olgunluğuna göre evriltmek zorundasın ve inan seni çok yıpratır. Böyle bir ilişki yaşadığı için çok yakın arkadaşımla tartıştım ve kötü niyetli olduğumu düşündüğü için konuşmayı kestik, onun durumu daha farklıydı, kullanıldığını düşünüyordum kimse de bilmiyordu ilişkiyi. Ne kadar dışarı mutluymuş gibi yansıtsa da 21 yaşında bir genç kız 30 yaşın üzerinde bir adamla sağlıklı bir ilişki kuramaz bence. Herkesi kendin gibi düşünerek ilerliyorsun sanırım ama emin ol öyle değil hiç bir şey. Bütün bunları geçtim, cinselliğinden tut senin keyif aldığın şeylerden onun keyif alacağı şeylerin değişmesine varana kadar her şey bir bir sorun olacak. Çocuğu saymıyorum bile.

Cümlelerinden bile anlaşılıyor daha ne kadar saf olduğun.. Saf derken salak anlamında değil yanlış anlama. İyi niyetinden bahsediyorum. Bu iş olmaz, çok hayal kurma bence.. O yaştaki dul bir adam senin gibi çıtır kıza her halükarda evet der zaten.. Sevip sevmemesi önemli değil.

Karısının yazışmalarunın dökümünü abinize göstermiş. Böyle biri çok da iyi değildir bence. Ayrılırsa ayrılsın da özel hayatı ortaya dökmek nedir? Hem de kendi anlatmıyor da tutup yazışmaları gösteriyor. Bence bu iş olmaz.

Nasıl vazgeçeyim peki.Sürekli çevremdeler.Hem o aşık etti beni.Bir bakışı var.Aman Allahım kalbim çarpıyor böyle nefes alış verişlerim hızlanıyor o gülünce çıkan gamzeleri beni benden alıyor.Bana karşı nazik ve kibar oluşu onaylayışı ne yapacam ben.

Bunlar hep numara. Ileride ettikleri ile ne ask kalacak ne sevgi. Gul gibi kizsin az bi iki.yil.bekle degisir dusuncen

Hepimiz yanlis insanlara aşık olduk ama paşa paşa da unuttuk. Geldiklerinde yanina cikma, goz goze gelme. Anladigim kadariyla daha once bir tecruben olmamis. Gercekten hayati tanımıyorsun. O yaşta ve vasıfta bir adamin sana yan gozle bakmasinin cirkinligini bile görmüyorsun. Istersen unutursun, beyninde bitiyor.

Bunlar hep numara. Ileride ettikleri ile ne ask kalacak ne sevgi. Gul gibi kizsin az bi iki.yil.bekle degisir dusuncen
Bana oynuyorlar gibi gelmedi çok samimiler ama. Hem whatsapp durumunda şirler pençe-i kahrımda olurken lerzân.
beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek.
bunu paylaşmış o kadar mutlu oldum ki.

Ah

ah ah ! Evlilik aşkı alevlendirir diyorlar evlenipte mutlu olamayacaksak neden evlenelim ki
....Çok kibar çok anlayışlı çok nazik ve aileme karşıda çok nazik...Hem köydeki herkes efendi diyor. Ben ise ona hayranım.Ama mantığımı çalıştırmam gerekiyor fakat bir anda kalbim alıyor yerini of of
Evlilik aski alevlendirir miymis? Kim diyor onu ya? Evlilik aski öldurur. Dogrusu bu.
Tam senin yasindayken senin gibi kendimden cok buyuk birine asik olmustum. Tabi o yasta ask saniyorum ama degil aslinda. Biz sevgili de olduk, evlenmeyi de cok istiyordum ama cok sukur ki olmadi. Su an dusununce Allahim iyi ki olmamis bu is diye sukur ediyorum. O yaslarda hissedilen duygular da, alinan kararlar da cok yanlis oluyor.
Ayrica sen efendi falan diyorsun ama o adam bana subyanci gibi geliyor. Su an kendi eski sevgilimin de subyanci oldugunu dusunuyorum vallahi. Kendilerinden kac yaş kucuk kizlarin pesinde dolanan erkekleri hic ahlakli bulamam ben. Senin yasindayken ben de bunlari dusunmedim hic. Ama yas ilerleyince fikirler degisiyor, tecrubeler insani tamamen degistiriyor.
Ve son olarak esinin aldatmasi olayina da saf gibi inanma. Kadin gercekten biriyle konusmus gorusmusse bile, o adam o kadina neler yapti kimbilir de kadin da bunlari yapti? Sunu aklindan cikarma. Evinde mutlu olan bir kadin, kocasi tarafindan sevilen bir kadin asla gidip kocasini aldatmaz. O aldatmanin altinda neler neler vardir. Kimse bilemez. Evin icinde olanlari onlardan baskasi bilemez. Bugun bir yanlis yaparsan, yarin o kadinin yasadiklarini yasamak zorunda kalabilirsin. Uzak dur o adamdan.

Oh 21 yaşında evlenmemiş kız bulmuşlar hem yaşı genç, hem tecrübesiz, hemde düşüncelerinizden rahatlıkla yönetilebileceğiniz anlaşılıyor. E çocuğu bi daha evlensin isteyen bi teyze için daha iyi gelin adayı olur mu?

Yapma Allah aşkına. Adam 5 sene sonra 40 yaşında olacak. Adam mı kalmadı dünyada yahu?

Back