- 2 Ekim 2015
- 8
- 1
- 86
- 31
- Konu Sahibi sunshinee06
-
Kültür farklılığı tabi ki önemsenmicek birşey değil ne gibi farklılıklar olduğunu bilmediğim için buna detaylı bir yorum yapamıyorum. Ama şunu söylemek isterim ailenle bu konuyu konuş yani sen kendin onu istiyorsan kendinden eminsen konuş derim. ve kendisi şuan birşeyler için çabalıdığı anladım gayret ederse kendini geliştirirse iyi yerlere gelir brnce bu konuda içinde bir şey oluşmasın onu tanıyan sensin sonuçta hırslı biriyle pek çok şeyi başarırMerhaba arkadaşlar,
Buraya yazma konusunda oldukca kararsizdim. Ama artık dayanamiyorum. İcimde tutamıyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Yaklaşık sekiz yıldır arkadaş olduğum birisi var. Bu kisiyle hemen hemen her konu hakkinda konusabiliyorum. Arkadaş olduğumuz süre zarfında beni hiç kırmadı. Zaman icinde ikimizde baska insanlarla konustuk baskalarini sevdik... Ama olmadı.
Ben ona karşı bir şeyler hissetmeye başladığım zaman ona arkadaşlıgimizi bitirmemiz gerektigini,hayatimiza girebilecek kisilerin samimiyetimizi kaldiramayacagini soyledim. Ama ondan kopamadım. Bu konusmadan sonra aramiz bozuldu. Sonra tekrar duzeldi.
İki yıldır yuzyuze gorusemiyorduk. Yakın zamanda gorustuk. İkimiz icinde dolu dolu gecti.
Bu gorusmeden sonra mesajlar biraz daha degisti gibi. Giderek arkadas olmaktan uzaklaşıyoruz.
Benim ailem egitime önem veren kişiler. Ablam,abim,annem babam iyi meslek sahibi entellektuel kisiler. Evimizden kitap eksik olmaz. Ben de cok iyi bir universitede iyi bir bolum okumaktayim. Onun ailesi benim ailemin tersi. Kendisi de önlisans mezunu.
Ailemin onunla evlenmeme rıza gosterecegini sanmiyorum. Eger boyle bir karar alirsam oldukca uzuleceklerini biliyorum.
Kimseye anlatamiyorum. Artık icimde tasimaktan yoruldum. Onun benden hoslandigiini biliyorum.
Lutfen bana yardimci olun. Ailemin istemeyecegi,kültür farkliligi olan biriyle mutlu olabilir miyim ? Bu zorlu yola adım atmali mıyım?
Not: Asla onu ,ailesini,okuduğu bölümü küçümsemiyorum. Sadece dogru kararlar almaya çalışıyorum.
Not 2:kendisinin bi işi geliri yok kpssye hazırlanmakta.
Pek kendini gelistirmek isteyen biri degil. Sadece bi meslegi kazanci olsun istiyor.ama ailesinin yaptıgi yanlislarin farkinda kendisinin yapmayacagini soyluyor.İmkansız diye bir şey yoktur.
Kültür sadece okuldan alınan bir şey değil,belki senden daha bilgili? Malesef bazı şeyler diplomaya bakmıyor,insanın kendini geliştirmesi önemli. Zaten üniversite de okumuş,ilerde bir şeyler ciddiyete binerse açıktan lisansa tamamlaması için ikna edebilirsiniz.Aile yapılarınız farklıysa o sorun yaratabilir evet ama ille de annem diyen biriyse. Onu bu konuda en iyi sen tanıyorsun.Daha hiç bir şey başlamadan önüne set koyma derim ben
Daha aranızda net bir şey yok. Hoşlanma olasılığına karşı sen evlendirdin bile kendini.Merhaba arkadaşlar,
Buraya yazma konusunda oldukca kararsizdim. Ama artık dayanamiyorum. İcimde tutamıyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Yaklaşık sekiz yıldır arkadaş olduğum birisi var. Bu kisiyle hemen hemen her konu hakkinda konusabiliyorum. Arkadaş olduğumuz süre zarfında beni hiç kırmadı. Zaman icinde ikimizde baska insanlarla konustuk baskalarini sevdik... Ama olmadı.
Ben ona karşı bir şeyler hissetmeye başladığım zaman ona arkadaşlıgimizi bitirmemiz gerektigini,hayatimiza girebilecek kisilerin samimiyetimizi kaldiramayacagini soyledim. Ama ondan kopamadım. Bu konusmadan sonra aramiz bozuldu. Sonra tekrar duzeldi.
İki yıldır yuzyuze gorusemiyorduk. Yakın zamanda gorustuk. İkimiz icinde dolu dolu gecti.
Bu gorusmeden sonra mesajlar biraz daha degisti gibi. Giderek arkadas olmaktan uzaklaşıyoruz.
Benim ailem egitime önem veren kişiler. Ablam,abim,annem babam iyi meslek sahibi entellektuel kisiler. Evimizden kitap eksik olmaz. Ben de cok iyi bir universitede iyi bir bolum okumaktayim. Onun ailesi benim ailemin tersi. Kendisi de önlisans mezunu.
Ailemin onunla evlenmeme rıza gosterecegini sanmiyorum. Eger boyle bir karar alirsam oldukca uzuleceklerini biliyorum.
Kimseye anlatamiyorum. Artık icimde tasimaktan yoruldum. Onun benden hoslandigiini biliyorum.
Lutfen bana yardimci olun. Ailemin istemeyecegi,kültür farkliligi olan biriyle mutlu olabilir miyim ? Bu zorlu yola adım atmali mıyım?
Not: Asla onu ,ailesini,okuduğu bölümü küçümsemiyorum. Sadece dogru kararlar almaya çalışıyorum.
Not 2:kendisinin bi işi geliri yok kpssye hazırlanmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?