Mesleğiniz nedir?1.5 yıllık evliyim çalışmıyorum yaşadığım yerde mesleğimi yapmam pek mümkün değil ev işi temizlik falan pek alışık olmadığım şeyler eksik hissediyorum kendimi çalışmaya hep hareketli olmaya alışkınım ama evlendikten sonra hayatım monotonlaştı sıkışmış gibi hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum akıl verir misiniz ?
Modelistim sosyalleşecek özgüveni de kaybettim sanki bu süreçteMesleğiniz nedir? Çıkın gezin, sosyalleşin. Buna engel olan bir durum mu var hayatınızda
Hayır şuan değil daha önce gıda sektörü üzerine dükkan açtım ortağıma devretmek zorunda kaldım böyle bir işi yapacak psikolojik sağlığımda kalmadı çok güçsüz yeteneksiz hissediyorumMesleğinizi yapabileceğiniz bir şehre taşınmanız mümkün değil mi
Aslında dediğiniz gibi yeniden başlamak için olanak çok ama ben sadece hayatta kalıyorum sanki bundan ötesine gücüm yok gibi hissediyorum ki çok özgüvenli biriydim nasıl bu noktaya geldim bilmiyorumBulunur bir yolu peki orada neler yapılabilir iş olanaklari nedir ne bileyim mutfakla aranız nasıl gitseniz bir ahçılık kursuna hicmi iş yok mesela bu alanda protez tırnak takmayı ogrenseniz ne bileyim e ticaret kıyafet satmak bı yerden başlamak hiç olanak yokmu?
ModelistimMesleğiniz nedir?
Hayır şu an mümkün değilMesleğinizi yapabileceğiniz bir şehre taşınmanız mümkün değil mi
Bilmiyorum ki küçük bir ilçedeyim talep olacağına da çok ihtimal vermiyorum yapabileceğime inanmıyorum özgüvenim çok düştü neden nasıl böyle oldu aklım almıyor çok güvenirdim kendimeTekrar üniversite okuyun ya da yüksek lisans yapın modelist dikişle ilgili galiba kurs açamaz mısınız
Armut diye bir uygulama var oradan online iş kovalayabilirsinizBilmiyorum ki küçük bir ilçedeyim talep olacağına da çok ihtimal vermiyorum yapabileceğime inanmıyorum özgüvenim çok düştü neden nasıl böyle oldu aklım almıyor çok güvenirdim kendime
Zamanla alışırsın.1.5 yıllık evliyim çalışmıyorum yaşadığım yerde mesleğimi yapmam pek mümkün değil ev işi temizlik falan pek alışık olmadığım şeyler eksik hissediyorum kendimi çalışmaya hep hareketli olmaya alışkınım ama evlendikten sonra hayatım monotonlaştı sıkışmış gibi hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum akıl verir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?