1.5 yıllık evliyim çalışmıyorum yaşadığım yerde mesleğimi yapmam pek mümkün değil ev işi temizlik falan pek alışık olmadığım şeyler eksik hissediyorum kendimi çalışmaya hep hareketli olmaya alışkınım ama evlendikten sonra hayatım monotonlaştı sıkışmış gibi hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum akıl verir misiniz ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendimi yetersiz hissediyorum
- Konu Sahibi WamadeusM
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ekim 2023
- 209
- 528
- 23
- 8 Şubat 2024
- 4.004
- 5.763
- 73
- 27 Ekim 2024
- 63
- 70
- 3
Mesleğiniz nedir?1.5 yıllık evliyim çalışmıyorum yaşadığım yerde mesleğimi yapmam pek mümkün değil ev işi temizlik falan pek alışık olmadığım şeyler eksik hissediyorum kendimi çalışmaya hep hareketli olmaya alışkınım ama evlendikten sonra hayatım monotonlaştı sıkışmış gibi hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum akıl verir misiniz ?
- 3 Şubat 2018
- 6.195
- 24.248
- 348
- 27
Modelistim sosyalleşecek özgüveni de kaybettim sanki bu süreçteMesleğiniz nedir? Çıkın gezin, sosyalleşin. Buna engel olan bir durum mu var hayatınızda
Hayır şuan değil daha önce gıda sektörü üzerine dükkan açtım ortağıma devretmek zorunda kaldım böyle bir işi yapacak psikolojik sağlığımda kalmadı çok güçsüz yeteneksiz hissediyorumMesleğinizi yapabileceğiniz bir şehre taşınmanız mümkün değil mi
Aslında dediğiniz gibi yeniden başlamak için olanak çok ama ben sadece hayatta kalıyorum sanki bundan ötesine gücüm yok gibi hissediyorum ki çok özgüvenli biriydim nasıl bu noktaya geldim bilmiyorumBulunur bir yolu peki orada neler yapılabilir iş olanaklari nedir ne bileyim mutfakla aranız nasıl gitseniz bir ahçılık kursuna hicmi iş yok mesela bu alanda protez tırnak takmayı ogrenseniz ne bileyim e ticaret kıyafet satmak bı yerden başlamak hiç olanak yokmu?
ModelistimMesleğiniz nedir?
Hayır şu an mümkün değilMesleğinizi yapabileceğiniz bir şehre taşınmanız mümkün değil mi
- 8 Ağustos 2011
- 10.737
- 4.196
- 448
Henüz bir senelik evliyken yaşayıp büyüdüğüm şehirden bilmediğim bi şehre taşındım. Büyük şehir şartlarından uzak bir yerdi. Ama şehir merkezine giden otobüslere binip merkezde gezmeye başladım. Sonra belediyenin kurs reklamlarını gördüm. Gidip yazıldım. Haftada bir gün oraya gitmek bile hayatımı düzene soktu. Evde kurs ödevlerini yaptım. Saatlerim doldu. Hevesle kurs gününü bekledim. Güzel ve faydalı bi meşguliyet en iyi rehabilite.
Hem kurs arkadaşlarım oldu. Onlarla da sosyallestim. Ben bundan çok fayda gördüm. Tavsiye ederim. Belki bu vesile ile part time çalışma yada evden iş yapma gibi ufak tefek para da kazanacağın imkanlar çıkabilir. Bunun için evden çıkıp insanlara karışmak gerek.
Hem kurs arkadaşlarım oldu. Onlarla da sosyallestim. Ben bundan çok fayda gördüm. Tavsiye ederim. Belki bu vesile ile part time çalışma yada evden iş yapma gibi ufak tefek para da kazanacağın imkanlar çıkabilir. Bunun için evden çıkıp insanlara karışmak gerek.
Son düzenleme:
Bilmiyorum ki küçük bir ilçedeyim talep olacağına da çok ihtimal vermiyorum yapabileceğime inanmıyorum özgüvenim çok düştü neden nasıl böyle oldu aklım almıyor çok güvenirdim kendimeTekrar üniversite okuyun ya da yüksek lisans yapın modelist dikişle ilgili galiba kurs açamaz mısınız
- 27 Ekim 2024
- 63
- 70
- 3
Armut diye bir uygulama var oradan online iş kovalayabilirsinizBilmiyorum ki küçük bir ilçedeyim talep olacağına da çok ihtimal vermiyorum yapabileceğime inanmıyorum özgüvenim çok düştü neden nasıl böyle oldu aklım almıyor çok güvenirdim kendime
- 1 Kasım 2021
- 1.440
- 819
- 73
Zamanla alışırsın.1.5 yıllık evliyim çalışmıyorum yaşadığım yerde mesleğimi yapmam pek mümkün değil ev işi temizlik falan pek alışık olmadığım şeyler eksik hissediyorum kendimi çalışmaya hep hareketli olmaya alışkınım ama evlendikten sonra hayatım monotonlaştı sıkışmış gibi hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum akıl verir misiniz ?